- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо хората крият сълзите ?
Значи де да знам аз съм емоционален човек в големи количества зимам всичко навътре и дума по скайп може да ме нарани такава съм факт явно си е характер е много хора ми казват да съм непокист и аз просто немога да не ми пука!?!?!?!Незнам дали ще мога да се променя или цял живот ше си остана такава, но наистина много си патя...
Защо ли?Защото винаги има пумяри и зависливи малки душици,които се радват на чуждото нещастие.А защо трябва да им доставяме удоволствие и така да крепим нищожното им съществуване?Няма лошо да показваш чувствата си,но зависи пред кого.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
И аз съм такава.....Например наскор оперираха баба ми от рак и всички реват,а аз си стоя спокойно,защото винаги съм била опора на майка ми и на сестра ми и просто чувствам,че трябва да има поне един които да мисли реално и да не се поддава на чувствата....Наистина когато ми се насъбере толкова много,се затварям някъде и почвам да плача с часове..Може би не е добре,е се затварям емоционално,но така съм свикнала от малка,да не плаче пред никого.........Първоначално написано от ItalianMafia
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Мисля,че като плачеш не се слаб,а истински.Точно за това не плача прад всеки,не се разкривам пред всеки,не обичам да правя душевен стриптийз...
Хора всякакви. Не е хубаво да криеш емоциите си от срам, страх и т.н. Но пък винаги ще се намери някой, който да ти се присмее за това, че плачеш.. Но пък и много си зависи от какво плачеш.
Аз лично съм плакала само пред двама приятели. Не защото ме е срам от другите, просто не мога да понасям убитите им физиономии и въпросите им "какво ти е", "какво е станало", "защо плачеш" .. Отвратително е. Да не говорим, че почти на никой не му пука какво ти е..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз винаги крия сълзите си..незнам така съм свикнала..колкото и да ми е гадно винаги пред другите се правя на щастлива..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Първоначално написано от vampirekiss
Мда и аз мисля така.Малко хора са ме виждали да плача,а в дейстителност се засягам адски лесно,но го карам просто по-непукистки.Не давам на този,който ме е разтройл да разбере,че го е направил.Може би найстина го чувствам,като признак на слабост,признак на това,че ми пука?!Незнам,но не обичам да плача пред хората всъщност дори и не плача много.За дребни проблеми мога да се оплаквам,но когато става въпрос за нещо по-голямо никой не разбира....![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Според мен хората крият сълзите си, защото ги смятат за "признак" на слабост, а надали има човек, който иска да бъде разбиран като "слаб" ( емоционално ).За мен това е причината.
Аз много плача. Понякога имам усещането, че имам нуждата да плача. Емоционална ли съм прекалено или ми се случват все гадни неща, не съм сигурна. Но е факт, че пред всеки не мога да заплача. Имах наскоро един случай, в който бях във фаза, в която вече не можех да издържам, толкова ме бяха обидили... но после като си тръгнахме с един приятел, направо си ревнах по улиците. А защо не го направих по-рано ли - защото щях да изглеждам още по-слаба и щях да докажа, че може да продължат да се държат с мен като с боклук, задържа ме на повърхността тая пуста гордост, без която иначе сигурно щях да плача постоянно.
Това че си много открита според мен е хубаво,но понякога може да ти донесе неприятни последствия.Нпаример недоброжелатели да ти се присмеят,да разказват на други хора,да те злепоставят.Въпреки това според мен не трябва да се показват чувствата пред всеки...И при все това,което казвам понякога се получава така че съм показала чувствата си на не когото трябва.Просто аз не мога да лъжа или да крия.Каквото ми е на сърцето,това ми е и на устата.Трудно ми е да се правя на щастлива и да се усмихвам,ако вътрешно се чувствам зле.В днешно време обаче хората са станали злобни и разкриването на чувства пред всеки е опасно![]()
Аз и да искам не мога да си скрия емоциите.Когато съм щастлива-съм щавтлива до край и всички го разбират.Когато ми е криво много плача.Дори да няма причина,аз отвътре си го чувствам,че ми се плаче и после ми е по0-хубаво.Незнам,според мен е хубаво да си разкриваш чувствата,но само пред "доверени" лица.Иначе както казват по-нагоре - има много недобропожелатели и става кофтиПлачкам си редовно и не ме е срам. :P
Аз рядко крия сълзите си, но понякога това ми се струва единственото лекарство. Мога или да цивря с месеци за някой или да си сложа веселата физиономия и да се чувствам добре. По този начин забравям за всичките си проблеми и се чувствам прекрасно. Не испитвам болка и тн.Първоначално написано от beb4yy
Не всеки иска да изразява мислите си и чувствата на всеки срещнат. Това е все едно да почна да си развявам оная работа по улиците за да изразя колко сам надарен...
Това са две невзаимноизключващи се неща. Именно, защото си открит се чувстваш слаб. Всеки може да премине през оголената от теб защията или както аз обичам да го наричам черупка и ако не е добронамерен да ти навреди.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Явно не искат да показват 4е в същност са слаби
Плача рядко ... на около 3-4 години и то само по доста основателен повод, досега не мисля че е имало път, в който да не съм говорил с някой за това. Дали ще е с присмех на това каква гадина ми е била в главата та съм се разплакал или просто да се споделя проблема не е от значение. Та така...![]()
Хората, неосъзнаващи, че животът е комедия, го превръщат в трагедия.
Az vinagi sam krila, kogato mi e gadno i to prosto, za6toto neobi4am da zanimavam horata s problemite si... Samo prez 2-3ma sam plakala i to nai-dobrata mi priqtelka i biv6iq mi.
Vseki izbira dali da si pokazva emociite, az li4no ne vijdam ni6to lo6o v tova...
P.S. Mnogo izvinqvaite za latinicata![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
аз съм много емоционална..но в повечето случаи сдържам всичко в себе си.Каквото и да става приемам всичко с усмивка и щом се прибера вкъщи си плача и с часове даже..ай така имам чувството че ми олеква.Обаче ако ми е много тежко не мога да скрия сълзите си и не се съобразявам кой как ще го приеме..как ще се подиграва и т.н...
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Апф .. мене само майка ми и най-добрата ми приятелка са ме виждали да плача...Не обичам да си показвам емоциите пред хората, още по-малко пък те да разбират, че заради тях плача. МРАЗЯ въпросите от рода на " Какво ти има .. сподели, ще ти олекне" .. МРАЗЯ да ме разпитват хора, на които до вчера не им е пукало за мен ... За това .. плача само и единствено пред себе си ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И аз съм така ,всеки знае , как се чувствам.Малко се унижавам по този начин. . и аз мисля ,че трябва да спра, но ми е трудно![]()
А знаете ли когато споделя нещо в този сайт ми става по добре окоражителните репликиситулацията е следната всеки е некъде един го мързи да си мръдне задника уж най-добрата ми фр си излиза с някфа от скоро и дори не ме търси или ако аз я потърся тя ще спи в тях и да това лято нямах възможност да отида на море прекарвам лятото си в нас понеже няма на кой да се опра нямам приятел понеже секи около мен търси забивка а аз не
![]()
Намери си приятелка?Първоначално написано от beb4yy
![]()
покажеш ли слабост, ще те смачкат
не може да се разкриваш пред всеки
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг