.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105
    Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    А знаете ли когато споделя нещо в този сайт ми става по добре окоражителните реплики ситулацията е следната всеки е некъде един го мързи да си мръдне задника уж най-добрата ми фр си излиза с някфа от скоро и дори не ме търси или ако аз я потърся тя ще спи в тях и да това лято нямах възможност да отида на море прекарвам лятото си в нас понеже няма на кой да се опра нямам приятел понеже секи около мен търси забивка а аз не
    Намери си приятелка?
    Няма е тва е иначе аз тичам като некой нещо иска но за мен няма е тва е съдбата на добрите за тва бъди гаден

Мега фен
    Някой приятел от библията беше казал: На злото отговори с добро.
    Не се самозалагвай, че ако беше гадна в живота, щеше да си по-добре.

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Намери си приятелка?
    Няма е тва е иначе аз тичам като некой нещо иска но за мен няма е тва е съдбата на добрите за тва бъди гаден
    гаден не, но не разчитай много много на хората
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Голям фен Аватара на beb4yy
    Дам време е да престана да давам всичко и да се науча

Re: Защо хората крият сълзите ?

Било то момиче или момче почти всеки крие сълзите си и не разбирам защо.Нима тва не е нормално? Ще те помислят за слаб ?Не показвай че ти е гадно хората са още по гадни така ли е наистина или само аз си го мисля ..Сега си седях и си мислех че аз на всеки си показвам емоцийте и казвам как се чуствам ...Трябва да криеш кво ти е и да казваш че си добре и да ти тежи или да кажеш и да ти олекне... Случвало се е на скайп да си напиша плачещи емотикони и един мой приятел ми каза махни ги не показвай кво ти е....Как смятате прикривай чувствата или не...!?
    kogato iska6 da popla4e6 pla4i... ne se zanimavai s 4ujdite sylzi nqma da gi razbere6

Град
    `In Hell`
    Покажеш ли слабост те мачкат,винаги има хора,които обичат да се възползват от слабоста на другите.Не крий всичко но и не разкривай всичко.

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Апф .. мене само майка ми и най-добрата ми приятелка са ме виждали да плача... Не обичам да си показвам емоциите пред хората, още по-малко пък те да разбират, че заради тях плача. МРАЗЯ въпросите от рода на " Какво ти има .. сподели, ще ти олекне" .. МРАЗЯ да ме разпитват хора, на които до вчера не им е пукало за мен ... За това .. плача само и единствено пред себе си ..
    pla4i se ot 6tastie druga pre4ina nqma ... ot bolka myka i takiva revat hora sys po slaba psihika pone spored men i az sym imal takiva izblici normalno e 4ove6ko e nqma 4ovek na tozi svqt koito da ne e plakal ... s vyzrasta spored men 4ovek osyznava kolko typo e da si habi6 sylzite za ne6ta koito nestruvat ....

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами зависи от човека и от мисленето му все пак. Аз съм плакала много за различни неща и понякога са ме виждали хора, които не бих искала да видят слабостите ми, но какво да се прави, случва се. Иначе гледам да прикривам емоциите си колкото мога.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Никога не съм плакала пред друг човек, мразя да показвам емоциите си... То всъщност не точно, че ги крия... Просто съм свикнала подсъзнателно да ги спирам и да ги държа единствено вътре в себе си.
    Може отвътре да се късам, но усмивката ми да грее.
    Може сълзите да напират, но очите ми ще блестят от радост.
    Никога не показвам какво всъщност чувствам, никога не го казвам.
    А и много много рядко плача...
    Не че няма за какво.... Напротив!! Просто нещо спира сълзите ми, веднага намирам спасителната мисъл, хващам се за нея като удавник за клечка и отново грейвам....
    Не мисля, че сълзите са слабост или въобще, че човек, който показва чувствата си е слаб... Напротив, той е достатъчно силен, че да ги разкрие...
    Не казвам нито че съм силна, нито че съм слаба... Просто така съм свикнала, винаги съм била такава.... [-o<
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Мега фен
    Град
    Earth...
    размазва ви грима
    а като ви размаже грима сте се 1 в цикъл...

Защото не искат другите да ги видят в момент на слабост...
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Супер фен
    Не знам и аз... просто съм свикнала да не показвам много-много кво ми е... ама понякога просто не издържам.
    nicolepcd

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Аз например не обичам да казвам!
    По принцип съм мъжкарана и това за мен е слабост.
    Обаче моя незнае нещо как да се държи какво да говори и това се случва често. :/ с неговите неуместни бъзици до никъде не се стига ..
    Не му казвам просто ,защото няма никакъв смисъл..
    Понякога само казвам как се чувствам.Не съм от типа хора ,които споделят всичко с абсолютно всичко с всеки.

Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Лично аз няма как да си ги скрия, когато ми стане наистина кофти те просто се стичат, но има има случай когато се сдържам.

сложна работа..всеки според себе си решава..Аз лично не знам каква съм,но сълзи не мога да скрия..чувствителна съм си...най-лошото е ,че не винаги показвам други емоции кото гняв..и ето защо всеки си позволява да си прави каквото иска с мен..И докато не поомнея ще страдам

попринцип се старая да прикривам.. но понякога немога , дори помня някой моменти , в който толкова ме е боляло , че изобщо не ми е пукало кой ще види и какво ще си помисли
    Hip Hop , Rap ,

Супер фен Аватара на sladkalady
    И да искам да прикрия емоциите си -не мога,защото всички разбират какво ми е.Не е срамно да плачеш,сълзите не са признак на слабост както някои си мислят....
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

horata kriqt sulzite si,,zashtoto shte izglejdat slabi w ochite na drugite.,.. primerno az sum dosta chuwstwitelna..
    Tell me how I'm supposed
    to breathe with no air
    Can't live,can't breahte with
    no air..It's how i feel whatever you
    ain't there..no air

Град
    Бикини-Ботъм
    Аз съм човек,който често си показва емоциите.Може би,защото имам нужда понякога да бъда успокоявана,но на определен етап е по-добре до не показваш какво чувстваш пък било то дори и пред прители,защото дори и те биха го използвали срещу теб,ако се ядосат или искат да си отмъстят.Бъди искрена в емоциите си,но не вярвай на хората винаги.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

По принцип в дадена ситуация се правя на силна и успявам да сдържа сълзите си .. но после остана ли самичка си поплаквам .. от вън изглеждам силна и трудно ранима но всъщност съм крехка и то много .. и най-малкото нещо може да ме разплаче но в повечето случаи успявам да скрия сълзите си .. плача само пред наи-близките ми .. а за сега съм плакала само пред най-добрата ми приятелка : ))

п.с Не разкривайте душата си пред всички .. все се намират някои боклуци които да се смеят на нещастието ти : ))
    За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]

Не може да се разревеш пред всеки ...не всеки е това което изглежда не всеки ти мисли добро ...както вече казаха ..хората са гадни и тва няма да се промени. Аз също съм много чувствителна но се сдържам ...предпочитам когато ми е тежко да плача сама заровила лице в възглавницата отколкото да плача пред някой на който не му пука какво ми е ..или някой дето тайно се кефи че съм зле а иначе си е лепнал маската на милосърдието.

Може би ако скриеш сълзите си ще изглеждаш по-силен,но това е заблуда..защото просто изглеждаш такав, а всъщност не си.Защо трябва да заблуждаваме себе ??!?Все пак първото нещо,което сме направили на този свят е да се разплачем-признакът,че сме живи и здрави.Може бе е отредено чрез сълзите да намираме отеха и да посрещами промените.Много мразя като някой ми играе роли.Защо пък да ни дадем воля на чувствата си като така или иначе са наши и са вътре надълбоко в нас.Мисля си,че това е много подходяща тема за сегашното ми състояниелНищо не се промени като си поплаках.Е,поруменяха ми бузките ама какво толкова нали е признак,че съм жива

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Много рядко рева пред някой. Просто не мога, не ми е комфортно. Може би не съм срещнала човек, на който да мога да се доверя до такава степен.
    Пред другите винаги съм усмихната и ведра. Това съм го наследила от майка ми. Има си и добри страни. Просто не мога да бъда тъжна пред хора, особено в даскало.
    Плача винаги късно вечер в леглото.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Не, не е нормално.. Някои крият сълзите си от срам, други от гордост, трети, защото не искат да изглеждат слаби пред другите.. Четвърти, защото искат да се справят сами.. Различните хора по различни причини ..
    Много правилно. И все пак аз си мисля,че рано или късно сдържаните емоции излизат на яве.
    +1

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Много малко хора са ме виждали да плача - родителите ми, които често стават причина за това ииии... наааай-близките ми приятели. Не че е смятам, че е признак на слабост или нещо такова, просто гледам да се усмихвам повече, отколкото да плача. За това и много хора са ми казвали, че съм желязна и съм заредена само с положителни емоции. Ако някой път просто не мога да се сдържа - гледам да остана сама и си пускам сълзите на воля. Просто не искам да товаря другите с моите проблеми.
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си