.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 105
    Фен Аватара на Jessieee
    Град
    NYC *
    Понякога хората крият сълзите си от другите и то с право според мен ( както правя аз . ) .. Това те прави някакси по-силен може би пред приятели ти , познати или роднини и от друга страна крием сълзите си с цел да не нараним някого , или ние да бъдем наранените ,, ноо това е само според мен
    People who makes us happy are never the people we expect,so when you find someone you've got cherish it!

Цитирай Първоначално написано от Degauss
    Сълзите са като оголване, ама душевно. Трябва да си загубил всякакво самоуважение, за да плачеш пред когото ти падне..
    Глупости !!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Твърде емоционална съм,като човек и не мога да крия емоциите си.Много съм спонтанна,но не мисля,че това е лошо.

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    От много време съм забелязала ,че когато на някой му е гадно аз винаги отивам да му помогна да се успокои и тн. Обаче знам ,че аз ако ревна никой няма да ми обърне внимание. Е за тва си сдържам емоциите.
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    при всеки е различно...
    причнципно и аз съм от хората,които рядко показват ако им е зле или са тъжни..просто мразя някой да се възползва от моментната ми слабост и предполагам вече умело съм се научила да я прикривам зад усмивка и закачки...
    само пред 3ма човека наистина съм показвала абсолютно всичко от мен и добро и лошо ,защото им имам доверие повече от колкото на самата себе си

Защото не ги искат.

Уважаващите себе си и другите хора не плачат,а работят за доброто на себе си и другите дори при отвратителни обстоятелства.

аз личноси крия проблемите за да не натоварвам другите, което нее мн хубаво ,защото кат избуша по някое времеи се държа доста странно

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Зависи няма точен отговор на този въпрос.Понякога хората си мислят че като прикриват сълзите или своите чувства от другите изглеждат по-силни,но не е така.Добре е да имаш поне един човек в живота си пред който да разкриваш всичко твоите мъки и терзания,да имаш човек до себе си който да те разбира и да ти подава ръка.Човек пред който да разкриеш душата си и да плачеш на воля,без да се страхуваш че няма да те рабере или ще ти се присмее.Сигурен съм че всеки един от вас има такъв човек до себе си.Аз също имам,но не мисля че бих го направил пред друг,поне засега или поне докато не спечели моето доверие.

Град
    На .... Марс
    Аз не ги крия. Момче съм, ама всеки има нужда да поплаче...
    * * *
    ПЕСИМИСТИТЕ мислят, без да вярват.
    Оптимистите вярват, без да мислят.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Според различните хора е различно. Аз също съм криела сълзите си доста пъти по различни причини. Например, когато съм се разделяла с гадже или нещо нещата не са вървяли съм ги криела от него, за да не ме помисли за по-слаба от него, за да не покзвам колко ми е гадно... С една дума - от гордост. Но доста често показвам емоциите си. Имам една приятелка, която пък почти никога не плаче - може да й е супер гадно отвътри, но няма да го покаже по такъв начин и чрез сълзи, защото е прекалено горда и явно смята, че ако покаже емоциите си по този начин другите ще я помислят за слаба. Не знам, за мен е глупаво това нещо да криеш сълзите си, защото на човек понякога му идват в повече нещата и трябва да си излее душата пред някой, за да му стане по-леко... Наистина е хубаво всеки да има поне по един такъв човек, на който може да разчита и да се довери. И въпреки всичко момичетата сме по-несдържаните - търпим до определено време и в един момент си изливаме всичко... Докато момчетата крият повече - при тях е като че ли общоприето, че мъж, който плаче е слаб, което пък е още по-глупаво... защото както казах вече, на всеки понякога му идва в повече и трябва да си излее чувствата, за да му олекне
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    < 33
    Не знам за другите, но аз не си показвам сълзите пред хората ..
    Мразя да ме питат "Какво ти е, защо плачеш?!" и така ми се опява,
    докато не кажа какво ми е , а когато плача искам да остана сама и да
    се успокоя, а не някой да ми вие на главата "Какво ти е бе, кажи.." ..
    Случвало ми се е и да се разплача пред приятелка, пред някой близък,
    но това е ставало, когато вече наистина не мога да се сдържа ..
    Гледала съм като ми се приреве да излизам навън с кучето ( като е тъмно )
    и така няма кой да ме види, колкото и да рева ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Цитирай Първоначално написано от POBOINIKA98
    6OTO NEMOAT DA BUDAT KATO MEN

AZ NAPRIMER KATO SE BIQ I ONQ SAMO KATO ME VIDI I PO4VA DA REVE PUK AZ BAM PRAS BAM PRAS FRAS I T.N I ONQ V NOKAUT (NZ KAK SE PI6E)
    ми не знаеш , шото си ПРОСТ !
    Hip Hop , Rap ,

защото се чустваме още по-слаби като се разплачкаме пред някой
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Не, не е нормално.. Някои крият сълзите си от срам, други от гордост, трети, защото не искат да изглеждат слаби пред другите.. Четвърти, защото искат да се справят сами.. Различните хора по различни причини ..
    \/

Много хора крият сълзите си именно заради това,че неискат да изглеждат слаби пред другите,искат да се справят сами и да не показват своята немощ,но идва един момент в който на човек му писва да е силен и излива сълзите си
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    то си е до човек дали ще крие емоциите си или не.
    познавам доста хора, дори и момчета, които не ги крият.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    "Човекът с две лица,най-често показва усмихнатото"

случва се да плача пред други хора, но избягвам, понеже имам чувстото, че ме съжеляват.Това чувство ме убива ..

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Психика е всичко. Повечето хора не искат да ги виждат чисто голи. Е сълзите са чувство на голота на душата. Само много тесен кръг от хора може да вижда голотата ни!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мм щото сълзите се възприемат като проява на слабост... аз лично мразя някой да ме съжалява...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ама сте толкова двулични...

"Не искам да ме съжалява" и после "Ама той/тя не ме разбира"

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Пред близките ми приятели и роднини понякога си позволявам да го правя, защото знам, че ще се опитат да ме разберат и да ми помогнат, а не да ме съжаляват. Пред другите просто нее нужно, някои неща трябва да останат скрити. Предпочитам да си се наплача вкъщи самичка и да ми олекне.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe
    Предпочитам да си се наплача вкъщи самичка и да ми олекне.
    Ще ти олекне по-бързо ако има някой с който да споделиш,да те прегърне и да те успокои,а не да плачеш сама не мислиш ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си