Чувствам се тъпо,залухарско,смотано и прочие..
Значи миналата год. към септември,октомври ходех с едно момче /женкарче,адския сладур/ 2 седмици,през които ме лъжеше и се сваляше на други..Да разбрах,че е говорил,че няма нищо към мен.. А аз глупачката му вярвах,че има нещо,дори и мъничко.. Защото той така ме предразполагаше,че наистина се чувствах важна,негова,искана и т.н.
Както и да е след тези две седмици,той си замина /в друг град/ без да се обади,а когато му званях излизаше с номера - ЕМИ ДРУГАТА СЕДМИЦА СЪМ ТУК.. След месец,вече ме беше игнорирал от всякъде..
Седя си аз неделя вечерта пред компа към 00:30 часа и гледам той ми пише .. писахме си общи неща,и ме накара да излезнем.. Аз се съглъсих. Видяхме се и си говорихме,смяхме се,споделяхме си ... После той започна да ме целува и прегръща..И на това му отвърнах,но го приех като забивка нищо повече..Та той си заминава края на тази седмица.. Както и да е 2 дни след целувката не се виждахме,щото той ме прецакваше и после получавах смс,че не може..Е снощи се видяхме,целувахме се,прегръщахме се..И той ми заяви,че ние в момента ходим.. Аз не се съгласих много с мнението му,но както и да е..Е нямам нищо към него / поне така си мисля / но ме боли,че ще си иде..гадно ми е, кофти ми е.. Незнам как да постъпя