.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    plovdiv

Приятелство или сърце от свещи и много романтика

Здравейте,объркан съм и незнам как да постъпя.Ако момичето което ви е обичало (както и вие нея),иска да бъдете приятели, да се виждате след като сте я наранили безумно много. Как бихте постъпили?
    Дали тя неиска да каже с това,че иска да види една борба за неината любов.
    Дали неочаква да я изненадам с нещо наистина романтично????

Ще ви помоля само за сериозни мнения защото отговорите на 12 годишните не ми помагат.
    Които е обичал и обича може би ще ме разбере.
    В името на една голяма любов

Зависи с какво си я наранил. Ако е наистина много сериозно повярвай ми може известно време да я боли, може да отрича, но ще и е по-добре без теб.
    Как си я наранил?

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Може би с думите "Искам да сме приятели" тя иска да каже .. "Искам да сме приятели" ?! Замислял ли си се над това нещо? Това на теб какво ти се иска да означава е съвсем отделен въпрос
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на l0lz
    Ами приятелю, мисля, че иска да види дали наистина я обичаш и дали ще се бориш за нея.. Не знам, опитай, нищо не губиш. : )

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Сега ще ти кажа че просто момичето е свикнало много с теб ще се виждате някво известно и най вероятно малко време докато си постъпи на краката и те заебе заради друг просто момичето не иска да се чувства самотно.Тъй че брат не се надъхвай излишно а тая романтична изненада ми гаранция ти давам че няма да постигнеш ефекта но както си избереш живота си е твой
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от devi
    Зависи с какво си я наранил. Ако е наистина много сериозно повярвай ми може известно време да я боли, може да отрича, но ще и е по-добре без теб.
    Как си я наранил?
    Много сериозно

Цитирай Първоначално написано от alex861
    Цитирай Първоначално написано от devi
    Как си я наранил?
    Много сериозно
    По много начини можеш да я нараниш много сериозно! Но, ако например си и изневерил или нещо подобно определено е искала да каже "Искам да си запазим добрите отношения и да си останем само приятели, понеже ти значиш много за мен, имали сме много хубави мигове заедно и не искам да те изгубя КАТО ПРИЯТЕЛ" !

Според мен тва момиче е егати пича щом след като си я наранил "много сериозно" тя продължава да общува с теб . Повечето хора биха се отдръпнали , ако не искат да изпитат отново такава болка . Има и такива които окончателно късат взаимотношенията . Човече как можеш да изпуснеш такова момиче !!! Я се замисли дали има още шанс да си я вънеш и ДЕЙСТВАЙ !!

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Авторе, ти си един селски бек, щом не си разбрал какво момиче е! Не я заслужаваш!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Приятелство или сърце от свещи и много романтика

Здравейте,объркан съм и незнам как да постъпя.Ако момичето което ви е обичало (както и вие нея),иска да бъдете приятели, да се виждате след като сте я наранили безумно много. Как бихте постъпили?

Ще ви помоля само за сериозни мнения защото отговорите на 12 годишните не ми помагат.
    Които е обичал и обича може би ще ме разбере.

Спри сериалите

пробвай се но не очаквай много ...

Re: Приятелство или сърце от свещи и много романтика

Бас държа че дванадесет годишните, които не могат да ти помогнат по тоя въпрос могат да ти помогнат с граматиката ^^
    "не иска" "не очаква" хаха смешно ми ее~ и така
    според мен с думите просто приятелство е искала да кажее просто приятелство логично е
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Въпреки че си я наранил, явно все още изпитва нещо към теб! Просто по този начин иска да ти покаже, че те е преодоляла и подобни...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Тцц ми ясно е .. иска да сте приятели .Просто не иска да те загуби и като приятел maybe ..

ем изглежза ти има доверие и иска да си останете приятели въпреки ,че както каза ти си я наранил сериозно ... това нейно решение е в твоя полза

кво сърце от свещи бе, така се става педал.
    Бахти тъпия подпис имам

бори се за нея, изненадай я с нещо, няма лошо, всеки има право да получи своя втори шанс... успех
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на Dollystar
    Ами ако не ти пуска някакви закачливи лафчета и таива значи наистина иска да си останете приятели и е преодоляла болката
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Като толкова си надъхан бори се за тва момиче .... и по принцип за да ти дадем най-точните съвети с които е възможно да си я върнеш ..трябваше да кажеш с какво си я наранил толкова.

Цитирай Първоначално написано от 8992LIGHTER
    Като толкова си надъхан бори се за тва момиче .... и по принцип за да ти дадем най-точните съвети с които е възможно да си я върнеш ..трябваше да кажеш с какво си я наранил толкова.
    ++
    Hip Hop , Rap ,

Ако аз обичам някой наистина силно... Бих му простила ... Да ви кажа според мен тази романтична изненада би постигнала ефект, ако знаеш как да я изложиш пред момичето... Признай и че съжеляваш за всичко, че наистина я обичаш- Просто се бори и ще избуташ всичко по пътя си към нейното сърце отново

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от LudoMlado
    кво сърце от свещи бе, така се става педал.
    Желая ти от сърце никога да не разбираш как се чуствам аз сега.
    Желая ти цялото щастие на света

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си