- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство или сърце от свещи и много романтика
Здравейте,объркан съм и незнам как да постъпя.Ако момичето което ви е обичало (както и вие нея),иска да бъдете приятели, да се виждате след като сте я наранили безумно много. Как бихте постъпили?
Дали тя неиска да каже с това,че иска да види една борба за неината любов.
Дали неочаква да я изненадам с нещо наистина романтично????
Ще ви помоля само за сериозни мнения защото отговорите на 12 годишните не ми помагат.
Които е обичал и обича може би ще ме разбере.
В името на една голяма любов
Зависи с какво си я наранил. Ако е наистина много сериозно повярвай ми може известно време да я боли, може да отрича, но ще и е по-добре без теб.
Как си я наранил?
Може би с думите "Искам да сме приятели" тя иска да каже .. "Искам да сме приятели" ?!Замислял ли си се над това нещо? Това на теб какво ти се иска да означава е съвсем отделен въпрос
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ами приятелю, мисля, че иска да види дали наистина я обичаш и дали ще се бориш за нея.. Не знам, опитай, нищо не губиш. : )
Сега ще ти кажа че просто момичето е свикнало много с теб ще се виждате някво известно и най вероятно малко време докато си постъпи на краката и те заебе заради друг просто момичето не иска да се чувства самотно.Тъй че брат не се надъхвай излишно а тая романтична изненада ми гаранция ти давам че няма да постигнеш ефекта но както си избереш живота си е твой![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Много сериозноПървоначално написано от devi
По много начини можеш да я нараниш много сериозно!Първоначално написано от alex861
Но, ако например си и изневерил или нещо подобно определено е искала да каже "Искам да си запазим добрите отношения и да си останем само приятели, понеже ти значиш много за мен, имали сме много хубави мигове заедно и не искам да те изгубя КАТО ПРИЯТЕЛ" !
Според мен тва момиче е егати пича щом след като си я наранил "много сериозно" тя продължава да общува с теб . Повечето хора биха се отдръпнали , ако не искат да изпитат отново такава болка . Има и такива които окончателно късат взаимотношенията . Човече как можеш да изпуснеш такова момиче !!! Я се замисли дали има още шанс да си я вънеш и ДЕЙСТВАЙ !!![]()
Авторе, ти си един селски бек, щом не си разбрал какво момиче е! Не я заслужаваш!
Първоначално написано от alex861
Спри сериалите![]()
пробвай се но не очаквай много ...
Бас държа че дванадесет годишните, които не могат да ти помогнат по тоя въпрос могат да ти помогнат с граматиката ^^Първоначално написано от alex861
"не иска" "не очаква" хаха смешно ми ее~ и така
според мен с думите просто приятелство е искала да кажее просто приятелство логично е![]()
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Въпреки че си я наранил, явно все още изпитва нещо към теб! Просто по този начин иска да ти покаже, че те е преодоляла и подобни...![]()
Тцц ми ясно е .. иска да сте приятели .Просто не иска да те загуби и като приятелmaybe ..
ем изглежза ти има доверие и иска да си останете приятели въпреки ,че както каза ти си я наранил сериозно ... това нейно решение е в твоя полза![]()
кво сърце от свещи бе, така се става педал.
Бахти тъпия подпис имам
бори се за нея, изненадай я с нещо, няма лошо, всеки има право да получи своя втори шанс... успех
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ами ако не ти пуска някакви закачливи лафчета и таива значи наистина иска да си останете приятели и е преодоляла болката![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Като толкова си надъхан бори се за тва момиче .... и по принцип за да ти дадем най-точните съвети с които е възможно да си я върнеш ..трябваше да кажеш с какво си я наранил толкова.![]()
++Първоначално написано от 8992LIGHTER
![]()
Hip Hop, Rap
,
Ако аз обичам някой наистина силно... Бих му простила ... Да ви кажа според мен тази романтична изненада би постигнала ефект, ако знаеш как да я изложиш пред момичето...Признай и че съжеляваш за всичко, че наистина я обичаш- Просто се бори и ще избуташ всичко по пътя си към нейното сърце отново
![]()
Желая ти от сърце никога да не разбираш как се чуствам аз сега.Първоначално написано от LudoMlado
Желая ти цялото щастие на света