.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    За тебе хоооооратааааааааа говорят .. че ти само дъъъжд пороеееен .. ти идваш бъъъързоооо и отминааавааааш и само споменаааа след теб оставяяяш ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    Мъжете не гледат външността повече,отколкото жените..
    да,но по-малко момичета биха тръгнали с момче ако е хубаво и тъпо,много повече момчета биха предпочели хубаво момиче,без значение колко и тъпа
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    да,но по-малко момичета биха тръгнали с момче ако е хубаво и тъпо,много повече момчета биха предпочели хубаво момиче,без значение колко и тъпа
    да,ама само за да ги изч*кат..такива връзки бъдеще нямат

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    още по-зле,не мислиш ли
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    още по-зле,не мислиш ли
    да,амааа кво да се прави..мъже(и то какви)

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Точно! Жените също гледаме и външен вид, но не се среща много често мацка, чието гадже да е тъпо като галош... Докато на голяма част от момчетата това им е практика - не им пука особено дали ще е умна, важното е да е хубава и да я ч*кат...
    Иначе външният вид не е най-важен, но пък не може да се отрече, че той също си оказва някакво влияние. Все пак ако няма взаимна симпатия каква връзка би било това ?!... Може да се разбират перфектно, но ако не се привличат не мисля, че би се получило нещо... И все пак браво на авторката, че мисли по този начин, а е все още на 12!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    когато 2ма души не се познават още и няма как да знаят що за хора е този срещу тях,повече от нормално е да се гледа външния вид..той малко или много говори за теб и що за човек си...
    ако обаче искат нещо по-сериозно хората се опознават и преценяват дали си заслужава човека или всичко хубво в него опира до външността
    И да, и ние момичетата гледаме външността-няма как да отречеш...примерно ще се захванеш ли с неподдържано момче,коетофизически не те привлича?! Няма начин...

Интересна е темата .. малко не ми се четат 3 страници обаче за това направо към написаното от създателката на темата .. В днесшно време момчетата са станали много претенциозни относно външния вид на момичетата ,, ^^ това от една страна е абсутрдно .. понякога самите те дори не изглеждат по - добре от момиче но почват да критикуват .. а и няма как да харесаш човек без да хо познаваш и вътрешно .. според мен няма толкова значение външния вид .. но не бих си харесала някое занемарено момче .. все пак личната хигиена е важна ;д .. колкото до това момче което ти е писало ; пълен комплексар .. а и незнам какво очаква от '' скайп '' .. според мен ако не беше толкова дребнав и ако бяхте продължили а си пишете .. още няколко месеца ,., дори години .. малко или много щеше да изпитвасимпатия към теб .. убеедната .. нооо според мен всички хора малко или много сме голями говеда такаче .. не очаквайте много от някого .. особено от нета !

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Защото красотата е приятна за окото.
    Защото искат хората да ги гледат, че излизат с красив партньор.
    Защото красотата възбужда.
    Защото красота прави секса по-хубав.
    Защото ако не си с красив партньор, другите ще ти се смеят.
    И всякакви такива глупави или умни причини
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    40 Miles from the Sun
    Външният вид е важен. Не по-важен от характера, на едно ниво са. Но нали за да ти се прииска да опознаеш някой, първо той трябва да ти направи впечатление с външния си вид? Защото не виждам тея, които тук са писали,че не им пука за външния вид, да отидат при пълния retard с цел да го опознаят, защото може и да е "красив отвътре". Иначе свалките по skype са изключение, но на кой му е притрябвала подобна глупост.

GossipGirl89, ако момичето е тъпо, колко му е и момчето с нея да е тъпо и да са заедно заради външния си вид? Всеки гледа външния вид, няма значение момче или момиче си.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Ако става дума кое по - важно от външна и вътрешна красота .. не може да се определи.. всеки човек търси нещо в друг но по - лошото е че повечето разчитат на външна красота .. за мен перфекния човек е да има по много и от двете .. скромна съм

Цитирай Първоначално написано от ByK
    Ако става дума кое по - важно от външна и вътрешна красота .. не може да се определи.. всеки човек търси нещо в друг но по - лошото е че повечето разчитат на външна красота .. за мен перфекния човек е да има по много и от двете .. скромна съм
    от най - скромните .. нал знаеш , че идеални хора няма .. ще трябва да се жертваш малко от едното - ти си избираш кое..
    Hip Hop , Rap ,

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Е то винаги треа нещо да се жертва ама жертвата няма да съм аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си