- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Душевна интимност
Здравейте, значи въпроса ми е следния...
Достигали ли сте друго ниво на интимност, лежите си или сте някъде, говорите си и плачете заедно, или нещо подобно. Но не става дума за секс, имам предвид да се доверявате на човека до себе си до болка, както и той на вас и т.н. , надявам се да сте ме разбрали.![]()
Не, яти съм рахат.
Бахти тъпия подпис имам
Ебати селото си, брат. Ако не се изкензаш не можеш. Разстройство ли имаш?Първоначално написано от LudoMlado
![]()
Ти добре че си та да ми чистиш гъза че мазало ше стане иначе.Първоначално написано от acdcfenka
Бахти тъпия подпис имам
LudoMlado
Acdcfenka
Моля не се карайте, а отговорете, или поне недейте спори тук. Благодаря![]()
Дааа, разбира сеНяма по-хубаво.
В такива моменти си поциврям от радост простоКато си седим някъде само двамата и си приказваме или си лежим някъде прегърнати и просто се гледаме.. и се чувствам сякаш имам ВСИЧКО
![]()
Ехх...![]()
В такива моменти изпитвам такова душевно спокойствие,че просто нямам думи да го опиша.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
седиш си с гаджето и си говорите лични неща, които малко хора или никой незнае, говорите си колко ви е хубаво да сте заедно, как се чувствате заедно иии някакви такива лични неща, може и да плачете дори, независимо дали единия или и двамата, тва имах предвид изпитвали ли сте гоПървоначално написано от RaZzer
доно ме разбра
![]()
Че това е едно от най-хубавите неща ... ии да имала съм такъв човек до себе си ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А ПЛАКАЛИ ЛИ СТЕ И ДВАМАТА, ПРИМЕРНО ГУШНАТИ И РЕВЕТЕ И ДВАМАТА ?
Случвало ми се е да си лежим..да сме се прегърнали да се гледаме и си мисля колко ми е хубаво.И той ме целуна и си говорихме и беше толкова мило и още тогава си мислих къв е айляк ей тъка просто да сме близки без да става дума за секс
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Много пъти съм ревала пред приятеля ми.Проблеми вкъщи,в училище,с приятели ... изливам си го пред него и той си ме успокоява.Много ми олеква когато споделям с него и когато ми помага.ПОнякога и той си излива пред мен какво му е на душата.Случвало се е и да си лежим и аз да почна да плача просто от радост,че го имам до себе си.![]()
![]()
![]()
Ооо да случвало ми се е.Чувството е неземно.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Естествено че ми се е случвало : ) А иначе - редовно ми се е случвало да стоим прегърнати и тя да плаче и аз да я утешавам.
All I hear is "Burn!
Е, тва не беше толкова приятно, щото тогава се разделихме...Първоначално написано от Evanescense
![]()
![]()
За жалост явно всичките ми гаджета са ме мислили за много високомерна и не са споделяли нищо лично с мен, което е голям проблем и много съм се вайкала, опитвала съм се да променя нещата, но не се е получавало. От друга страна може би просто не съм попадала на момче, което да ми е влезло под кожата и аз да съм му влезла и да почнем да споделяме всичко![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
не ми се е случвало досега, но май има време...ще видим
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
С бившия ми се е случвало.. Но чак да сме ревали заедно - не.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
едно от най-хубавите неща.. да си с лЮбимия човек до тебе !![]()
Не ми се е случвало ..не знам кфо е! Засега няма как да разбера понеже не съм срещнала все още момче дето да му пука до толкова ... че да страда заедно с мене!
Мхм ..Първоначално написано от 8992LIGHTER
+1
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!