Здравейте! На 12 съм,момиче. От доста време се чудя,защо повечето момчета,а и момичета, гледат само и единствено външният вид на човекът с който се свалят примерно. Питам тук,за да изкажете и вие мнението си. Лично аз не ги разбирам тея хора. Вчера например 1 момче от ЦС ми иска скайп,ок дадох. Допада ми момчето,обаче това го установих след 4 часа чат с него. А на някои им стига 1 снимка за да разберат какъв си, и не ги разбирам изобщо. Като му дадох снимка-вика пххх ти не си момичето което си представях- умна,забавна и готина си ама външният вид ти куца. Аз нямах и намерение за нищо, смятам,че съм малка,ноо... уви момчето мислело да ме сваля докато не е видял моя снимка. Той също не беше някое плейбойче, ама на мен това не ми пука (примерно,след 2-3 годинки,като си търся момче,няма да ми пука чак до тагава степен,как той изглежда.) Искам да кажа на всички момчета,че идеалното момиче няма да им падне в ръчичките,и да гледат вътрешнат хубост. Да ама не... Такива момчета мисля,че не са останали. Е,ако ви се стори глупава темата,истрийте я.