- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 3ащо хората...
Здравейте! На 12 съм,момиче. От доста време се чудя,защо повечето момчета,а и момичета, гледат само и единствено външният вид на човекът с който се свалят примерно. Питам тук,за да изкажете и вие мнението си. Лично аз не ги разбирам тея хора. Вчера например 1 момче от ЦС ми иска скайп,ок дадох. Допада ми момчето,обаче това го установих след 4 часа чат с него. А на някои им стига 1 снимка за да разберат какъв си, и не ги разбирам изобщо. Като му дадох снимка-вика пххх ти не си момичето което си представях- умна,забавна и готина си ама външният вид ти куца. Аз нямах и намерение за нищо, смятам,че съм малка,ноо... уви момчето мислело да ме сваля докато не е видял моя снимка. Той също не беше някое плейбойче, ама на мен това не ми пука (примерно,след 2-3 годинки,като си търся момче,няма да ми пука чак до тагава степен,как той изглежда.) Искам да кажа на всички момчета,че идеалното момиче няма да им падне в ръчичките,и да гледат вътрешнат хубост. Да ама не... Такива момчета мисля,че не са останали. Е,ако ви се стори глупава темата,истрийте я.
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!