Какво да ти кажа.. Такива като този,дето чакат да свалят плячка в нета изобщо не ги гледай...И аз като бях колкото теб постоянно висях по чатове и пращах снимки на някви заблуденяци,които след като видят една снимка ти казват колко те обичат хаха ужас... Таа исках да кажа,че на такива работи не се връзвай.Момчетата скучаят просто...
От една страна си права,че хората започват да се интерересуват все повече само от външността,но кои са тези хора?? - глупаците. Ти искаш ли такъв? - не. Тогава няма да обръщаш внимание на такива и си живееш happy. - А от друга страна пък е нормално и естествено да се гледа външния вид...все пак първо той привлича (всъщност понякога(например в интернет) не става така - което от личен опит знам,че може да е много полезно. Първо да опознаеш душата и после да гледаш външността. След като си опознал някой ти гледаш на него по съвсем различен начин дори и външно.)
Ти не се отчайвай,защото винаги има и различни хора. Като му дойде времето ще срещнеш човек,който ще вижда много повече в теб.