.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    plovdiv

След голямата любов

Един въпрос ме измъчва.Има ли приятелство след голямата любов и ако има къде отива ревноста?
    В името на една голяма любов

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Не се залъгвайте.Приятелствата след връзка са рядкост,а и са твърде крехки.

Ревност?А защо да ревнуваш някого,ако вече нямаш чувства към него?
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен Аватара на maybelline
    Няма приятелство след връзка. Ако има, значи единият се опитва да си върне другия. Никога не става така двамата да нямат чувства и да са си френдс. И единият си хваща гадже, другият го ревнува, почват едни сълзи и емоции...
    А знаеш ли колко е досадно гаджето ти да си има бивш/а, който/която минава по параграф "останахме приятели"? По-добре зарежи тая работа.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Преди няколко часа видях същата тема ..

И не няма приятелство и не може да има след като е имало такива силни чувства ..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Съгласен съм с предните мнения.
    Само да уточня - не наричайте ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ тази която е свършила. По-правилно е да се нарича ПОСЛЕДНАТА ЛЮБОВ.

п.п. Кръчмарска мъдрост

Голям фен Аватара на Aicken
    просто невъзможно или ако е възможно то ще е между некви откачени хора

Супер фен
    Имам бивши,които и до днес са ми големи приятели и мога да разчитам на тя за почти всичко,но не е било голямата любов и т.н. .... и нито аз нито някой от тях е целял с приятелството ни да си върне другия.Иначе,ако е бил голямата ми любов едва ли ще ми е лесно да го приема за приятел,а ревността ще ме обвзема винаги,когато го видя с друга.
    Обичам те <3 !!!

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Имам бивши,които и до днес са ми големи приятели и мога да разчитам на тя за почти всичко,но не е било голямата любов и т.н. .... и нито аз нито някой от тях е целял с приятелството ни да си върне другия.Иначе,ако е бил голямата ми любов едва ли ще ми е лесно да го приема за приятел,а ревността ще ме обвзема винаги,когато го видя с друга.
    И аз мисля точно така.......
    В името на една голяма любов

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от alex861
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    И аз мисля точно така.......
    И аз едно време мислех така...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Едва ли, ако някога (не дай си Боже) се разделя с Голямата си любов, ще мога да бъда приятелка с него. Не знам дали знаете стихотворението на Блага Димитрова - Добри познати, но то е еднозначен отговор на този въпрос.

Супер фен Аватара на Amateur
    Приятелства след връзка са много голяма рядкост!

За голямата си любов е по-правилно да говорите след 40 години, когато гледате трезво на нещата и когато можете да погледнете назад и да си кажете "това беше любовта на живота ми". На 15/16 годишна възраст е лудост да се говори за истинска любов. По това време просто някой хора испитват наистина силна любов, но дали ще е най-силната от всички все още не знаем. Случва се да има приятелство след раздялата. Така е и м/у мен и най-добрия ми приятел. Е вярно аз винаги ще го обичам малко по-силно от приятелския начин, но и не искам да си го връщам. От 5/6 години го имам повече от всяка друга като истински приятел на който винаги мога да разчитам и го чувствам като брат и искам завинаги да си запазим същите отношения. След голямата "ама наистина истинската" любов може да има приятелство. Майка ми и баща ми се разведоха преди 6/7 години поради доста сериозни причини (много се нараниха един друг), но времето лекува всичко и в момента са си най-добри приятели. Разговаряла съм с баща ми и той твърди, че майка ми винаги ще си остане най-добрия му приятел, но просто няма да се сагласи да са отново заедно. Изводът е, че след голямата (истинската) любов може да има приятелство. Някой хора просто са много малки и на тази възраст все още не са испитали този вид любов, а се самозаблуждават, че са.

Охх ами едва ли ще прекъснеш "голямата любов " без причина нали ? Едва ли ще се разделите без болка ? А според теб човек може ли да гледа безразлично ( камо ли приятелски ) след подобна болка (каквато всъщтност е загубата на толкова скъп човек )? Според мен не . Не мога да си представя приятелство след такава ситуация ! Ревност има докато не намериш някой за който ти пука повече ! Тоест следващата голяма любов .

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Едва ли, ако някога (не дай си Боже) се разделя с Голямата си любов, ще мога да бъда приятелка с него. Не знам дали знаете стихотворението на Блага Димитрова - Добри познати, но то е еднозначен отговор на този въпрос.
    Изследователи твърдят, че след пускането на твоето мнение търсенето на стихосбирки на Блага Димитрова по интернет и в библиотеките е нарастнало 3-кратно...

Супер фен Аватара на l0lz
    Щом сте скъсали, тва не е "Голямата любов".
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    kadeto iskam

Re: След голямата любов

Цитирай Първоначално написано от alex861
    Един въпрос ме измъчва.Има ли приятелство след голямата любов и ако има къде отива ревноста?
    TVURDO NQMA!!! I KOITO TVARDI 4E IMA LAJE ILI SE ZALAGVA SAM

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си