- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- страна работа
значи имаM Една fr от града на моята леля амо се познавXамE нищо важно но си разменихме skype и си пaснахме далеч смее eдин от др и и си 4ATIxMe доста по skype , тя липсваше за известно време ходи за малко в чужбина на почивка (3 weeks)... ся се връща и ще бъдем известно време заедно .. : но live c NEя езика ми се вързва мн се притесняваминяма да мога да обеля и една дума от притеснениe...
мм предложете за кво да си лафим за да не се изложа ( недейте ми казва да бъда себе си щото ако отначало тръгне oK , минава притеснението и ще бъда себе си ) предложете някоя хубава тема ( знам за каква музика и харесва,филми и подобни ) : нo искам нещо по оригинално за добро впечатлениеи като я видя какво да и кажа ? не искам да се паникьосвам и да мълчa зяпайKи
![]()
![]()
![]()
Плс хелп ...
.. разкажи й виц![]()
![]()
Ми питай я къде обича да ходи? Какво обича да прави ?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Помоли я да ти разкаже по дати и часове за 3 ВЕЕКС ХОЛИДЕЙ-я![]()
Говорете си за проекта Венера,глобалното затопляне,икономическата криза,новите процесори на Интел и т.н.
Първоначално написано от Hilary_
ми аз ги знам тея неща: искам нещо отначало като я видя да тръгне разговора да мине притеснението и вс ше е ok
Първоначално написано от golqmumnik
да я впечатля казах не искам да съм скучен
миии можеш да започнеш с това, че се е разхубавила... всеки обича четките.....след това можеш да я попиташ как е минала почивката, запознала ли се е с нови хора, какви места е посетила, имало ли е яки мочета тамм
..ии ако тя се разприказва, вече бъди себе си
ако мълчи като пън.. можеш да и предложиш да се разходите заедно, да отидете на кино на някои филм, който ще ви изкефи и двете или нещо подобно :P ти я познаваш доре и знаеш какво ще и се хареса
![]()
интересно тва е супер , HO сме двама! (BOY AND GIRL )...![]()
Ами двама ще сте - то да си говориш сам ...Първоначално написано от alonsooo
![]()
![]()
![]()
мм няма ли някой момиче да сподели какво би и харесало да чуе ,или кво тя е изживяла и е харесало мн
просо ще сме някъде където където няма да имаMe мн възможности да прайм различни неща
Аз не съм накой момиче но просо ше ти река че да се фанеш и да си измислиш теми за разговор с мацката.Първоначално написано от alonsooo
На някой момиче ще и е убаво да и приказва за моди
На друг момиче - за манджи.
На трети момиче - за клюки.
Ний отде да знайм какъв момиче е твойто ?!![]()
Много страна работа..![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Еее не може в началото изобщо да го няма притеснението и всичко останало.. щом ги знаеш тия неща няма от какво да се притесняваш ...Първоначално написано от alonsooo
успех ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Представи си, че си пишете по Скайп и и кажи каквото би и написал![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
ем в skype има време да мисля кво да кажане е същото ,и сме си казали мн неща в skype че не мога да измисля необсадена тема
![]()
Първоначално написано от Hilary_
ем при основание че аз съм супер спокоен човек притеснение = паника , не е като нормалното притеснени
Само не се прави изкуствено на интересен както опитваш да го правиш в първото си мнение (да смесваш езиците с цел да звучиш небрежно и подобни), щото дразни...
По проблема: разкажете си кой какво е правил за 3те седмици, в които я е нямало и от там ще се разклоните на няколко други теми, които ще дойдат спонтанно, после ще се успокоиш и ще бъдеш себе си