.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

Въпрос за лакове ОPI

начии колко ви издържа горе долу като се лакирате,къпете се всеки ден и си миете ръцете по няколко пъти ....ии да ме светнете кво е покритие
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Град
    Earth...
    OPP????

не ми говори за полицай

Голям фен Аватара на Vincitore
    Тя говори за лакове брееее .
    Иначе нз колко издържат , и мене много ме блазнят амааа 20 лв за лак излишни нямам . Иначе има уникалните цветове
    Айде ако някой ги е ползвал да казва доволен ли е . :P

Иглежда ми безмислено да дам 20 лева за лак за нокти ...

Град
    Heaven
    момичета то че е безсмислено безсмислено е ,в тва спор няма ама ми трябвА СПЕШНО инфо

Хаха,ами,имам едно лакче..Розово. И не беше 20,а 10 лева
    Издържа около седмица,покритието наистина е отлично

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от pinkisexapilla
    Хаха,ами,имам едно лакче..Розово. И не беше 20,а 10 лева
    Издържа около седмица,покритието наистина е отлично

питах кво е покритие...

и такъв лак с покритие колко ще издържи ...

10 лева ... откъдее...винаги го виждам за 20
    Щастието на човека е в малките събития..!

Град
    София
    според мен са най-добрите и си заслужават парите. държи ми по седмица и повече. нанасят се лесно, четките са супер, може и само веднъж да минеш нокътя

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Ufff
    според мен са най-добрите и си заслужават парите. държи ми по седмица и повече. нанасят се лесно, четките са супер, може и само веднъж да минеш нокътя

а какво е покритие на нокътя? И с покритие и такъв лак,колко време ще издържи г/д

Ивета..покритие се нарича най-горният слой на нещо..

Град
    София
    значи лакът ако има добро покритие означава просто, че самия лак покрива добре нокътя, щот има такива с които трябва да минеш по 2-3 пъти за да стане като хората.
    а покритие на ноктите се прави с гел или акрил ако не се лъжа. когато ноктите са с покритие, знам че лакът стои още по-добре.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Лелеее само аз ли не мога да стоя повече от 2 максимум 3 дена с един и същ лак Лелеее тука си говорите за СЕДМИЦА
    Иначе лаковете на OPI са супер Имам 3 или 4,но са ми подарък ... Аз лично не бих дала 20 лв. за лак,който ще изтрия най-много след 3 дена
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от harabelka
    Ивета..покритие се нарича най-горният слой на нещо..

и се познаваме от..?

Голям фен Аватара на Vincitore
    Цитирай Първоначално написано от Brunetkaa
    10 лева ... откъдее...винаги го виждам за 20

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    На мен ми държи около 6,7 дена Доволна съм много от тези лакове,струва си (:
    What i want is obvious , what i love is unique

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    На мен ми държи около 6,7 дена Доволна съм много от тези лакове,струва си (:
    What i want is obvious , what i love is unique

Абе само на мен ли ми се струва малко странно да дам 20 лева за шишенце с 10 мл лак в него??? Колкото и да са им хубави цветовете предпочитам да си дам парите за друго.. За толко пари ми беше роклята за юбилея на бащата ( а е мн хубава рокля) Нз.. за мене има нещо сбъркано в това..

Град
    София
    никой не те кара да си ги купуваш. взимай си рокли като искаш

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз не съм ползвала на тая марка,но ползвам други от 2-4-6лв и издържат по 1 седмица,пари за някъв си лак не давам повече 5-6лв камоли 20

Много ми стана смешно .Като не сте ползвали такива лакове , закакво изобщо коментирате цената му ?!
    Аз имам 4 такива , разликата между тези лакове и обикновенните е ОГРОМНА просто.Страшно доволна съм , самия маникюр придобива съвсем различен вид като се налакираш с тези лакове.Маникюристката ми го препоръча на мене и във студиото им работят само с тази марка лакове , истинско удиволствие е когато ида за маникюра и педикюра ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Много ми стана смешно .Като не сте ползвали такива лакове , закакво изобщо коментирате цената му ?!
    ..
    Защото това е форум-всеки може да си каже мнението!

За лаковете-много харесах един от цветовете им! Преди не съм ги ползвала но този цвят бих си взела!
    Das Feuer liebt mich

Супер фен Аватара на iPurple
    Вие хубаво за цената говорите ама я поглетнете колко е голямо шишенцето. Лака е супер много. Иначе аз имам на опи и държи доста време 2 седмици и повече. Постоянно нещо чагъртам и пак издържа. ;Д Смятайте.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Аз имам 6... който иска да се убеди, да види снимките ми в темата за козметика... въпреки че там са само 5... все пак козметиката ми расте и вече имам с 1 повече.
    ето и какво мисля за отделните цветове
    1. Rubble for your thoughts - много страннен цвят. Доближава бронз с малко червено в него. Добре покрива. Издържа, но избледнява.
    2. Sonora Sunset - Най-новият. Много хубав цвят... не мога да го опиша. Стой невероятно, покритен, но пак избледнява без топ лак
    3. Parlez-vous OPI? - ужасен!!! Много ми хареса цвета, понеже обичам лилаво пък и това не е толкова крещящо, но ужасно се нанася и изглежда зле просто.
    4. Dulce de Leche - много неутрален цвят... почти не се забелязва, но е там и е покривен
    5. Princesses Rule! - от този трябва да се нанесат няколко пласта. Докато в бутилката изглежда розов, на нокътя е много много мноооого бледо розово.
    6. Tutti Frutti Tonga - отново много бледо розово, но адски красиво. Консистенцията на този мисля, че е най-добра от всички изброени до тук... но трябва да се нанесат повечко пласта... и следователно му трябва повечко време да изсъхне.

Не съм страшно очарована, но определено имат много добри лакове. Общо ще кажа че задължително трябва да им се сложи топ лак, за да не се губи блясъка на лака. Издържа около 4-5 дена според мен... краищата на нокътя почват да се изтриват след това. Мине ли 7 дена определено започва да се лющи... и това е за моите дълги нокти... не зная за много късите. Тук са само $8, но в интернет могат да се намерят и за $4-5 В крайна сметка, мисля че си заслужава за някои лакове, но не за абсолютно всички, пък и вече мисля да пробвам и China Glaze, понеже са по-евтини и имат много повече цветове... и някои казват че са по-добри от OPI.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си