- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- искам тениска .. ? !
такаа , напоследък гледам , че по мола в повечето магазинчета са излезли колекции на Disney .. супер сладки тениски има , няма да пропусна да си взема някоя ;д .. ама искам да намеря тениска на Спондж Боб и Патрик , разгледах по магазините , ама нещо не ми се мяркаха такива тениски , иначе имам една на спондж боб , ама тя вече ми е малка ;д.. вие някъде да сте гледали такива тениски ? !
![]()
.. П.С .. ако може тениската да е с цялото тяло на спондж боб и/или патрик , защото има едни тениски дето има само очичките и зъбите на спондж боб , ама те не ми харесват ..![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
не знам точно къде има, но ако не намериш можеш да си поръчаш от някой сайтПървоначално написано от smiirnoff
![]()
от къде си?
защото поне в Бургас във всяко трето магазинче е пълно с тея спонджбоб простотии
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Купете си нормални тениски ...
от София съм , ама като гледам май никой не знае къде има ;д
баце
ebay.com е направен за тая цел...
" баце " , не искам да си поръчвам от сайт , ако исках щях да напиша " дайте ми сайт , от където да си закупя еди-ква си тениска "![]()
Можеш да си поръчаш тениска с картинка по твой избор, имаше един сайт, sedem.bg
баце стой си без тенискаПървоначално написано от smiirnoff
В Студентски град преди около месец бях гледала адски много и различни тениски със спонджбоб
къдеее , в кой магазин![]()
![]()
![]()
мм след завоя на 280 и 92 там при флората. Ии от ляво има магазини и някъде в един от тея последните.
м чесно казано , щом в мола още не са получили има вероятност да заредят такива тениски ..
и аз мноого ги харесвам , шот са няк'ви сладки и забавни : )
и ти е кеф да ги носиш ..
м всъщност може в някой по-детски магазин кът Джъмбо в Бургас , там има няк'ви сладки тениски .. стига да си бургазлийка де ..
ам също така , виж в Бенетон .. макар , че там са скъпички ..
ама мисля , че по тези магазини за 12 - 13 годишни момичета .. ще има нещо по около 12 до 18 лв .
\
/
вв многоо детски магазини има такива тениски ..просто си отделяш един напълноо свободен ден и излизаш да търсиш въпросната тениска ..![]()
влизаш, питаш ..ако няма .. продължаваш със следващия магазин ..![]()
You and me could make the world jealous...<3
I Love You!
+1Първоначално написано от YakUZa777
тва спонджбоб е редко тъпо нещо![]()