- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- досадната 'приятелка'
Е*ати лепката честно, не знам как я търпиш! Просто говори с нея в прав текст иначе явно няма да разбере. Не можеш да я оставиш да продължава да ти се бърка във всичко, това не е нормално. Тя не е номрална просто дори и най-близките хора не се ровят по този начин в личния живот на хората! Определено трябва да намериш начин да се отървеш от нея.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
аз ако имам такова тормозещо детенце до мене, щях да я викна у нас и да я удуша с възглавницатане й вдигаш, при настояване да излезете, й казваш, че не ти се излиза с нея и толкова... доброта, доброта, ама си има граници!
Имах същата приятелка,само дето моята ме е канила във 5 часа сутринта на кафе а аз името не можех да си кажа даже в такъв ранен час.![]()
С такива хора се действа директно,няма друг начин.
Аз на моята и казах,че немога да я понасям и,че ми е писнало от нея,тя се разплака и цяла година се опитваше да ме дразни,разправяше на всички лоши неща за мен,после отидох метнах и един бой и сега бяга от мен.![]()
Аз просто не мога да проумея, защо я търпиш? Сладващия път като я видиш давай директно, ако не успее или не поиска да го разбере, пиши ЛС да видим какво ще измислим. Бтв ти беше от Варна, нали?![]()
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Не се оплаквай. Сама си си я търпяла и си я оставила да се качи на главата ти. Още отдавна трябваше да я зарежеш, по какъвто и да е начин. Да праща sms на приятеля ти от твоя телефон и чак да се скарате заради нея... такава наглост рядко съм виждал, ако бях на твое място с удоволствие бих и зашлевил един шамар![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
мравчо от варна съмто пише..
![]()
жоре,млъкни бе разбрах![]()
пък аз.. не бих посегнала![]()
важното е че от 4 дни не съм излизала с нея,имаме напредък
мисия 'криене' успешна![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Освен да говориш с нея директно, не виждам друг изход.
Аз така тази година си имах работа с две девойки, за които правех всичко, а те се отплащаха с мълчание и тъпотия. И съответно ги разкарах; един ден чашата преля. То бива търпение, ама на нищо не прилича непрекъснато да си тровиш живота...
Бий й шута и т'ва е.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Е,то пише, ама кой ти чете в днешно време!Първоначално написано от ElinoOor
![]()
Щом 4 дни си без нея, ще минат и още 4.. и тя ще се лепне за друг![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Ако ти се обади й кажи 4е тия 4 дни дето са минали са били най- хубавите до сега и ако може да прекараш още много такива без нея![]()
++такива като нея ги режеш , че и по - лошо може да стане.. как я търпиш не занм !Първоначално написано от diksi
![]()
Hip Hop, Rap
,
чул те президента!Първоначално написано от DJ_Mrav4o
![]()
![]()
според мен трябва да почнеш да се държиш малко по-грубо с нея,така че тя да спре да иска да си и приятелка(ако искаш да си по-мека,а разбрах че това искаш).Иначе директно и казваш колко е тъпачестно,аз на твое място да съм я разкарала отдавна.Аааа сега се сетих 1 мн добър вариант-случайно и показваш тая тема
Това е абсолютен ужас.. Ако следващите дни пак реши да ти досажда я отрежи по най-злобния начин, защото иначе няма как. И аз имах такъв случай и докато не казах на ' приятелката ' да се разкара нищо не ми помогна.
Stay up all night with the stars *