.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Изразяването на симпатии

Здравейте. Този път ще си задам много директно въпросите:

1. Момчета, как бихте реагирали, ако момиче, което ви харесва ви прави намеци чрез докосвания, погледи и комплименти? (А вие я хяресвате малко, или изобщо не я харесвате.)

2. Момичета, а вие как бихте изразили симпатиите си към момче, което не ви харесва, или ви харесва малко?

Въпросите взаимно се допълват
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Мега фен Аватара на vagarious
    Оо малко трудно ще започна да си изразя симпатиите към момче,за което незнам същото и за мен(дали има симпатии към мен) тъй като съм хем мн срамежива и хем постоянно ще си мисля,че съм му досадна,антипатична и ей такива.Дори да не е така,аз го мисля непрекъснато.За това ако момчето първи направи нещо и ако аз отговарям на чувствата .. ми ще ги изразя,но как-зависи от ситуацията.Незнам

1. Ако не го харесвам го игнолирам. За какви симпатии говорим?
    2. Ако го харесвам малко ще завържа някакъв разговор и ще му кажа нещо от рода на "Много яка тениска" (най-умното нещо, за което се сещам в момента )

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Изразяването на симпатии

Цитирай Първоначално написано от xplay

1. Момчета, как бихте реагирали, ако момиче, което ви харесва ви прави намеци чрез докосвания, погледи и комплименти? (А вие я хяресвате малко, или изобщо не я харесвате.)
    Така:

Мега фен Аватара на Hilary_
    Защо да ги изразявам след като не ме харесва бре Иве ...

Ше си намеря някой, за който ще има смисъл ...

Ами имай предвид че момчетата по природа са ловци . До колкото съм разговаряла с приятели съм останала с впечетлението , че не се впечетляват от момиче което им лази в краката . За това моя съвет е да го раздаваш малко дистанцирано и по някакъв начин да предизвикаш интереса му към теб . Зайнтригувай го !

Супер фен Аватара на l0lz
    АХХАХАХ, Ако имам контакт с момиче, определено ще съм го харесал, дори и малко, щото аз не излизам с някви свине, дет момче не са виждали, да тръгнат да ме обарват.. ААА..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ще се опитам ясно да покажа намеренията си (че не искам да сме нищо повече от приятели) и ако не схване - ще говоря с нея преди да е станало късно!

Град
    Насред пустошта, между сенките
    Ще я изчукам и повече няма да я погледна.. ако не я харесвам като характер, а само физически. А ако я харесвам ще и отвърна и ще видим какво ще стане. А първото - кой й е казал да ме пипа, ако не иска нещо ?!?
    Помнете смъртта, защото единствено Тя е неповторима!

Сбогом на всички пътници,
    които с нокти се крепят,
    защото аз подрязах своите
    и падам за последен път.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Оо малко трудно ще започна да си изразя симпатиите към момче,за което незнам същото и за мен(дали има симпатии към мен) тъй като съм хем мн срамежива и хем постоянно ще си мисля,че съм му досадна,антипатична и ей такива.Дори да не е така,аз го мисля непрекъснато.За това ако момчето първи направи нещо и ако аз отговарям на чувствата .. ми ще ги изразя,но как-зависи от ситуацията.Незнам
    Ох, защо ли това ми е толкова познато? И още по-лошото,аз съм момче за разлика от теб.

Също имам един въпрос ако xplay няма нищо против. Когато примерно на някакъв купон се забавлявате с дадено момче определено време видимо изглеждайки че ви е приятно и след това отивате надалеч евентуално идвайки за малко по-късно и пак отивяайки нанякъде очаквате ли от момчето да направи нещо или ако ви последва например и постоянно или отвреме навреме ви следва би ви досадило от него?

Цитирай Първоначално написано от kombarka
    1. Ако не го харесвам го игнолирам. За какви симпатии говорим?
    2. Ако го харесвам малко ще завържа някакъв разговор и ще му кажа нещо от рода на "Много яка тениска" (най-умното нещо, за което се сещам в момента )
    хахах явно мнг момичета имат симпатии към мен (майтап, просто тениските ми в повечето случай са доста забавни) иначе да правиш опит да завържеш някакъв разговор и те така. В процеса на разговора ще разбереш дали и момчето има някви симпатии или просто говори с теб заради добрите си обноски

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Изразяването на симпатии

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Здравейте. Този път ще си задам много директно въпросите:

2. Момичета, а вие как бихте изразили симпатиите си към момче, което не ви харесва, или ви харесва малко?

Въпросите взаимно се допълват
    1. зависи, ма преди да докосваш по добре да си по близъкс момчето чрез разговор

2. ба ли ви вас женките
    вие сте некви странни!!!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    и аз съм от г/д срамежливите и ако не съм сигурна в неговите симпатии към мен няма да се впускам в докосвания и т.н ..

пс:да вмъкна един въпрос към момчетата ..примерно сте някъде на купон и с дадено момиче сте близки..и двама си изразявате симпатиите така да се каже и по всичко личи,че се харесвате и след този купон казвате "нз дале я харесвам" ..случвало ли ви се е ?и как бихте коментирали такава ситуация : ))

това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ако знам,че не ме харесва (или поне не толкова,колкото ми се иска) дори няма да си правя труда.А ако не знам-ще се опитам да говоря с него и така да разбера какви са му чувствата
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    София
    Не искам да се хвала, но това като че ли ми се случва доста често ... ако вобще не харесвам момичето ... нищо не излиза, права се на ударен и толкова. Случва се и да харесвам доста въпросната дама ... тогава реагирам някак си приветливо, но спазвам и дистанция ... видите ли за да се заинтересова малко момичето от мен, а не само ей така от пръв поглед и да караме 2 седмици ... Излизали са доста хубави неща от това.
    Хората, неосъзнаващи, че животът е комедия, го превръщат в трагедия.

Супер фен
    Ако виждам,че момчето не ме харесва няма да му правя намеци Излишно е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си