.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Проблем!!

Проблем!!

Здравейте, имам голямо главоболие, понеже преди 2 дена с приятелката ми го направихме без презерватив, почти убеден съм, че не съм свършил в нея. Обаче от 2 дена има постоянно гадене. А до колкото съм чел в тази насока гаденето при бременност се получава след 1-2-3 месеца. Възможно ли е, недай си боже, ако е бременна да получава гадене още на другия ден?
    Забравих да пропусна, донякъде може да е на нервна почва, понеже си внушава.
    Моля Ви, дайте мнения?

Град
    София
    ох Боже, не, не е от това. най-вероятно си го втълпява. като не знаете кое как и кога става, що си го слагате без капути незнам..

Град
    Пловдив
    аве пич по-скоро да е яла нещо развалено, отколкото да е бременна :Д първо се образовайте и преценете дали ви се пикае или ви са ебе и тогава правете нещо, аман от малоумници тука!!!!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    аве пич по-скоро да е яла нещо развалено, отколкото да е бременна :Д първо се образовайте и преценете дали ви се пикае или ви са е** и тогава правете нещо, аман от малоумници тука!!!!
    а така !!!

аве пич по-скоро да е яла нещо развалено, отколкото да е бременна :Д първо се образовайте и преценете дали ви се пикае или ви са е** и тогава правете нещо, аман от малоумници тука!!!!
    Я недей да така грубо? Споменах, че съм чел, че гаденето се появява след 2-рия месец, но винаги има изключения, затова просто питам, може някой да знае за такива случаи.. Ако нямаш нерви да отговориш недей да пишеш глупости, или още по-добре - не отваряй темата.

Не е бременна..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Не е бременна..
    ORLY?
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Не е бременна..
    .....

Град
    Wonderland

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от YourPoison
    а така !!!
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Да ви е*а в мършите кво рогаете ве? дано забременят бабите ви..

Град
    София
    те не могат, ама ти сигурно не го знаеш

Виж Влади не прави повече секс без презерватив, това е нещо, което изисква тренинг през годините, пък и е вредно, освен ако не искаш да си имаш дете де. Този метод на прекъснатия полов акт е безсмислен и е една отживелица идваща от комунизма (може някои да се смеят, ама е точно така). И не слушай батковците дето ти дрънкат смешните оправдания, че мед през стъкло не се ближел
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Виж Влади не прави повече секс без презерватив, това е нещо, което изисква тренинг през годините, пък и е вредно, освен ако не искаш да си имаш дете де. Този метод на прекъснатия полов акт е безсмислен и е една отживелица идваща от комунизма (може някои да се смеят, ама е точно така). И не слушай батковците дето ти дрънкат смешните оправдания, че мед през стъкло не се ближел
    .....

Само да ти кажа,че на сперматозоидите са им нужни от 2 до 14 дни след половия акт,за да оплодят яйцеклетката (ако имам грешка моля да бъде поправена) и гаденето няма как да се получи преди закъснението на цикъла..така,че успокой се и дишай дълбоко втълпила си го е,НО другия път го прави С презерватив,за да си нямаш тези главоболия

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Midi4ka
    Само да ти кажа,че на сперматозоидите са им нужни от 2 до 14 дни след половия акт,за да оплодят яйцеклетката (ако имам грешка моля да бъде поправена) и гаденето няма как да се получи преди закъснението на цикъла..така,че успокой се и дишай дълбоко втълпила си го е,НО другия път го прави С презерватив,за да си нямаш тези главоболия
    Те тез сперматозоиди тряа са се надърпали яко с бело, че да издържат 14 дена път през пустинята.

Ем,предполагам,че е така...защо тогава тестовете се правят след 14 дни (с изклюение на тези за след седмица)...пък и бях гледала едно клипче...

Мега фен
    Ем,предполагам,че е така...защо тогава тестовете се правят след 14 дни (с изклюение на тези за след седмица)...пък и бях гледала едно клипче...
    НЕ се излагай моля те.Колко време ти трае овулацията?Ако твоята теория беше вярна, двойките искащи дете щяха да правят секс през менструалния период, за да може след 14 дена при овулация, да станат нещата.
    И нали се сещаш, че теста за бременност да "разпознае" бебето се изисква време.

Супер фен Аватара на Amateur
    Не се притеснявайте за глупости!Не е от това!

Ем,хубаво де...не почвай само да се заяждаш..по-горе бях написала,яе ако имам грешка да бъде поправена

Мега фен
    Ем,хубаво де...не почвай само да се заяждаш..по-горе бях написала,яе ако имам грешка да бъде поправена
    E как ще се заяждам с теб.Сърце не ми дава.Толкова ти е хубав ника.Напомня ми за .... морето

Град
    ВаРнАаАа
    Нищо и няма..дишай!

Град
    plovdiv
    я по добре я заведи на доктор или направете един тест

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си