- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички ли са такива?
Е скъсах с поредното момче, което обичах много, но явно не се оказа човека за мен. Не мога да ви разбера вас момчетата всички ли кръшкате все някога? Най-дългата ми връзка беше 2 години и за щастие момчето не ми изневери, но като се замисля е имало време и по-нататака да го направи, ако бяхме останали заедно. Последните ми 2 връзки бяха супер неуспешни. Едната беше най-кратката от всички (едва месец и 10 дена) и накрая момчето ме скъса (за 1ви път в живота ми) и ме замени с друга след като натрупа опит с мен (преди мен не се беше целувал-секс не сме правили) та и той кръшна. Сега последното ми гадже се оказа, че през тези 5 месеца от както сме били заедно е пращал любовни смси на десетки момичета и с коя ли не ми е изневерявал и свалял. Бях потресена, понеже по нищо не личеше до сега, а и аз всичко съм му давала когато си е тук. Проблема е, че той не учи в България, но какво съм виновна аз за това. Чудно ми е наистина ли всички момчета/мъже (без значение дали на 15 или на 40) рано или късно кръшкат? (отговорете ми с риск да ми разбиете мечтите)
ПП: Ако може някой по-възрастен да ми отговори или да си добавите възрастта до коментара, за да направя една съпоставка как мислят отделните хора според опита и годините си.
Да всички са такива ...![]()
![]()
П.С. Когато намеря момчето, което няма да кръшне ще ти кажа ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Kръшкаме, да!
А вие всичките сте света вода ненапита, нали?
Ай моля ти се..
Tва, че оня е бил боклук, не означава, че всички сме такива. =)
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
НЕЕЕ !!!
Някои са по-зле ...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А така шмати ... добре им го каза!!![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Кръшкаме с други момичета - от вашия вид така да се кажеПървоначално написано от devi
![]()
Питай тях защо ни пускатНие си знаем защо си искаме
![]()
Това, че някои момичета попадат в такива среди, където момчетата се вживяват на много желани и кръшкат не означава, че всички момчета са така... :rool: Пък и да не се обидиш, може просто да се е случило така - не те познавам и не мога да кажа какво момиче си... ама тва за кръшкането на момчетата не е валидно за всички.![]()
Не всички. Голяма част да, но същото важи и за много момичета.![]()
Има к*рвари, има и к*рви...
Пола няма значение що се отнася до любовта и изневерите. Зависи от възпитанието и човека.
Bellatrix ми взе думите от ...клавиатурата![]()
Поне аз не познавам такова момчено и момичетата не са по назад,аз лично съм кръшакала и не съжалявам,когато всичко се е изчерпало..
но и бившето ми гадже не остана по-назад,така че сме квит.
![]()
ЕЕ не всички кръшкаме. Е само веднъж, ноо...Иначе са малко тези дето кръшкат много.. Явно само ти си ги намираш често
![]()
Помнете смъртта, защото единствено Тя е неповторима!
Сбогом на всички пътници,
които с нокти се крепят,
защото аз подрязах своите
и падам за последен път.
дори не прочетох цялата тема .. да , всички са такива и никой не може да ме убеди в противното !![]()
.. и момичетата и момчетата кръшкат .. Всички ;д .. да дигнат ръце тея дето не са кръшкали ;д
... опаа , няма такива ;дд![]()
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Аз съм на 22. Приятелката ми (8 месеца сме заедно) и до сега си ме мисли за женкар, както и предишните. Слабостта са ми момичетата, така е, но всичко омръзва. На някои съм кръшкал, но на сегашната и някое друго изключение не съм. То се осеща и ако е писано става. За да изневериш на човека до себе си, значи нещо ти липсва. На тези, които съм изневерявал съм го правил, когато виждам, че връзката ни вече отива на кино и всичко е въпрос на време. Случвало ми се е и адски много да харесам някое момиче и просто да прехвърчи нещо по между ни и да стане за една вечер, но така се е случило.Първоначално написано от devi
За мен има разлика между това да спиш с един човек и от това да обичаш някого. Ако му изневериш само физически ок, но ако му изневериш с главния мозък по-добре сложи край и точка. Отнася се и за двата пола.
При по-малките (12-17) без значение момче-момиче, те не знаят какво искат. Днес искат Иванчо, а утре Петканка и обратното. Така че не взимай нещата рисърце. За всичко си има време, просто трябва всички да минем по този път с изневеряването, влюбването, нараняването и т.н. Поздрави :P
п.п. Един човек (Х) изневерили веднъж на друг (Х1), ще го направи отново на същия (Х1). Не писано правило. Не се лъжете, ако гаджето ви ви изневери и каже после "Повече няма", напротив, ще има![]()
А дали познаваш такова момиче ? Аз лично също не познавам момиче което да не кръшка !Първоначално написано от selens
Аз дигам ръка ,никога не съм го правилПървоначално написано от smiirnoff
![]()
___---SNTS---___
Нито едно момче до сега не ми е изневерявало. Може би попадаш на момчета, които не искат връзка, а забавление. Или връзките ти никога не са били пълноценни.
Не всички кръшкат
Имала съм няколко по-сериозни връзки и никое от момчетата не ми е изневерявало.Познавам и доста момчета,които също никога не са изневерявали на половинките си![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
да всички са такива... и жените също се оглеждат постоянно... генетично е - не сме моногамни.
баба ми е различка
На мен 2 пъти ми се е случвало да ми кръшкат момчета-всички останали са били супер хора (не някви надути, а съвсем обикновенни и готини хора).Имала съм супер връзки и винаги след това сме си оставали супер добри приятели като изключим тези двамцата (те просто не си струват). Не ходя в среди на женкара, чалгари, кифли и тем подобни. Всичките ми приятели винаги са били малко куку като мене за дето слушат метъл и тем подобни. Забелязала съм, че тези хора са супер верни. Проблема ми е, че обичам да си оставям време м/у отделните връзки, за да мога да забравя предишното момче и през това време се чувствам много самотна и ставам оязвима за непознати момчета, които ме дръпват в страни и ме заговарят и тем подобни (от липса на човек до себе си). От там се сдобих с тези 2 кръшкащи екземпляра.
Иначето на мен само 1 път ми се е случвало да кръшкам и то след като гаджето ми получи нещо като раздвоение на личноста (стои пред мен и ми говори първо от свое име, а после се мисли за майка си, понеже знае, че много я обичам) За мен нещата бяха свършили, но не исках да го натоварвам точно в този момент (смятам, че много му се беше насъбрало).
Нз и аз какво да мисля вече. Сигурна съм само за 1 човек на този свят, че не би кръшнал на което и да е момиче, но неговия случей е обсебваща любов. Май извода е, че 99,9% изневеряват. Абе ще взема някой ден да последвам съвета на 1 от най-добрите ми приятели Тони и да стана лесбийка. Той ще бъде много доволен.![]()
Ох ''всички това''...''всички онова''...
Няма такова нещо! Стига сте си съчинявали ''правила'' ....![]()
Мен защо не ми е кръшкал?? И съм 1 000 000 % сигурна,че не би го направил. Това,че излизате с глупаци не прави ВСИЧКИ живи същества такива.
Както има такива момчета,така има и такива момичета. Работата е в ЧОВЕКА!
Ако момичето е готино и само ни се предлага, ние приемаме.
Такава ни е природата.
Друг е въпроса, че вие си го търсите.
Защо ни обвинявате тогава?
П.П. Досега не съм видял коментар на пунишер, който да не е с ужасно грешно мислене.![]()
''Зависи от възпитанието'' според мен не зависи мн мн от възпитанието всеки човек е различен и мен са ме възпитавали да съм девицаПървоначално написано от Bellatrix
но... честно казано изневерявала съм и съм правела мн други неща които родителите ми никога не биха си представили
![]()
а относно темата .... всякакви хора има! както момичета изневеряват така и момчетата
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
И ти си един велик мислител обаче...Първоначално написано от FeelMyPain
Ако мислиш,че си намерил с кой да се заяждаш и да спориш - не си.
Радвай си се на ''мъдрите'' мнения и приятна вечер.![]()
Не съм се заяждал, просто изразих мнение.
Имам право да кажа, че не съм съгласен с теб, нали така?
Просто убеждения от рода на: 1 000 000 % сигурна,че не би ми изневерил. - за мен са глупави.Никога не може да си сигурен в това нещо.
Дори не можеш да си сигурна, дали не го прави в момента, а какво остава за бъдещето.
Не искам да се заяждам с когото и да е било.![]()
Такава ни е природата, шегуваш ли сеПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
Стига сте издигали в култ секса по дяволите, какво означава вие си го търсите? Това секса за една вечер е тъпа работа и кой кого обвинява. Тая война между половете няма ли да спре най-накрая?!?!
ПП Един от критериите за истината е, че тя не е догматична, всеки, който отхвърля направо нечие мнение без да даде достатъчно разумна основа си е догматичен (визирам послеписа ти за Пунишер). Айде помисли малко върху това.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!