- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички ли са такива?
В следващия си пост обясних, защо не съм съгласен с нея => пак се обаждаш неподготвен.
Още не съм срещнал момче, който да каже НЕ на момичето на мечтите си(Наоми,Джоли,Преслава - всеки си има различно момиче на мечтите си).
Ти ли си ще си първия, който би отказал?
Ти за мен си пу*ка и гледаш да угодиш на всички момиченца из форумО.
Свали пелерината, Батман.Бъди мъж!
Ха...колко ми е познато и колко пъти съм чувала тези думи... Чакай ще ги подхраня още малко като ти кажа,че момчето ми живее на 300 км. от мен. Сега първата ти мисъл е ''оооо тая е яко заблудена и излъгана '' нали?Първоначално написано от FeelMyPain
Не знам кво да ти кажа,честно.Няма как да ти докажа това,което казах в предния пост,защото само аз знам защо го казвам и мисля. Само аз знам с какъв човек съм и какви са ни отношенията. И точно това ме прави сигурна в думите ми.
Просто се надявам да се замислиш... и някак си да приемеш,че хората не са еднакви.![]()
Ако хората бяха еднакви, щяхме ли да спорим?Първоначално написано от Punisherrr
За мен лично, съществуват 2 вида хора(по темата).
1вите си търсят изневярата, вторите не.
И все пак никой не би ме убедил, че ако момичето на мечтите му хлопне на вратата, той ще я изгони.
Просто няма да стане.Колкото и да ви се иска.
Жалък си и знаеш ли защо, защото сигурно си от пъпчивите пубери, които се впечатляват от някоя актриса (по написаното в поста ти се вижда за актрисите, певиците и манекенките). Путка съм бил, виж си начина на изразяване бе, аз не угаждам на никой, а се опитвам да покажа нещо, за разлика от теб, който ми говори неща, които се говорят от доста хора. Нищо ново под слънцето и ти не си нов, нищо ново не правиш, нито измисляш, използваш ми заучени фрази, които уж са проверени в животаПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
Има ли смисъл да се разправям с теб. Отговора е не!!!!!
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
А на колко момичетата на мечтите и фантазиите (разни актриси и подобни ) им хлопат по вратите?Първоначално написано от FeelMyPain
...
И втрото : Не може ли човек да е намерил момичето на мечтите си(под формата на обикновен човек,а не някой от телевизора). И защо аз да не съм това момиче ?? Не можеш да оспорваш отношенията ми с някой..каквото и да си говорим![]()
И изобщо... това,че се кръшка с някой не значи,че той е момичето/момчето на мечтите ти..
Дадох за пример момичето на мечтите, защото на него най-трудно се отказва.![]()
НЕ съм изневерявал, но са ми изневерявали.Не си вади грешни изводи заради убежденията ми.
Ще заключа спора, защото много се отнесохме.
За изневярата са нужни двама.Ако вие не се бутате между шамарите, всичко би било цветя и рози.НЕ обвинявайте само мъжете.
П.П.Силно се надявам да си наистина момичето на мечтите, за твоя принц.
Това си е в кръвта на момчетата.Според мен не всички са такива.просто си попаднала на утрепки.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
ами .. приятелят ми е изневерявал.. аз само съм се опитвала амаа не можах (исках да му го върна) .. аз му простих дори 2 пъти.. и разбрах че си е заслужавало и сега съм сигугна че този човек живота си дава за мен и че ме обича до полуда..( както никоя от бившите му приятелки ) ... На мъжете изневярата им е в кръвта докато не намерят точното момиче и не осъзнаят и приемат че я обичат и цитирам "п.п. Един човек (Х) изневерили веднъж на друг (Х1), ще го направи отново на същия (Х1). Не писано правило. Не се лъжете, ако гаджето ви ви изневери и каже после "Повече няма", напротив, ще има " -- това са пълни глупости ще ти изневеряват докато позволиш да те правят на глупачка или глупак ..![]()
![]()
по принцип много мразя поставянето под общ знаменател ... хората сме различни и както момчетата могат да си задават въпроса "всички момичета ли са ..." като отговора ще е НЕ, така и в този случай отговорът е НЕ ... всичко опира до това какъв човек стои пред теб, а не момче ли е ...
вярно е, че голям процент от момчетата изневеряват, но не е ли така и при момичетата?!
Не вярвайте на насълзените блестящи мъжки очи..това е слънцето което прозира през кухата им глава ...
Това, че ти си попаднала на такива, не означава, че всички са като тях.
nicolepcd
И аз не съм го правил и не мисля и да го правя... не ме влече нещо идеята, просто искам нормална връзка![]()