Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
Цитирай Първоначално написано от sweetEmily
ами какво като чета какво става както казах не мойе да ме накара да стигна до оргазъм и отг.смени го.това ме провокира.
Секса е страхотно нещо,но с човек когото обичаш и цениш не е само заради едното удоволствие, заради оргазма,ами трябва по други чувства....
+1 За господина че любовта се изразявала в действията. Ми ако мислиш, че секса е основното действие, в което се изразява любовта значи жестоко бъркаш. Изразяването на любов далеч надминава секса и сексуалната функция. Едно малко действие като подарък дори на едно цвете може да бъде такъв силен израз на любов (тук се включва и невербалните сигнали от този, който дава именно това прави подаръка още по-значим), че дори едно спадане на ерекцията на момчето или едни затруднения на момичето при секс, да не могат да се качат на малкия пръст на този жест. Капиш сега Макалане
сравняваш ми цвете със секс? връзка без секс повече от 2 години не продължава ... имам предвид ако не са на километри един от друг. Не казвам, че любовта е секс, а е част от нея. Любов и секс вървят ръка за ръка (говорим за любов между мъж и жена ... сега някой тъпак да не каже колко се обичали брат и сестра, чичо и леля, стринка и учинайка)