- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичко се усложни
Как бихте реагирали ако най-добрият ви приятел през сълзи ви каже че ви обича ? Моля ви се помогнете . И аз го обичам но не по този начин . Той е по скоро моето слънчице, голямото ми безотговорно братче, мечешката ми прегрътка всеки ден ... Не искам да го нараня ..![]()
Много гадна ситоуация... но бих била искрена с него. Тук каквото и да се прави пак ще е наранен - няма смисъл да се насилвам да съм с него след като не го обичам. Едно че залъгвам него самия и второ - аз няма да съм щастлива. Ще му кажа истината такава каквато е - че го обичам само като приятел...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Кажи му гоАко ти е приятел - ще те разбере и .. ще иска да си наистина щастлива с някого, когото обичаш. Защото ако сега си с него .. ще нараняваш и себе си, и него ей така от съжаление ..
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Бих ти казал, че връзките м/у най- добри приятели са най- дълготрайни, а понякога и вечени. Ако са момче и момиче де..Щото моя най- добър приятел е момче, обаче с удоволствие бих обърнал резбата, зарди него..
![]()
=)
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Късно, моето момче, късно ....Първоначално написано от l0lz
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Най-хубаво е когато си с човек, който те разбира добретова е твоявт шанс според мен
ти си решаваш
![]()
Помнете смъртта, защото единствено Тя е неповторима!
Сбогом на всички пътници,
които с нокти се крепят,
защото аз подрязах своите
и падам за последен път.
Няма вечни неща ...![]()
Ии точно връзките между двама приятели се развалят и после се насажда една омраза и се разваля хубавото приятелство, което е било ...
![]()
Кажи му ... обясни му какво значи той за теб ... дано те разбере ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
С приятелството ви е свършено, ако наистина е влюбен в теб! Пламъкът не загасва с 1 капка вода![]()
Помнете смъртта, защото единствено Тя е неповторима!
Сбогом на всички пътници,
които с нокти се крепят,
защото аз подрязах своите
и падам за последен път.
Имах абсолютно същия проблемМного е кофти
![]()
Да ти кажа аз нищо не направих..всъщност целунах го..да де той ме целуна после му обясних,че няма как да се получи,той ме разбра,но продължава да ме обича по "неговия начин"..няма развитие на историята
![]()
Айде късметдано да спреш да се терзаеш така,защото много добре знам колко гадно е
![]()
![]()
![]()
При всички положения той ще те разбере![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
хахах ...
отвори му очите -> прати го да прочете статията тук:
http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=382.0
баце
ще хода до тоалетна
Може би е по-добре да му кажеш какво чувстваш,защото ако му даваш напразни надежди,нещата ще станат по-зле.
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
И аз бях в тази ситуация преди година и нещо. Каза ми че ме обича, че иска да бъде с мен и че от 2 години не може да си ме избие от главата. Разликата е, че аз също много го харесвах и обичах (хмм защо говоря в минало време сега пак е така, но не го искам за себе си). След месец скъсахме (беше си чисто примирие) за 5/6 години НИКОГА не сме се сърдили, не сме се заяждали, не сме спорили дори и на шега. Разделихме се, защото сметнахме, че ще е най-добре да си останем най-добри приятели. За нищо на света не бих искала някога да се скарам с него и да си развалим приятелството. То за мен е по-ценно от всичко на този свят.
Съветът ми е: обясни му, че той е адски скъп за теб и не би искала да си развалите приятелството. Много ще съжаляваш, ако изгубиш толкова скъп за теб човек.
Ако опитате връзка - може да се получи нещо много готино, но ако не го искаш по този начин - просто му го обясни, кажи му как го чувстваш и се поинтересувай дали ще си запази приятелството с тебе
бате
пии 1 вода
Кажи му това,което написа тук![]()
Първоначално написано от GossipGirl89
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)