- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Заклзчете темата плс
Абе, проблема е следния:
На 15 септември почвам даскало. Всички гледам са с някакви яки прически, аз още си стоя със старите степени.Измислила съм идеалната прическа
, но главният проблем е, че е много сложна за обяснение.
Хмз... ок ще се опитам да обясня.
Не ми се смейте...
![]()
Прическата е като нещо на пластове. Горният пласт е къс някъде до раменете. Отдолу дължината си е същата, само, че направена някакси
V образно, някой му казват триъгълник. Офф дано сте ме разбрали, че се изнервям вече. Никой не ме разбира.На фризьор мисля да ходя на 1 септември, но ми трябва и снимка. Така, че ако сте ме разбрали и имате подобен снимков материал или пък видео моля пратете го. Ето опитах се дори да нарисувам прическата
![]()
http://m1.kefche.com/pix/t/ing@66wum.jpg Не гледайте цветовете така е само за да се отличават
Моля ви още веднъж ако имате снимки на такава прическа сложете линк в тематаМерси предварително
[!] Just me [!];]
Докато четох си го представих горе-долу и се сетих,че имам една позната с такава прическа.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...ExQ5pKK1st.JPG
Я виж и кажи за това ли говориш.![]()
Първоначално написано от pale4ka
![]()
![]()
![]()
ДаПървоначално написано от pale4ka
Ако не ми дадете други снимки ще може ли да използвам тази за фризьорския салон
само че сигурно на мен горния пласт ще ми е малко по дълъг мерси някой ако има още снимки да пусне
![]()
[!] Just me [!];]
пишете плс
[!] Just me [!];]
Ми....извинявай,но какво толкова?Просто на пласти.Т.е. на 2реда.Единия е малко пъ-къс от останалата част.
всеки втори по улиците е с такава прическа о.О
какво му е странното и какво си му измислила ти о.О?
казваш да те подстрижат на пластове като най-горния ти стига до еди къде си...отдолу да е ве-образно и това е.
какво трудно има?![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
нито е нещо интересно,нито е сложно..
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
кифленскоо .. ;&
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
Защо пък никой да не те разбира???Ако обясняваш на момчета сигурно не те разбират,защото не се интересуват от дамски прически.Много е просто:на два пласта,единият да е до раменете,а долният да е на триъгълник...
![]()
отиваш и каваш искам две степени![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Ами, ок. Това си е твое мнение. Аз не питам дали ти харесва, а дали имате някакви снимки .Първоначално написано от lazzza
пф...
[!] Just me [!];]
Заключете темата...
[!] Just me [!];]
Мерси на всички, които писахте...
[!] Just me [!];]