.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Мега фен
    Град
    Канзас ;)

"Бившият си търси гадже"

Здрасти днес в скайпа си чатиме с бившия ми и той ми изтърсва новината,че много си паднал по някакво момиче и ме помоли да му помогна.Чух историята,видях й снимите,но му отговорих,че няма да го направя,защото все пак сме си бивши и това не ми е приятно след което се започна "аз те мислих за приятел,пък ти.."(да не преразказвам),след което аз излязох виновна и сега той ми е смъртно обиден..И седя си ся аз и се чудя-кво толкова направих-на него сигурно нямаше да му стане приятно ако аз го търся да ме урежда,а той периодически ми пише да му помагам То не беше една приятелка,то не беше не знам кой..и накрая тва,егати!
    Добре де,хора,вие какво бихте направили на мое място?Щяхте ли да хукнете да помагате?Отказах му не защото го ревнувам или имам още чувства,но ми стана неприятно че от всички край себе си(включително и самият той) избра аз да му помагам..и естествено аз съм виновна сега
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Лондон
    Spored men si napalno prava. Az nikoga ne bih pomognala na biv6iq mi da e s druga, daje i ve4e da nqmam 4uvstva kam nego..prosto e tapo to4no men da moli za tova. Spored men biv6iq ti e golqmo lape, nemoje da razbere, 4e nestava taka. Spokoino ni6to ne si napravila lo6o . Ostavai go da se oprava.

P.S. mnogo sajalqvam za latinicata...
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ако аз не изпитвам нищо към него и сме приятели не виждам проблем да му помогна : ))
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на l0lz
    Aбе кажи му да го духа..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Аз съм помагала само на най-добрия ми приятел с който навремето съм ходела. Знам, че е супер човек и горкия така беше( и все още е) хлътнал по едно момиче с което даже не се бяха запознали, че чак ми стана тъжно. За този човек всичко бих направила както и той за мен (много пъти го е показвал и правил). Накрая отидох в училището му, запознах се с момичето, писахме си известно време по Скайп като от време на време вмъквах в разговора името на най-добрия ми приятел и тя взе, че мн го хареса, поиска му скайпа и така. Запознаха се, тръгнаха и сега са близо 1 година заедно. Много им се радвам и много ги обичкам и двамата.

ПП: А забравих да кажа: бившият ти не е добър като моя приятел. Бий му шута и да ходи да си търси сам гаджетата. Не ми звучи като да заслужава ти да му ореждаш всичко след като после ще се цупи.Не му позволявай да те върти на малкия си пръст.

Супер фен
    Ами ти си права в случая.
    Много са ми смешни като за некви дреболии се направят на дупенца и били ''смъртно обидени'' ... Лигльо.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Всичко това, което бих казал на този смотльо, ако бях на твое място щеше да претърпи редакция от страна на модераторите. Щях да почна от родната му майка и .... в този дух нататък.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ох мамин сладък изрод неземен ... Ейй как искам някой ден ей тей да ги избия всичките такива мухльовци ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен
    Прецака се.
    Като си му отказала, той си мисли, че имаш чуства към него.
    Ако беше приела, щеше да докажеш, че не ти пука за него.
    Щом ти е показал снимки => ти не я познаваш(поне така го разбрах аз) => няма как да му помогнеш особено.
    Сега той си мисли, че имаш чуства към него, и затова се прави на обиден, да види дали ще почнеш да му се молиш да ти прости и някви такива.
    В момента си си дала шах и много трудно ще излезеш от ситуацията..

Супер фен Аватара на fenasf

приятелство след любов
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fenasf

приятелство след любов

Защо ние знаем всички женски номера, а те за нашите и понятие си нямат..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Прецака се.
    Като си му отказала, той си мисли, че имаш чуства към него.
    Ако беше приела, щеше да докажеш, че не ти пука за него.
    Щом ти е показал снимки => ти не я познаваш(поне така го разбрах аз) => няма как да му помогнеш особено.
    Сега той си мисли, че имаш чуства към него, и затова се прави на обиден, да види дали ще почнеш да му се молиш да ти прости и някви такива.
    В момента си си дала шах и много трудно ще излезеш от ситуацията..
    не,наистина не я познавам,но и няма да го потърся,наистина нямам чувства към него и ако и той не ме потърси,значи "приятелството" ни е било до тук

О,благодаря ви за съветите,наистина
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не е никак глупав. Според мен го е направил с цел - да види дали го харесваш още и може би да те накара да ревнуваш. Ти си му отказала да му помогнеш => най-вероятно е решил, че имаш чувства все още. Както казаха по-напред - сигурно чака да му се примолиш и с това да се убеди напълно, че все още го харесваш Моят съвет е да го игнорираш напълно
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

не разбирам защо ще те моли за такова нещо

това изглежда лишено от всякаква логика

не се занимавай
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Моят съвет е да го игнорираш напълно
    Мм.. зависи.
    Авторке ти какво чувстваш към този човек.В смисъл, с малко тактика в момента може да го направиш на нищо.Въпроса е дали ти е сторил нещо гадно, за което искаш да му отмъстиш или не.
    Искаш ли да страда?Или не ти се занимава с него?

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: "Бившият си търси гадже"

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Здрасти днес в скайпа си чатиме с бившия ми и той ми изтърсва новината,че много си паднал по някакво момиче и ме помоли да му помогна.Чух историята,видях й снимите,но му отговорих,че няма да го направя,защото все пак сме си бивши и това не ми е приятно след което се започна "аз те мислих за приятел,пък ти.."(да не преразказвам),след което аз излязох виновна и сега той ми е смъртно обиден..И седя си ся аз и се чудя-кво толкова направих-на него сигурно нямаше да му стане приятно ако аз го търся да ме урежда,а той периодически ми пише да му помагам То не беше една приятелка,то не беше не знам кой..и накрая тва,егати!
    Добре де,хора,вие какво бихте направили на мое място?Щяхте ли да хукнете да помагате?Отказах му не защото го ревнувам или имам още чувства,но ми стана неприятно че от всички край себе си(включително и самият той) избра аз да му помагам..и естествено аз съм виновна сега
    баце
    гръмни са

Мега фен Аватара на Hilary_
    Аз също не бих го направила пък да ми се сърди колкото иска ..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз пък щях да му помогна с някой съвет Все пак щом сме запазили спокойния тон и сме решили,че можем да бъдем приятели значи трябва да си помагаме Та нали за това са приятелите
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

О това е супер,мега,гига явно!Прави го с цел да ревнуваш,да провери дали имаш чувства към него(пък може той да има все още и да се надява човека...е па и той е човек я подкарах шопския ). На твое място не бих му помогнала,а той и да ми се прави на нацупен ще му тегля една българска и ще спра да го отразявам.Е не баш да му тегля една бг няма може би само за себе си за да не показвам,че съм се ядосала или нещо такова-просто спирам да му говоря и тфа е

оф тфа сигурно беше един от най-несвързаните постове,който съм писала..а те са към стотина
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    оф тфа сигурно беше един от най-несвързаните постове,който съм писала..а те са към стотина
    От 120...бива

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    О това е супер,мега,гига явно!Прави го с цел да ревнуваш,да провери дали имаш чувства към него(пък може той да има все още и да се надява човека...е па и той е човек я
    Естествено, че иска да те накара да ревнуваш... Още има нещо към теб!

Права си .. голяма работа раcbрдил ти се .. еби му майката .. ши му мине след седмица ..
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Харесва те,а и дори да си харесва друго момиче и да има нужда от помощ,не вярвам да я потърси точно от бившата си...така ще покаже,че има затруднения с момичетата или ддз..един вид,че ще се изложи пред теб. а,бе, не знам..просто не мисля,че ако не те харесваше,щеше да те моли за помощ и то за такова нещо ..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    оф..аз не го мисля вече нищо няма да правя,не искам нито да му отмъщавам,нито нищо.Щом той сам вчера ми писа "сбогом" по скайп-ми ок,нека е така.
    Но просто не ми беше ясно защо по дяволите,когато си е харесал момиче,първо ми пише на мен да го уреждам..щом е такъв супер-готин пич(както сам се изкарваше) защо сам не може да си я свали?!

Както и да е,не щЪ да се занимавам повече!
    Watching the stars
    Go by...

Град
    ВаРнАаАа
    Зависи какви точно приятели сме.. Сбогом ще пише я да духа супата!! Некадърник!Добре,че сте скъсали!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си