- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Бившият си търси гадже"
хах,щом не може сам да се оправи с 1ното момиче,което ти не познаваш,а той-да духа супата..в тоя живот човек трябва да може да се справя сам с нещата...Това е също толкова жалко,колкото когато някой моли негов приятел да отиде и да каже на момчето/момичето ,което харесва,че има нещо към него....и тогава с право бива отрязан в повечето случаи....
не се занимавай с лапешки истории и остави бившия да си се сърди![]()
Дал ти е снимки нали? Оскуби й косата!!!![]()
Хм... според мен иска само едно нещо - ДА РЕВНУВАШ!!!![]()
Естествено, че си постъпила правилно. Ако бях на твое място, най-много да бях му пожелала успех и да се оправя сам. Много се дразня на такива идиоти дето нямат коража да свалят едно момиче и карат други да им помагат...![]()
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Хах правилно си постъпила. Не си му длъжна да го уреждаш с тая и оная.. Главата високо и да не ти пука. Щом той се обижда от това, че си отказала.. Смятай какъв е...
Аз на бившия ми не съм му помагала (пък и той никога не е искал моята помощ) ..Но пък помагах на една приятелка, която го харесваше.. Не се получи, но това е друга история![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
С две думи - Нямам думи.
Бахти мухъла. Давай му да търкаля аспиринчета в ъгъла. Аман от селски тарикати. Каквото и да е искал да провери, не е това начина. Правилно си направила!
тва сичкото е с цел според мен.. (намя да се обяснявам - вече други ти го казаха)![]()
смъртно обиден... я стига лиготиии... постъпил е мн некоректно тъпо е.... приятели да ама за такова нещо да му търсиш и коментираш бъдещите... правилно си постъпила като си му казала и правилно си постъпила, че сте се разделилитъп ми изгледа
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Вече не сте заедно, бивши сте.
Защо да не му помогнеш...
Явно имаш още чувства към него щом ти е станало кофти. Аз бих му помогнала ако след това сме станали най - добри приятели, което се случва доста рядко.
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
Ти сама си отговори на въпроса? От толкова много познати защо точно теб?Хората преди мен са го казали защо ...но такъв тип момче и аз мисля че не ти трябва на главата, и аз не ги харесвам от типа лигльо.Трябва да се справя сам в тоя живот![]()
Поздрави! К.Димитров
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face