.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    хах,щом не може сам да се оправи с 1ното момиче,което ти не познаваш,а той-да духа супата..в тоя живот човек трябва да може да се справя сам с нещата...Това е също толкова жалко,колкото когато някой моли негов приятел да отиде и да каже на момчето/момичето ,което харесва,че има нещо към него....и тогава с право бива отрязан в повечето случаи....
    не се занимавай с лапешки истории и остави бившия да си се сърди

Дал ти е снимки нали? Оскуби й косата!!!

Хм... според мен иска само едно нещо - ДА РЕВНУВАШ!!!

Голям фен Аватара на eminemfenka

-

Mъже
    ла-ла-ла

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Цитирай Първоначално написано от fenasf

приятелство след любов

Защо ние знаем всички женски номера, а те за нашите и понятие си нямат..

Естествено, че си постъпила правилно. Ако бях на твое място, най-много да бях му пожелала успех и да се оправя сам. Много се дразня на такива идиоти дето нямат коража да свалят едно момиче и карат други да им помагат...
    100 години всяка нощ валеше
    като бебе ти до мене спеше..
    100 години време ни делеше
    колко малко ти до мене беше.... ;[

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Не е никак глупав. Според мен го е направил с цел - да види дали го харесваш още и може би да те накара да ревнуваш. Ти си му отказала да му помогнеш => най-вероятно е решил, че имаш чувства все още. Както казаха по-напред - сигурно чака да му се примолиш и с това да се убеди напълно, че все още го харесваш Моят съвет е да го игнорираш напълно
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Хах правилно си постъпила. Не си му длъжна да го уреждаш с тая и оная.. Главата високо и да не ти пука. Щом той се обижда от това, че си отказала.. Смятай какъв е...
    Аз на бившия ми не съм му помагала (пък и той никога не е искал моята помощ) ..Но пък помагах на една приятелка, която го харесваше.. Не се получи, но това е друга история
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    С две думи - Нямам думи.
    Бахти мухъла. Давай му да търкаля аспиринчета в ъгъла. Аман от селски тарикати. Каквото и да е искал да провери, не е това начина. Правилно си направила!

тва сичкото е с цел според мен.. (намя да се обяснявам - вече други ти го казаха)

смъртно обиден... я стига лиготиии... постъпил е мн некоректно тъпо е.... приятели да ама за такова нещо да му търсиш и коментираш бъдещите... правилно си постъпила като си му казала и правилно си постъпила, че сте се разделили тъп ми изгледа
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Вече не сте заедно, бивши сте.
    Защо да не му помогнеш...

Явно имаш още чувства към него щом ти е станало кофти. Аз бих му помогнала ако след това сме станали най - добри приятели, което се случва доста рядко.
    да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ти сама си отговори на въпроса? От толкова много познати защо точно теб?Хората преди мен са го казали защо ...но такъв тип момче и аз мисля че не ти трябва на главата, и аз не ги харесвам от типа лигльо.Трябва да се справя сам в тоя живот
    Поздрави! К.Димитров
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си