Направо съм забравил какво е да изписваш български думички с латински букви - което означава, че навсякъде си пиша на български. Има доста причини, поради които го правя: първо - защото така ми харесва, второ - в България сме и не трябва да си служим с някакви си чужди букви за да изразяваме това, което искаме в интернет, трето - по-прегледно и по-лесно е за четене от другите, четвърто - помага за правописа на всеки един - докато си пишем и все научаваме по нещо.. Лично аз започнах да пиша на български и заради матурата по БЕЛ, защото исках да си пооправя правописа и ето, че се получи.. Писането на латиница е крайно отвратително и неприемливо за мен, но не съдя хората, които го правят. Преди време бях модератор в един сайт и по цял ден обяснявах на потребителите, че трябва да използват българските буквички и до някъде успявах, но всеки ден се появяваха нови юзърчета и пак недоразбрали - продължаваха с о*ирането на нет-а.. Но ето, че днес вече все по-рядко се наблюдава занимаряването на езика ни в мрежата - много хора се научиха..