- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любими списания :]
Боже преди малко като разглеждах сайта на Браво видях, че имало списание за хана Монтана![]()
те вече прекалиха
голяма мания... кой глупак ще си го вземе вобще...
взимам си вестници![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
като по малък четях комикси на Том и Джери ... тва е което съм си вземал... може би също и някой друг брой ДЪГА![]()
Откакто спряха да печатат PC Mania не си купувам други.
Audio ergo sum
Cosmopolitan излиза ли още?![]()
Напоследък изобщо не съм виждала никъде да продават, а тва Glamour е пак със същата редакторка и реших, че са спряли Космополитън.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Космополитън , Хай Клуб и Браво си вземам най-често ...
Има доста интересни неща особено в Космополитън докато другите са некви по тийн с плакатчета и тн абе радват![]()
Joy, ама чета, ако някой приятел си го е купил, пари за списания рядко давам.
и Joy ,въпреки , че не съм си го купувала скоро.Първоначално написано от Bellatrix
Излиза ... Аз миналия месец си го купих и мисля за последно вече че само място ми заемат :Първоначално написано от lDoLLl
![]()
![]()
I know - you want ME (devil)
Мн рядко да си купя някое списание. Преди редовно си купувах Нешънъл Джиографик, ама сега само 1-2 пъти съм го купила тая година. А Джой или Космополитън чета само ако някои си го е взел и го прелиствам. Вече ми е безинтересно да ги чета, а и имам по важни неща за в ършене.![]()
АЗ!Първоначално написано от LittleFashionista
![]()
инак браво (вече рядко), джой (рядко), хай клуб(рядко) и последно си взех хана монтанаи джетикс ;/ и комикси чета ;/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
nice avatarПървоначално написано от DisturbiaV
![]()
пс- не четем такъва литература![]()