- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тази ли е?
Уж имало някаква четка за изправяне на косата със сешоар..Тази ли е четката http://www.germes-online.com/direct/..._Hairbrush.jpg по средата?
И ако я имате върши ли работа?И как го правите?
![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Ми попринцип с такава като средната правят фризьорите. Аз имам такава само че 5 пъти по голяма. Иначе има и сешоари във формата на кръгла четка ии между дългичките духа ( егати обяснението ама се надявам да си разбрала)
И все пак не си ли ходила на фризьор?
Fall down seven times..
Stand up eight.
тз.тз.тз.тз.тз.
Ходила съм беПървоначално написано от iPurple
.Накрая направи нещо със сешоара и четката,незнам дали беше за изправяне,защото след това мина с пресата
![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
не е тази, ето това е такава четка http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040668![]()
ахаха, аз отново чета без да мисляскоро я гледах в Техномаркета и ми направи голяяямо впечатление, като прочртох поста и реших че за нея става въпрос
п.п. голяма съм заблеяна офца
Първоначално написано от Bianca
какво правишш ти, от кога не сме си писалии :**
Тази по средата е.Има различни големини.Фризоьрите изправят доста добре с такава и сешоар.За съжаление малко от нас любителите () могат да го направят,особено ако косата е по-упорита..С пресата си е много по-лесно,но много се гори.И все пак и със сешоар се гори,ама според мен по-малко(все пак едно е топла струя,друго е 200 градуса,дето като пипнеш ти изгаря кожата).. Тук ще намериш полезни съвети,но за четене е приятно,ама на практика
![]()
Тази по средата еаз имам такава и поне на мен ми върши работа :P Номера става като0о хванеш едни кичур и започваш да го идърпваш бавно от корените към връхчетата и междувременно сушиш със сешоара
обяснението не е мн0го точно, но0 мисля че може да ти свърши работа
![]()
пп: сешоара се държи по-близо до косата![]()
амми ако си мислиш че ще се направиш както фризьора се лъжеиш
Имам такава и ми върши работа. Много зависи от това каква ти е косата.
Не не .. тя не пита за електрическа .. а за такава най-нормална четка ..Първоначално написано от s3xy
Та да с такава и със сешоар .. но само да кажа че няма да е същия ефекта като с пресата,ако това очакваш ..![]()
Тази е, може и по-голяма, може и по-малка. Значи ако косата ти е по-гъста си я разделяш на 2-3 пласта. Взимаш 1 кичур широк някъде колкото четката. Иии сега работата става така:
Слагаш четката под кичура, а сешоарът да е от другата му страна и просто дърпаш надолу и четката и сешоарът, които трябва да се допират... Абе не мога по-ясно да ти го обясня, затова ще направя една схема, пък ти каквото разбереш![]()
кръгчето е четката, правоъгълникът е сешоар
http://i159.photobucket.com/albums/t...momila/121.png
На мен фризьорката ми обясни, че със сешоар и четка мноого по-малко се гори косата. Обаче не се изправя много хубаво.А и на мен ми се разваля доста бързо, не знам за вас.
Да, и при мен беше така.Първоначално написано от Bianca
Но забелязах, че като ти е по дълга косата стои по - дълго време изправена. На мен сега като ми порасна малко повече и е нужно да я изправя само след като я измия и после си стои![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Накараи някоя приятелка да ти покаже..Слагаш четката под един кичур коса и слагаш сешоара и издърпваш ..Супер лесно и бързо .. : )
Аз сега си изправих със сешоар косата, след като се изкъпах.Първоначално написано от Romance
Дано поне за вечерта стои, ама като гледам...
Мини я и с преса и ще е суперПървоначално написано от Bianca
Утре няма да ти се налага да я изправяш пак.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ама работата е там, че аз се изправям със сешоар и четка за обем... С пресата косата ми няма никакъв, ама никакъв обем и седи гадно.Първоначално написано от Romance
http://www.youtube.com/watch?v=X3Egz9X8xSA&NR=1Първоначално написано от HarumScarum
Да това е четката. В зависимост от дължината на косата ти се променя и размера. Ако си с къса - по-малка четка, а за дългата коса има едни огрооомни.![]()
За мене изправянето с четка и сешоар (ако е направено като хората!!) е най-трайното и безвредно изправяне.
Много трудно може да се обясни така с думи, просто иди веднъж на фризьор и гледай как тя ти изправя косата и вкъщи пробай ти![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Ахаха, мен пък фризьорката ме изправя перфектно само с четка и сешуарИ ми държи около 4 дни :P