.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Тази ли е?

Тази ли е?

Уж имало някаква четка за изправяне на косата със сешоар..Тази ли е четката http://www.germes-online.com/direct/..._Hairbrush.jpg по средата?

И ако я имате върши ли работа?И как го правите?
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Супер фен Аватара на iPurple
    Ми попринцип с такава като средната правят фризьорите. Аз имам такава само че 5 пъти по голяма. Иначе има и сешоари във формата на кръгла четка ии между дългичките духа ( егати обяснението ама се надявам да си разбрала)

И все пак не си ли ходила на фризьор?
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Мега фен
    Град
    Earth...
    тз.тз.тз.тз.тз.

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Ми попринцип с такава като средната правят фризьорите. Аз имам такава само че 5 пъти по голяма. Иначе има и сешоари във формата на кръгла четка ии между дългичките духа ( егати обяснението ама се надявам да си разбрала)

И все пак не си ли ходила на фризьор?
    Ходила съм бе .Накрая направи нещо със сешоара и четката,незнам дали беше за изправяне,защото след това мина с пресата
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

не е тази, ето това е такава четка http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040668

^ ...
    Да, тази в средата е четка за сушене със СЕШОАР.

ахаха, аз отново чета без да мисля скоро я гледах в Техномаркета и ми направи голяяямо впечатление, като прочртох поста и реших че за нея става въпрос п.п. голяма съм заблеяна офца

Цитирай Първоначално написано от s3xy
    ахаха, аз отново чета без да мисля скоро я гледах в Техномаркета и ми направи голяяямо впечатление, като прочртох поста и реших че за нея става въпрос п.п. голяма съм заблеяна офца

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    какво правишш ти, от кога не сме си писалии :**

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Тази по средата е.Има различни големини.Фризоьрите изправят доста добре с такава и сешоар.За съжаление малко от нас любителите ( ) могат да го направят,особено ако косата е по-упорита..С пресата си е много по-лесно,но много се гори.И все пак и със сешоар се гори,ама според мен по-малко(все пак едно е топла струя,друго е 200 градуса,дето като пипнеш ти изгаря кожата).. Тук ще намериш полезни съвети,но за четене е приятно,ама на практика

:)

Тази по средата е аз имам такава и поне на мен ми върши работа :P Номера става като0о хванеш едни кичур и започваш да го идърпваш бавно от корените към връхчетата и междувременно сушиш със сешоара обяснението не е мн0го точно, но0 мисля че може да ти свърши работа

пп: сешоара се държи по-близо до косата

амми ако си мислиш че ще се направиш както фризьора се лъжеиш

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Имам такава и ми върши работа. Много зависи от това каква ти е косата.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    не е тази, ето това е такава четка http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040668
    Не не .. тя не пита за електрическа .. а за такава най-нормална четка ..
    Та да с такава и със сешоар .. но само да кажа че няма да е същия ефекта като с пресата,ако това очакваш ..

Град
    София
    Тази е, може и по-голяма, може и по-малка. Значи ако косата ти е по-гъста си я разделяш на 2-3 пласта. Взимаш 1 кичур широк някъде колкото четката. Иии сега работата става така:
    Слагаш четката под кичура, а сешоарът да е от другата му страна и просто дърпаш надолу и четката и сешоарът, които трябва да се допират... Абе не мога по-ясно да ти го обясня, затова ще направя една схема, пък ти каквото разбереш

кръгчето е четката, правоъгълникът е сешоар
    http://i159.photobucket.com/albums/t...momila/121.png

На мен фризьорката ми обясни, че със сешоар и четка мноого по-малко се гори косата. Обаче не се изправя много хубаво. А и на мен ми се разваля доста бързо, не знам за вас.

Град
    Okinawa
    На мен фризьорката ми обясни, че със сешоар и четка мноого по-малко се гори косата. Обаче не се изправя много хубаво. А и на мен ми се разваля доста бързо, не знам за вас.
    Да, и при мен беше така.
    Но забелязах, че като ти е по дълга косата стои по - дълго време изправена. На мен сега като ми порасна малко повече и е нужно да я изправя само след като я измия и после си стои
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Накараи някоя приятелка да ти покаже..Слагаш четката под един кичур коса и слагаш сешоара и издърпваш ..Супер лесно и бързо .. : )

Цитирай Първоначално написано от Romance
    Да, и при мен беше така.
    Но забелязах, че като ти е по дълга косата стои по - дълго време изправена. На мен сега като ми порасна малко повече и е нужно да я изправя само след като я измия и после си стои
    Аз сега си изправих със сешоар косата, след като се изкъпах. Дано поне за вечерта стои, ама като гледам...

Град
    Okinawa
    Да, и при мен беше така.
    Аз сега си изправих със сешоар косата, след като се изкъпах. Дано поне за вечерта стои, ама като гледам...
    Мини я и с преса и ще е супер
    Утре няма да ти се налага да я изправяш пак.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Да, и при мен беше така.
    Мини я и с преса и ще е супер
    Утре няма да ти се налага да я изправяш пак.
    Ама работата е там, че аз се изправям със сешоар и четка за обем... С пресата косата ми няма никакъв, ама никакъв обем и седи гадно.

Цитирай Първоначално написано от HarumScarum
    Накараи някоя приятелка да ти покаже..Слагаш четката под един кичур коса и слагаш сешоара и издърпваш ..Супер лесно и бързо .. : )
    http://www.youtube.com/watch?v=X3Egz9X8xSA&NR=1

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Да това е четката. В зависимост от дължината на косата ти се променя и размера. Ако си с къса - по-малка четка, а за дългата коса има едни огрооомни.

За мене изправянето с четка и сешоар (ако е направено като хората!!) е най-трайното и безвредно изправяне.

Много трудно може да се обясни така с думи, просто иди веднъж на фризьор и гледай как тя ти изправя косата и вкъщи пробай ти
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Ахаха, мен пък фризьорката ме изправя перфектно само с четка и сешуар И ми държи около 4 дни :P

като средната, ама дооста по-голяма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си