От доста дълго време имам следния проблем - кожата на главата ми се бели, най - вече отстрани на главата ми, над бакенбардите и горе долу тази област. Като мина с нокътя и се опитам да я махна, по пръста ми се сабира страшно много кожа, не се изчиства, не знам дали това заболяване се води себорея, причината за нея мисля, е в това че се къпя всеки ден, слагам си гелове и лакове и това със сигурност вреди доста(особенно миенето с шампоан всеки ден, но просто нямам друга възможност тей като след като преспя, косата стои мазна и трябва да я измия ...). Преди година ходих на лекар, предписа ми 1 гел и 1 шампоан, гела трябваше да го втривам в косата си и след 5 или 6 дена(вече не си спомням, важното е, че беше доста бързо)успях да се излекувам. Купих си скъп, по - специален шампоан (уж за всекидневна употреба) и се мия с него вече около 7-8 месеца. Проблема е, забелязвам че от около месец, а може и повече тези неща отново започнаха да се появяват, отново на същото място. Не знам дали да отида на лекар отново, бих искал да се консултирам с някой който е имал такъв проблем, да ми даде някоя идея . Надявам се да ми помогнете тъй като наистина от доста време се опитвам да се справя с това, и наскоро когато видях, че кожата ми пак започва да пада наистина бях много разочарован ...