Здравейте Имам проблем с пърхота от 15 г.Сега вече положението е много сериозно /петна по тялото,люспи ииии....понижено самочувствие/През тези години съм пробвал какво ли не,дори и дерматолог.Не става!Минава за месец-два и...сещате се.Не искам да ви отчайвам,но природната медицина не е алтернатива /може и да има непознати за мен алтернативи/Ето един вариант за по-продължително отстраняване-лосиона "Пилифортин", нистатин таблети и катранен сапун. При себорея косата се мие само с катранен сапун. След измиването тя се облива с вода, съдържаща счукани таблети нистатин.Очите се затварят. Оставя се разтвора със счуканите таблети да облее бузите и гърдите (при наличие на себорейни петна по тях). Тези участъци остават облети за десетина минути и се изтриват, без да се изплакват. При наличие на себорейни корички по кожата на главата, последните се намазват с разтвор, съдържащ рициново масло, салицил и хлорнитромицин. Сместа се нанася върху коричките 3-4 часа преди къпане, след което главата се измива.Неовал и Селсън блу също имат по-траен ефект,но при мен резултат имаше при редовна употреба.Траен ефект.....най-много три месеца.Желая Ви успех!Ако имате други идеи с доказан резултат споделете ги с нас.Готов съм на всичко!