- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли да се върне доверието,след като вече сме го загубили
Тя ми вярваше напълно.Сега вече не е така.
Според вас може ли да се върне веднъж загубеното доверие???
В името на една голяма любов
трудно..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Зависи кво си направил..
Зависи от момичето, зависи от причината за загубата на доверието, зависи от теб..
Например при мен е почти невъзможно да се възвърне доверие... При нея може да не е![]()
Но като цяло е доста трудно.. И не става с казване, а с доказване!
Успех :Р
Зависи,защо е загубила доверието си в теб,но по принцип доверието се губи лесно,а се печели адски трудно (а понякога е просто невъзможно да се спечели повторно)![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не вярвам да се върне доверието се дава веднъж и или ще го запазиш или ще го изгубиш това е средно положение няма.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
не може ;хх .. преди аз Му имах доверие , сега не .. никога няма да бъде както преди ;х![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Имах и друга връска когато се запознахме. Не я прекратих веднага а следПървоначално написано от 3oPuTy
време.Тя разбра и всичко рухна за секунди.Макар и след 5 месеца,разбра.
Трудно е да се върне доверие, някой път и невъзможно
А при твоя случей - винаги ще има съмнение..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
не можеш
Доверието е като кула, от карти. Отнема ти много време и усилия да го изградиш, но след това и най-малкия полъх може да го разруши до осново.
Има и добра гледна точка - винаги можеш отново да хванеш картите и да стоиш![]()
По принцип - може да се върне изгубено доверие, ама когато става въпрос за лъжи и връзки - не мисля![]()
Ти квото и да направиш, за да си го върнеш тва доверие няма да е, както е било... но не ти пречи да пробвашА и като цяло си зависи от нея...
nicolepcd
Зависи от това защо го е загубила, зависи от самото момиче, зависи от това как си се държал, абе изобщо от много неща зависи..
Нищо не ти пречи да опиташ да си върнеш доверието, трудно, но възможно ..
Да но когато обичаш точно определен човек,искаш да редиш картите пред него.Първоначално написано от Bvlgar
Винаги съм е карал да се чуства желана,обичана,единствена.Първоначално написано от ItalianMafia
Споделяла ми е,че никога не се е чуствала така а щом го казва значи наистина е така.ВЯРВАМ И НА 100%
Много е трудно-всичко зависи от постъпката ти и от това дали тя попринцип лесно прощава.Ако много държиш да ти вярва пак,трябва много да се постараеш!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
+1Първоначално написано от RaZzer
Загубено доверие не се връща авторе.
Ако по някаква причина с човека отново почнете да двежите заедно, то доверие няма да има. Привидно ще се съгласява, но вътрешно ще има терзания и проверки, и едно на ум винаги. И реално погледнато доверие няма.
Счупиш ли чашата - по добре си купи нова. Играчка е да я залепиш като хората, личи си че е чупена, не можеш да я ползваш като хората...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Винаги можеш да си върнеш доверието й,но трябва много да се доказваш.Нали знаеш ,че доверие трудно се печели и още по -трудно се възвръща
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Доверието се губи лесно и се печели много трудно![]()
Не е невъзможно. Нооо в твоя случай мисля, че ще е адски трудноТя винаги ще се съмнява ( и с основание ) ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Връща се с времето, но не напълно. Някой неща не могат да се забравят и винаги ще си имаме 1 на ум.