.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Голям фен Аватара на beb4yy
    Трудно понякога и невъзможно

Супер фен Аватара на l0lz
    Не може.. Абсурд.

Веднъж загуби ли се доверието, никога не може да се върне както в началото, независимо от причината. Повечето момичета повече не се доверяват на този човек и все ще очакват следващата издънка.

и според мен е невъзможно..
    Нищо не е от особено значение... любовта е всичко,от което се нуждаем! <3<3

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Трудно е,понякога и невъзможно

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Абсолютно не!
    Всеки уважаващ себе си индивид, чието доверие е предадено, просо забравя за съществуването на предателя.
    Аз лично усетя ли, че са ми предали доверието, смачквам този човек (защото мога) и тотално го изолирам от себе си! И няма значение любов ли е, приятел ли е!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Много трудно

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Да,но няма да бъде същото каквото е било преди.
    Ще ти има някакво доверие,но не толкова голямо като това ,което е загубила.

Истината е, че никога не можеш да върнеш загубеното, а още по-малко,ако това е доверието на някогого.
    Искаш ли пример?
    Ето на: Имах приятелс когото излизах почти 3 години и той на четвъртият месец тръгнал да се натиска с някое момиче. Последствие бяха лъжи, бяха обещания, беше какво ли не. Но.. на мен не ми пукаше за него. Направих го на боклук, след което се изнесох от България и го зарязах. И до ден днешен ми е противен... Сам си прави изводите.

трудно , но може.. и все пак зависи.. доверие мн трудно се печели - изгубиш ли го

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Всички се изредиха ,,трудно,невъзможно,почти сигурно не'' и други с една дума НЕ.Преживей го колкото и да е трудно.

Град
    София
    Е аиде и аз както всички други да повторя : В твоя случей е невъзможно.Дори и отново да се съберете тя все ще подозира нещо.Трябва да е много наивна за да ти има същото доверие ПАК ..
    Ревнува този, който се страхува, че ще загуби нещо, което не заслужава!!

НЕ
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Невъзможно!
    не се изказвай неподготвен,прасе

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Аз съм от заблудените,които още мислят,че невъзможни неща няма.Зависи от много неща,разбира се,но пък никога не се знае.Опитай да спечелиш доверието й,само така ще разбереш дали това е възможно.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Може да ти повярва, но НИКОГА както преди, макар и да не го показва, винаги ще я боли и гложди, причината заради, която е загубила доверието си в теб

lichno moeto..trudno se wrushta ponqkoga wuobshte daje...zawisi ot kakwo e izgubeno.. priqtelq mi mi beshe iznewiril w nachaloto w momenta kato chuq che ima momiche pri nego (kompaniq) da kajem.. wednaga zapochwam da rewnuwam ...nqma da e kakto predi imam mu doverie no wutre w men.. se strahuwam ;s.. makar che mi kazwa che poweche nqma da go naprawi
    Tell me how I'm supposed
    to breathe with no air
    Can't live,can't breahte with
    no air..It's how i feel whatever you
    ain't there..no air

Град
    Бикини-Ботъм
    Ми зависи от човека,от ситуацията,от твоята доза вина в случая,от чувствата ви,от желанието ти наистина да си върнеш доверието.
    Но при хората,и особено при жените или момичетата наистина е почти невъзможно,ако веднъж си ги подвел.Поне съдя по себе си,доверчива съм,но веднъж сбъркаш ли яко,никога няма да ти го простя.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    няма невъзможни неща .... има не достатъчно искани .. и не достатъчна проява на упоритост
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

:]

Доверието се печели трудно и се губи лесно ! Както са казали зависи както е станало зависи от момичето може пак да ти има доверие но няма да е както преди ... ти си знаеш най-добре КъСмеТ ИнаЧе :P
    I know - you want ME (devil)

Всички го казаха.Лесно се губи,трудно се печели.Става само с доказване,но ВИНАГИ тя ще си има едно на ум,че не трябва да ти вярва напълно и безрезервно както е било в началото.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Доверие не може да се върне на 100% .. 99 - да, но 100 - никога отново.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Загубено доверие се връща... Много зависи от човека, но все пак се връща... Просто и докажи че я обичаш толкова силно, че би дал и живота си за нея... Ако е така де, ако не не си струва да си хабиш нервите да връщаш доверие на някой за когото не ти пука или само харесваш!

Доверието е едно от макото неща, които се печелят адски трудно и се губят много лесно. А веднъж загубено, то е почти невъзможно да бъде върнато или поне не такова, каквото е било. И все пак нищо не ти пречи да опиташ да се поправиш..момичето определено ще забележи желанието ти да оправиш нещата
    Забранявам си да раздавам вече себе си !
    Забранявам си да повтарям грешки правeни !
    За един и за друг променяш се,
    на един и на друг раздаваш се напразно.

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Доверие не може да се върне на 100% .. 99 - да, но 100 - никога отново.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си