- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли да се върне доверието,след като вече сме го загубили
и според мен е невъзможно..
Нищо не е от особено значение... любовта е всичко,от което се нуждаем! <3<3
Трудно е,понякога и невъзможно
Абсолютно не!
Всеки уважаващ себе си индивид, чието доверие е предадено, просо забравя за съществуването на предателя.
Аз лично усетя ли, че са ми предали доверието, смачквам този човек (защото мога) и тотално го изолирам от себе си! И няма значение любов ли е, приятел ли е!
Много трудно
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Да,но няма да бъде същото каквото е било преди.
Ще ти има някакво доверие,но не толкова голямо като това ,което е загубила.
Истината е, че никога не можеш да върнеш загубеното, а още по-малко,ако това е доверието на някогого.
Искаш ли пример?
Ето на: Имах приятелс когото излизах почти 3 години и той на четвъртият месец тръгнал да се натиска с някое момиче. Последствие бяха лъжи, бяха обещания, беше какво ли не. Но.. на мен не ми пукаше за него. Направих го на боклук, след което се изнесох от България и го зарязах. И до ден днешен ми е противен... Сам си прави изводите.
трудно , но може.. и все пак зависи.. доверие мн трудно се печели - изгубиш ли го![]()
Всички се изредиха ,,трудно,невъзможно,почти сигурно не'' и други с една дума НЕ.Преживей го колкото и да е трудно.
Е аиде и аз както всички други да повторя : В твоя случей е невъзможно.Дори и отново да се съберете тя все ще подозира нещо.Трябва да е много наивна за да ти има същото доверие ПАК ..![]()
Ревнува този, който се страхува, че ще загуби нещо, което не заслужава!!
Първоначално написано от Amateur
не се изказвай неподготвен,прасе
Аз съм от заблудените,които още мислят,че невъзможни неща няма.Зависи от много неща,разбира се,но пък никога не се знае.Опитай да спечелиш доверието й,само така ще разбереш дали това е възможно.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Може да ти повярва, но НИКОГА както преди, макар и да не го показва, винаги ще я боли и гложди, причината заради, която е загубила доверието си в теб![]()
lichno moeto..trudno se wrushta ponqkoga wuobshte daje...zawisi ot kakwo e izgubeno.. priqtelq mi mi beshe iznewiril w nachaloto w momenta kato chuq che ima momiche pri nego (kompaniq) da kajem.. wednaga zapochwam da rewnuwam ...nqma da e kakto predi imam mu doverie no wutre w men.. se strahuwam ;s.. makar che mi kazwa che poweche nqma da go naprawi
Tell me how I'm supposed
to breathe with no air
Can't live,can't breahte with
no air..It's how i feel whatever you
ain't there..no air
Ми зависи от човека,от ситуацията,от твоята доза вина в случая,от чувствата ви,от желанието ти наистина да си върнеш доверието.![]()
Но при хората,и особено при жените или момичетата наистина е почти невъзможно,ако веднъж си ги подвел.Поне съдя по себе си,доверчива съм,но веднъж сбъркаш ли яко,никога няма да ти го простя.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
няма невъзможни неща .... има не достатъчно искани .. и не достатъчна проява на упоритост![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Доверието се печели трудно и се губи лесно ! Както са казали зависи както е станало зависи от момичето може пак да ти има доверие но няма да е както преди ... ти си знаеш най-добреКъСмеТ ИнаЧе :P
I know - you want ME (devil)
Всички го казаха.Лесно се губи,трудно се печели.Става само с доказване,но ВИНАГИ тя ще си има едно на ум,че не трябва да ти вярва напълно и безрезервно както е било в началото.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Доверие не може да се върне на 100% .. 99 - да, но 100 - никога отново.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Загубено доверие се връща... Много зависи от човека, но все пак се връща... Просто и докажи че я обичаш толкова силно, че би дал и живота си за нея... Ако е така де, ако не не си струва да си хабиш нервите да връщаш доверие на някой за когото не ти пука или само харесваш!
Доверието е едно от макото неща, които се печелят адски трудно и се губят много лесно. А веднъж загубено, то е почти невъзможно да бъде върнато или поне не такова, каквото е било. И все пак нищо не ти пречи да опиташ да се поправиш..момичето определено ще забележи желанието ти да оправиш нещата![]()
Забранявам си да раздавам вече себе си !
Забранявам си да повтарям грешки правeни !
За един и за друг променяш се,
на един и на друг раздаваш се напразно.