- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- I have А strange problem...
Ко ти има че се държиш като гъз бе ! Я по кротко.Първоначално написано от Nakadah
All I hear is "Burn!
Абе аз съм задник от край време, ама.. извини ме но уча на руски, знам отделно английски, немски, украински, полски, италиански... и ся нек'во дете да се прави на умно, е малко смешно, не мислиш ли?Първоначално написано от Dgaduin
Момиче аз него го нареждамПървоначално написано от sodomicdream
![]()
![]()
Не е единствената тема която се държи така и затова.
All I hear is "Burn!
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не ти знам името..Първоначално написано от Priceless
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Няма значение .. можеше да кажеш момичето, момиченцето или нещо подобно.![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
не мисля че трябва да се стига до тука, но ти повече от 4 езика као знаеш се гръмни, така аз живял в Германия доста време и Немския ми е първи език, също така имам немски паспорт, Български научих като си дойдох в България за няколко години, и респективно тогава тръгнах да уча руски, тука с повече русначи дружа и от там си го дрънкам г/д, в момента живея в английско говоряща държава и уча в английско говорящ университет което трябва да те навежда на мисълта че говоря английски по добре от колкото ти БГ, и след като си толкова надута ти пожелавам да мреш в кофите клошар !!!Първоначално написано от sodomicdream
Е нали скоро ставаш на 18...ЖЕНА!Първоначално написано от Priceless
![]()
Жена друг път ..Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Не ми е акъла като на ЖЕНА
![]()
Hilary_![]()
Е то ако се съди по акъла, може ли да ти викам бобено зърно?![]()
Това беше грубоПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
Hilary_![]()
Първоначално написано от Priceless
![]()
сри..
Дълги
теми,
не
ЧЕТЕМ!
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
ами момиче не питай нас бе..седнете и поговорете питай го .. мисли ли да е с теб дълго .. залага ли на вруската ви .. обича ли те истински .. иска ли да те чака .. ти си на 20 .. той на 24 .. сега хората се женят на по 26/27/28/29/30 години за къде бързате? по точно закъде бърза той толкова? не прави големи крачки .. това ще промени живота ти завинаги - ако те обича ще чака.. ;P
mqy baby
обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..![]()
Първоначално написано от Dgaduin
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Гледай сега, аз ти казвам като 24-годишен. Ти каквото искаш, това направи. Аз руския народ не го харесвам! В Испания и Дания се нагледах на какво ли не. Руснаци и рускини само за маса и легло стават! Другото е измислена работа. Рано ти е за брак. Свършиха ли се българите? Пази боже руснак да те брани и грък да те храни! Прави всичко друго, само не и женитба, за която ще съжаляваш после!
ако те харесва, ще чака! ако ти го харесваш, ще поговориш СЕРИОЗНО с него и ще му кажеш че искаш да си поживееш още... ако той не те послуша нз, има ли смисъл да си губиш времето с човек който не зачита твоите желания?![]()
Първоначално написано от sodomicdream
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вижте сега уважаема високо образована стдентке нарекла себе си содомска мечта/сън. (проверете какво има за 'содомия' в гуглето и ще разберете какво искам да кажа)Предполагам, а и се вижда че знаенето на руски английски, немски, украински, полски, италиански... и др не ви прави интелигентна. Откъде правя това дълбокомислено заключение ли ? Ами от детинския въпрос който сте поставили в темата.
Бях пуснал накъде една класация на теми - вашата минава в раздел "кажете ми какво искам' .
Оттам не бива да обиждате тийнове, които решават подобни преблеми възникнали пред тях сами, че са прости или както се изразихте - че се правят на умни.
По темата:
След като сте били толкова 'далновидна', че да се свържете емоциомално (и най вече сексуално) с човек с когото не искате да имате нищо повече от секс. С когото сте живели в една къща (но в началото в различни стаи) и сте му позволили да ви запознае с всичките си роднини не е ли малко късно да се вайкате, че ви досажда. Мисля че е трябвало да помислите по-рано за това. С вашия умствен потенциал би трябвало лесно да стигнете до правилното решение, но след като сте стигнали до там, че да питате какво да направите в тийн форум ... ами ...как да ви го кажа по-нежно.
Каквото сте надробили - това ще си сърбате. Ако е солено - вие сте човека който го е пресолил.
Успех в сърбането![]()
За тях си бляд... това е положението. Кво ти пука, изчукай руската рода и толкова! Те руснаците с това са известни - цяла нощ те ебе 5 см хуй и те целува 20см език!