- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво сте пушили..и шмъркали??..от типа..глупости :д
значи таа тема е за всички хора, които обичат да ексериментират..начи познаам хора, които са шмъркали степче..в часа по физика..ох..степче с лимон не ви треа..сълзи потичат..ама е яко..други са пушили трева..ама такаа..зелена от градинката.. :grin: други пък..само листа..лично аз с една фр пушехме чай..на ебавка..нач4и праиш си го..с филтър, оцб ит.н..определено се получаа най-добре с чай от лайка :D ..та познавам доста луди хора, които се занимават с такива глупости..смятам, че ще е интересно да чуем истории..а ако това ви си струва жалко..и wtf!?! .. да донякъде сте прави..но е и ужасно забавно :D
Пушила съм чай,защото нямах пари и ня бях пушила 2 дни и бях изпаднала в нервна криза...Но повече не бих го направила..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Пушил съм солети, не бих го направил отново, чух, че от това се забременява.![]()
Male
Аз пуша само КОСТИ!
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Хехехехех я че идеята става!Ей ся утивам да пуша лайка или липа
![]()
em..най-добре лайка..аз пробвах с горски плодове..ама нещо стоно..иначе най-подходящ е черния чай..а такоа..казват, че от зелената трева ( в парка :д ) те боляло главата.. :д
Никой ли не е пушил кости?
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Първоначално написано от faststep
ахахахахахахаххахахахахах аххаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаахах солетките медно влизат,даа![]()
пушила съм чайове,трева (и от поляната,и коз) и съм шмъркала какао без да искам
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Първоначално написано от brokeninside13
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Първоначално написано от dessko
Е тва не го бях чувала.. Момче да забременее от солети!![]()
![]()
![]()
еми аз степче от круша съм шмъркала, а тва че се забременява от шмъркането на солети ме уби![]()
солети,чай съм пушил само..солетите са мн тежки![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
малкоПървоначално написано от free3s
![]()
Първоначално написано от Di
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как се забременява МаЛкОо ... ?!да знам се пак и аз съм пушила солети
може да съм малко бременна
![]()
Само малкоПървоначално написано от zagadkataa
![]()
Ох пушил съм ; Солети, чай, чубрица и листа а сам смъркал пудра захар и тютюн![]()
Пуших и понякога пак пуша смес от сушени джоджен, магданоз и червен пипер увити във вестник или в листо от орех или лозе.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Наистина сте жалки..![]()
Ама вие гордеете ли се?Бахти просташката тема.
Аз какво да кажа ,че съседа отглеждаше марихуана в двора си и само аз бях забелязала от всички съседи..После почисти всичката трева от двора,а марихуаната я нямаше при другата очистена трева.. къде ли е отишлаа
трудно ми е да се сетя
![]()
Аз съм пасивна пушачкаВъпреки,че така е по-лошо за мен ..
Мамка му ! Искам да спрът да продават тъпите цигари
Само се тровим деа.. и даваме пари за глупости (е,не аз де.. майка ми и баща ми.. пък и всички други дето пушат) Бахти селянията .. уж щяха да налагат забрана да не се пуши в заведения и на други оживени места,а те продължават моля ти се
![]()
Не мога да разбера,защо пишат по кутиите " Пушенето вреди на вас и на другите около вас" , "пушенето оврежда спермата" , "пушенето е вредно за здравето" , "пушенето може да увреди вашето бебе" и т.н. , а не спират да ги продават.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от faststep
![]()
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
еми..до някфа степен е по-добре да пушеш чай..от колкото цигари..нали всичко е за гъзария.. същност не ме изкефи да се разхождам по улицата дори с цигара от чай..ама е забавно..пък и да видиш как е..детска работа..и вси пак всеки трети го е правил..