.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Парола

Мега фен Аватара на fenkaaa

Парола

Значи имам 2 въпроса

1. Използвам "Опера" и когато натискам да ми запамети паролата в даден сайт,следващия път паролата ми не се изписва и отново се повтаря това въвеждам парола,излиза ми въпрос искам ли да я запаметя аз давам запис и после като влеза нищо .. та искам да попитам понеже търсих и някаде в настройките но нищо не отрих за да го оправя има ли го някой същия проблем или само мойта Опера е преебана ?

2. Когато си включа компа и отварям Firefox без проблеми и след тва като го затворя и искам да го отворя пак ми дава някво съобщение че вече е пуснат,а всъщност не е .. и като си изключа компа чак тогава ми го отваря пак .. този проблем го имам от 1 седмица преди не ми се е случвало

П.С - Още от начало Firefox няма разцветките на сайтовете,но се свиква с това,а при Операта го имам,но не искам да работя с нея 1во защото не ми е удобна както ми е Firefox и 2ро защото е някак си по бавна .. ако някой може да ми каже как да получавам разцветки на сайтовете от Firefox ще съм му много благодарна,защото викахме и хора дето разбират от тея неща и се оказа че липсвали някви приставки,апак после не липсвали .. бе много объркано дори те които разбират не можаха да ми помогнат,но все пак да попитам

Пробвала ли си да си преинсталираш Мозилата? Затова дето изклюва и на мен ми се е случвало, показва същото съобщение и след около 2-3 минути си я отварям безпроблемно.

Re: Парола

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Значи имам 2 въпроса

1. Използвам "Опера" и когато натискам да ми запамети паролата в даден сайт,следващия път паролата ми не се изписва и отново се повтаря това въвеждам парола,излиза ми въпрос искам ли да я запаметя аз давам запис и после като влеза нищо .. та искам да попитам понеже търсих и някаде в настройките но нищо не отрих за да го оправя има ли го някой същия проблем или само мойта Опера е преебана ?
    Относно първия проблем със загубата на паролите. Мисля, че някъде в менюто на Операта имаше опция, която ако е активирана се трият всички запаметени пароли при изход от програмата. Трябва да се махне отметката от тази опция и вече всичко трябва да е наред и да запаменява паролите...

Ето ми го и първия коментар след 2-седмичната почивка...

така де според мен няма де е лошо да пробваш да си напрвиш една чистка на регистрите. Използвай CCleaner или XTweak (препоръчвам го). Ако не се оправи лято е, сезон за преинсталации.
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Голям фен Аватара на skuck
    в опера, като ти зареди страницата натискап ctrl и Ентър и ще ти въведе записаната парола!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си