- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Братовчедска любов
Ти наистина си зле.. Това са предрасъдъци !Първоначално написано от sladur4etyYy
Каза ми да прочета за миналото ..
В човешката история, кръвосмешението се е разглеждало под различни ъгли. В едни случаи се е считало за желано, особено при богатите родове с цел запазване на материалното богатство и традициите във фамилиите. Така например, в семействата на монарсите (Древен Египет, Япония, Персия), както и в древногръцката, древноримската, френската и други култури, кръвосмешенията се толерирали.Колкото до темата..В каква степен се е съблюдавало и съблюдава ли се и днес универсалното културно табу, което може да признае даден сексуален акт като кръвосмешение? Съдебните архиви, дневници, послания на моралистите и записките на редица писачи на битиета, позволяват да се натъкнем на достатъчен брой кръвосмесителни съюзи, които са се състояли в миналото.
И ако забраните за кръвосмешението се базират на някои родствени връзки като секса между: баща и дъщеря, майка и син, брат и сестра, то към другите типове родство и до днес все още няма ясна позиция.Забранени са отношенията между най-близките роднини - между родители и деца и между братя и сестри.
дори не четох и 1 пост
ма ако заглавието е вярно
ТЪПАЦИ САМОУБИИТЕ СЕ БЕ МАМА ВИ ДЕЕБА МРЪСНА МАНГАЛСКА!!!
благодаря
То ако сърцето не питаше то момче със сестра си може да тръгне. Ако ще и 20-ти братовчеди да сте - според мен не е редно и e отвратително.
На една моя много добра приятелка първата и целувка беше с 3-ия и братовчедпосле много я базикахме.. Та разбирам откъде избиват неговите притеснения.. Но не е задължително другите да знаят нали
![]()
принципно от 4ти братовчеди нагоре няма проблем,но пре 3тите още се води вид кръвосмешение....Въпреки това,аз познавам много братовчеди дето са 2ки...не го одобрявам,но те си решават![]()
Първоначално написано от lipsvashh_mi
И аз мисля, че 4ти и нататък е добре, за да няма кръвосмешения![]()
Щом сте трети братовчеди не мисля ,че има проблем.Все пак сте далечни роднини...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Първоначално написано от ItalianMafia
yep.
![]()
![]()
Не знам .. вие си решавате. Ваш е живота.Обаче .. 3ти братовчеди .. не не ...
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
всъщност преди 100 години това си е било стандартна практика ... много женитби са били между братовчеди и тн ... 3ти братовчеди е много далечна роднинска връзка ако трябва да съм честен, но аз съм доста резервиран относно такъв тип връзки, но все пак това не съм аз, така че стига да искате да сте заедно борете се !
Подобна връзка няма бъдеще, ако ще я пазите в тайна. Случвало ми се е да си харесвам братовчед ми страшно много-само как бях хлътнала (ма си беше детска любов).Да ти кажа честно това е лоша идея да ходиш с някой от собствения си род.
Първоначално написано от sexyto9612
..че говориш за сватби и т.н.
вс на колко си?//
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
^^ и аз искам да знам на колко сте ?
и от колко време сте заедно ?
аз лично съм против всички връзки, чийто проблем вкючва думата "роднини" ...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
хаха, да е, тва били предразсъдъциПървоначално написано от ItalianMafia
ти иди кажи на майка си, че ще се жениш за племенника й, пък да видим колко ще е очарована. няма повече да споря, в крайна сметка всеки сам решава дали ще се чука с роднините си или не
![]()
п.п. тва, дето си го извадила от нета не е това, което имах предвид. проверявали са до 9- то коляно, защото оттам нататък се смята, че вече се размива родствената връзка.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първо ще започнеш с далечен братовчед, след това ще преминеш през първи братовчед, брат и т.н. Накрая ще изчукаш цялата си рода и няма да виждаш нищо необичайно в това. It's your choise
Имам един познат, който прави секс със сестра си. Обаче мисля, че не са кръвни роднини, макар и той да казва, че са. И го правели, защото така поне знаели, че няма после да има разочарования. На въпроса какво ще стане ако има някоя беля (забременяване, болести), той каза само, че се пазели. Та... хора всякакви!
Първоначално написано от Xitap
![]()
![]()
![]()
![]()
Не виждам проблем,чичо ми и леля ми са 3ти братовчеди и имат два здрави сина на 20 и няколко години.От втори братовчед включително нататък няма проблеми,рискът за генетични мутации е пренебрежимо малък и е равен на този с неродственик.
Айде авторката кажи на колко сте и то колко време сте заедно.А и(ако не е прекалено нахално),любопитна съм как разбрахте че сте братовчеди??
Първоначално написано от ItalianMafia
е ай изчукай братовчед си тогава![]()
леле .. не ти завиждам .. имам предвид че си позтавена в доста кофти позиция но ако аз бях на твое място щях да изчакам , да задържа нещата за момент и да видя как ще се развие с времето ..
in defense of our dreams...
Всъщност не знам дали въобще ми е братовчед, защото е братовчед на мой братовчед, тоест предполагам се водиме няква далечна рода, но кръвна връзка нямаме..Първоначално написано от haritov
И не го смятам за нередно..
Това, че теб те мързи да прочетеш останалите ми мнения в темата не ме засяга, изложила съм с факти, че кръвосмешение има само между близки роднини..
ми баба ми е казвала, че едни нейни втори братовчеди са се оженили... деца имат живи здрави, не са изроди![]()
3-ти... голяма работа пука ли ви нали не сте брат и сестра![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]