.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 128
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ItalianMafia, как разбираш написаното в нета ''сега медицинските рискове отпаднаха''? и имаш ли конкретни примери за женени братя и сестри, на които на децата им да им няма нищо? аз не мога да приема такива неща, пък не знам кви са тия работи, че ''обществото трябва да го приеме''. в миналото знаеш ли до кое коляно са проверявали дали м/ у момчето и момичето има роднинска връзка, за да няма кръвосмешение? провери
    Ти наистина си зле.. Това са предрасъдъци !
    Каза ми да прочета за миналото ..

В човешката история, кръвосмешението се е разглеждало под различни ъгли. В едни случаи се е считало за желано, особено при богатите родове с цел запазване на материалното богатство и традициите във фамилиите. Така например, в семействата на монарсите (Древен Египет, Япония, Персия), както и в древногръцката, древноримската, френската и други култури, кръвосмешенията се толерирали.
    В каква степен се е съблюдавало и съблюдава ли се и днес универсалното културно табу, което може да признае даден сексуален акт като кръвосмешение? Съдебните архиви, дневници, послания на моралистите и записките на редица писачи на битиета, позволяват да се натъкнем на достатъчен брой кръвосмесителни съюзи, които са се състояли в миналото.
    Колкото до темата..
    И ако забраните за кръвосмешението се базират на някои родствени връзки като секса между: баща и дъщеря, майка и син, брат и сестра, то към другите типове родство и до днес все още няма ясна позиция.
    Забранени са отношенията между най-близките роднини - между родители и деца и между братя и сестри.

Мега фен
    Град
    Earth...
    дори не четох и 1 пост
    ма ако заглавието е вярно

ТЪПАЦИ САМОУБИИТЕ СЕ БЕ МАМА ВИ ДЕЕБА МРЪСНА МАНГАЛСКА!!!

благодаря

Град
    София
    То ако сърцето не питаше то момче със сестра си може да тръгне. Ако ще и 20-ти братовчеди да сте - според мен не е редно и e отвратително.

Град
    ВаРнАаАа
    На една моя много добра приятелка първата и целувка беше с 3-ия и братовчед после много я базикахме.. Та разбирам откъде избиват неговите притеснения.. Но не е задължително другите да знаят нали

Цитирай Първоначално написано от sexyto9612
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    sexyto9612, казах без църква, не без сватба, ама е рано да се мисли тва..
    Не се изразих точно.Мечтала съм за сватба в църква, всичко да си е както трябва, баща ми да ме води до олтара, да ме предаде на съпруга ми,но както каза - рано е да се мисли за това....
    Много филми гледаш бъз се

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    принципно от 4ти братовчеди нагоре няма проблем,но пре 3тите още се води вид кръвосмешение....Въпреки това,аз познавам много братовчеди дето са 2ки...не го одобрявам,но те си решават

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    принципно от 4ти братовчеди нагоре няма проблем,но пре 3тите още се води вид кръвосмешение....Въпреки това,аз познавам много братовчеди дето са 2ки...не го одобрявам,но те си решават

И аз мисля, че 4ти и нататък е добре, за да няма кръвосмешения

Супер фен Аватара на sladkalady
    Щом сте трети братовчеди не мисля ,че има проблем.Все пак сте далечни роднини...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Няма "за" или "против" ..
    Нямате кой знае каква кръвна връзка и не виждам защо да не може да сте заедно, от физическа гледна точка.. Погледнато от друга страна.. Как биха приели това роднините ви?.. По принцип сърцето не пита, но хората са странни.. Докато един човек не изпита нещо подобно не може да погледне обективно на нещата и да разбере как се чувствате вие.. Ако наистина вярваш, че това е Той - не се отказвай, но ще трябва да преглътнеш доста намеци и забележки от страна на хората, защото те съдят без да знаят винаги..
    Разбирам те прекрасно, преживяла съм г/д същото и не е лесно, но се надявам да не се откажеш..
    Успех!
    yep.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка

Не знам .. вие си решавате. Ваш е живота. Обаче .. 3ти братовчеди .. не не ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

всъщност преди 100 години това си е било стандартна практика ... много женитби са били между братовчеди и тн ... 3ти братовчеди е много далечна роднинска връзка ако трябва да съм честен, но аз съм доста резервиран относно такъв тип връзки, но все пак това не съм аз, така че стига да искате да сте заедно борете се !

Подобна връзка няма бъдеще, ако ще я пазите в тайна. Случвало ми се е да си харесвам братовчед ми страшно много-само как бях хлътнала (ма си беше детска любов). Да ти кажа честно това е лоша идея да ходиш с някой от собствения си род.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    sexyto9612, казах без църква, не без сватба, ама е рано да се мисли тва..
    Не се изразих точно.Мечтала съм за сватба в църква, всичко да си е както трябва, баща ми да ме води до олтара, да ме предаде на съпруга ми,но както каза - рано е да се мисли за това....
    имам чувството,че си праиш ташак с нас
    Темата е напълно сериозна! Какво ти се стори странно, че реши , че си правя ''ташак'' с вас ?

..че говориш за сватби и т.н.

вс на колко си?//
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

^^ и аз искам да знам на колко сте ?
    и от колко време сте заедно ?

аз лично съм против всички връзки, чийто проблем вкючва думата "роднини" ...
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ItalianMafia, как разбираш написаното в нета ''сега медицинските рискове отпаднаха''? и имаш ли конкретни примери за женени братя и сестри, на които на децата им да им няма нищо? аз не мога да приема такива неща, пък не знам кви са тия работи, че ''обществото трябва да го приеме''. в миналото знаеш ли до кое коляно са проверявали дали м/ у момчето и момичето има роднинска връзка, за да няма кръвосмешение? провери
    Ти наистина си зле.. Това са предрасъдъци !
    Каза ми да прочета за миналото ..

В човешката история, кръвосмешението се е разглеждало под различни ъгли. В едни случаи се е считало за желано, особено при богатите родове с цел запазване на материалното богатство и традициите във фамилиите. Така например, в семействата на монарсите (Древен Египет, Япония, Персия), както и в древногръцката, древноримската, френската и други култури, кръвосмешенията се толерирали.
    В каква степен се е съблюдавало и съблюдава ли се и днес универсалното културно табу, което може да признае даден сексуален акт като кръвосмешение? Съдебните архиви, дневници, послания на моралистите и записките на редица писачи на битиета, позволяват да се натъкнем на достатъчен брой кръвосмесителни съюзи, които са се състояли в миналото.
    Колкото до темата..
    И ако забраните за кръвосмешението се базират на някои родствени връзки като секса между: баща и дъщеря, майка и син, брат и сестра, то към другите типове родство и до днес все още няма ясна позиция.
    Забранени са отношенията между най-близките роднини - между родители и деца и между братя и сестри.
    хаха, да е, тва били предразсъдъци ти иди кажи на майка си, че ще се жениш за племенника й, пък да видим колко ще е очарована. няма повече да споря, в крайна сметка всеки сам решава дали ще се чука с роднините си или не

п.п. тва, дето си го извадила от нета не е това, което имах предвид. проверявали са до 9- то коляно, защото оттам нататък се смята, че вече се размива родствената връзка.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Първо ще започнеш с далечен братовчед, след това ще преминеш през първи братовчед, брат и т.н. Накрая ще изчукаш цялата си рода и няма да виждаш нищо необичайно в това. It's your choise

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Имам един познат, който прави секс със сестра си. Обаче мисля, че не са кръвни роднини, макар и той да казва, че са. И го правели, защото така поне знаели, че няма после да има разочарования. На въпроса какво ще стане ако има някоя беля (забременяване, болести), той каза само, че се пазели. Та... хора всякакви!

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Имам един познат, който прави секс със сестра си. Обаче мисля, че не са кръвни роднини, макар и той да казва, че са. И го правели, защото така поне знаели, че няма после да има разочарования. На въпроса какво ще стане ако има някоя беля (забременяване, болести), той каза само, че се пазели. Та... хора всякакви!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Не виждам проблем,чичо ми и леля ми са 3ти братовчеди и имат два здрави сина на 20 и няколко години.От втори братовчед включително нататък няма проблеми,рискът за генетични мутации е пренебрежимо малък и е равен на този с неродственик.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Айде авторката кажи на колко сте и то колко време сте заедно.А и(ако не е прекалено нахално),любопитна съм как разбрахте че сте братовчеди??

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Нямате кой знае каква кръвна връзка и не виждам защо да не може да сте заедно, от физическа гледна точка.. Погледнато от друга страна.. Как биха приели това роднините ви?.. По принцип сърцето не пита, но хората са странни.. Докато един човек не изпита нещо подобно не може да погледне обективно на нещата и да разбере как се чувствате вие.. Ако наистина вярваш, че това е Той - не се отказвай, но ще трябва да преглътнеш доста намеци и забележки от страна на хората, защото те съдят без да знаят винаги..
    Разбирам те прекрасно, преживяла съм г/д същото и не е лесно, но се надявам да не се откажеш..
    Успех!

е ай изчукай братовчед си тогава

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    леле .. не ти завиждам .. имам предвид че си позтавена в доста кофти позиция но ако аз бях на твое място щях да изчакам , да задържа нещата за момент и да видя как ще се развие с времето ..
    in defense of our dreams...

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Успех!

Открадна ми мислите.

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Успех!

Всъщност не знам дали въобще ми е братовчед, защото е братовчед на мой братовчед, тоест предполагам се водиме няква далечна рода, но кръвна връзка нямаме..
    И не го смятам за нередно..
    Това, че теб те мързи да прочетеш останалите ми мнения в темата не ме засяга, изложила съм с факти, че кръвосмешение има само между близки роднини..

ми баба ми е казвала, че едни нейни втори братовчеди са се оженили... деца имат живи здрави, не са изроди
    3-ти... голяма работа пука ли ви нали не сте брат и сестра
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си