- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Братовчедска любов
Ако беше от кралско/царско семейство тази тема нямаше да я има.![]()
Някой беше споменал за чукането между брат и сестра, бях чела, че някаква принцеса/не се сещам коя беше/ са я карали да се чука с брат си.![]()
За нормалните хора братовчедската любов е не нормално нещо, но за кралският/царският двор е нормално нещо. Е преди години, де. За сега незнам, как са нещата.
Аз съм ходила с 4 братовчедНе се отказвай все пак няма да се жените,че да се притесняваш от това,че сте братовчеди.
Е ако сте 1 или 2 си е за притеснение де ..
сина на на брата на баща ти (чичо ти) е далечен роднина така ли еми здрави и читави уродчета ще си народитеПървоначално написано от ItalianMafia
![]()
Сложна работа.Дам интересно ще стане,ако се стигне до сватба,но до тогаваа колко време има.Не е толкова близка раднинска връзка че да е болка за умиране.Ти си решаваш.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
ти как ще се чувстваш ако леля ти е свекърваПървоначално написано от vampirekiss
има и добра страна..на евентуалната ви сватба няма да имате проблеми с госите..дали са от страна на булката или младоженеца,защото ще са едни и същи.Пък и сватовете няма как да не се харесат,защото са израстнали заедно xxoxo![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
........................................Първоначално написано от haritov
Аз съм на 13 , той е на 17 . Познаваме се от близо година и половина, разбрахме , че сме братовчеди от другия ми братовчед, който му е 1ви братовчед и така... Значи аз първо го харесах в импулс и му поисках скайпа, след това се засичахме в обща компания и излизахме заедно, накрая след като го опознах, разбрах че е ТОЙ - идеала ми за момче, не само като външност, но и като характер![]()
Не ме съдете за възрастта ми зная какво искам! Не съм някоя безмозъчна пикла, която не знае какво е любов ама разказва колко е влюбена.Не е така, нещата са наистина сериозни. Сега като видяхте възрастовата ни граница, ще кажете , че ме използва,но никога не ми е правил някакви намеци, все пак се съобразява с възрастта ми...Значи и да опитаме да го скрием, живеем в малък град и клюките се разпространяват за отрицателно време, просто е невъзможно да го скрием. Зная, че той има чувства към мен, показвал ми го е не веднъж, и то не на думи , а с дела.Но усещам как се опитва да се отдръпне от мен, защото все пак е по-голям и е наясно , че връзка от този тип е нередна. Дори когато се видим по центъра в отделни компании, той се срамува да ме поздрави дори като братовчедка,защото не иска да издава отношенията ни.Просто е прекалено срамежлив...
после ще си народят деца те ще пораснат ще имат и те деца които ще се оженят за братовчедите си![]()
то оная му работа по-голямо от асл то и беПървоначално написано от mitakavg
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от haritov
![]()
определено си прав е се пак неможе да сме сигурни
![]()
ахах криза е се пак.. икономисват хората.По - добре за някой братовчед , ама по - малко мангизиПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
![]()
Hip Hop, Rap
,
На такива като тебе в Америка им викат hillbillies.
Бахти тъпия подпис имам
Hillbilies.Първоначално написано от mitakavg
Бахти тъпия подпис имам
Еми да може да е по-голяма от асл-то ми , но вас мисля че не ви бърка.Моля ви за съвет не за критики!
Ами то има нещо вярно в това че разликата ви е малко кофти не заради тези 4 години а за това ,че мислите по-различен начин.Първоначално написано от sexyto9612
![]()
Колкото и да искам мисля, че няма да успея да ви убедя, но наистина мислим по енакъв начин.. Това го прави идеалния за мен!![]()
Първоначално написано от selens
ама сигурно си проклинат родатата че са им роднини![]()
Мила,никога не може да бъдеш сигурна в едно момче напълно НИКОГА!Външноста често лъже,може пред теб да е мил добър но всъщност да е точно обратното.Първоначално написано от sexyto9612
![]()
Разбира се, лъжци колкото щеш... Особено в днешно време... И все пак смятам че той не е от тяхПървоначално написано от selens
Не само заради това , че го гледам с други очи защото го обичам, а и защото е така, приятелките ми също го намират за свестен
И все пак внимавай,защото и приятелките са много "искрени" в днешно време.Първоначално написано от sexyto9612
![]()