.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 128
    Град
    Страстно село. :D
    Ако беше от кралско/царско семейство тази тема нямаше да я има.

Някой беше споменал за чукането между брат и сестра, бях чела, че някаква принцеса/не се сещам коя беше/ са я карали да се чука с брат си.

За нормалните хора братовчедската любов е не нормално нещо, но за кралският/царският двор е нормално нещо. Е преди години, де. За сега незнам, как са нещата.

Град
    `In Hell`
    Аз съм ходила с 4 братовчед Не се отказвай все пак няма да се жените,че да се притесняваш от това,че сте братовчеди. Е ако сте 1 или 2 си е за притеснение де ..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Няма "за" или "против" ..
    Нямате кой знае каква кръвна връзка и не виждам защо да не може да сте заедно, от физическа гледна точка.. Погледнато от друга страна.. Как биха приели това роднините ви?.. По принцип сърцето не пита, но хората са странни.. Докато един човек не изпита нещо подобно не може да погледне обективно на нещата и да разбере как се чувствате вие.. Ако наистина вярваш, че това е Той - не се отказвай, но ще трябва да преглътнеш доста намеци и забележки от страна на хората, защото те съдят без да знаят винаги..
    Разбирам те прекрасно, преживяла съм г/д същото и не е лесно, но се надявам да не се откажеш..
    Успех!

е ай изчукай братовчед си тогава
    Всъщност не знам дали въобще ми е братовчед, защото е братовчед на мой братовчед, тоест предполагам се водиме няква далечна рода, но кръвна връзка нямаме..
    И не го смятам за нередно..
    Това, че теб те мързи да прочетеш останалите ми мнения в темата не ме засяга, изложила съм с факти, че кръвосмешение има само между близки роднини..
    сина на на брата на баща ти (чичо ти) е далечен роднина така ли еми здрави и читави уродчета ще си народите

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Сложна работа.Дам интересно ще стане,ако се стигне до сватба,но до тогаваа колко време има. Не е толкова близка раднинска връзка че да е болка за умиране.Ти си решаваш.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Сложна работа.Дам интересно ще стане,ако се стигне до сватба,но до тогаваа колко време има. Не е толкова близка раднинска връзка че да е болка за умиране.Ти си решаваш.
    ти как ще се чувстваш ако леля ти е свекърва

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    има и добра страна..на евентуалната ви сватба няма да имате проблеми с госите..дали са от страна на булката или младоженеца,защото ще са едни и същи.Пък и сватовете няма как да не се харесат,защото са израстнали заедно xxoxo
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Страстно село. :D
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    ти как ще се чувстваш ако леля ти е свекърва
    ........................................

Град
    :P In the hell
    Аз съм на 13 , той е на 17 . Познаваме се от близо година и половина, разбрахме , че сме братовчеди от другия ми братовчед, който му е 1ви братовчед и така... Значи аз първо го харесах в импулс и му поисках скайпа, след това се засичахме в обща компания и излизахме заедно, накрая след като го опознах, разбрах че е ТОЙ - идеала ми за момче, не само като външност, но и като характер
    Не ме съдете за възрастта ми зная какво искам! Не съм някоя безмозъчна пикла, която не знае какво е любов ама разказва колко е влюбена.Не е така, нещата са наистина сериозни. Сега като видяхте възрастовата ни граница, ще кажете , че ме използва,но никога не ми е правил някакви намеци, все пак се съобразява с възрастта ми...Значи и да опитаме да го скрием, живеем в малък град и клюките се разпространяват за отрицателно време, просто е невъзможно да го скрием. Зная, че той има чувства към мен, показвал ми го е не веднъж, и то не на думи , а с дела.Но усещам как се опитва да се отдръпне от мен, защото все пак е по-голям и е наясно , че връзка от този тип е нередна. Дори когато се видим по центъра в отделни компании, той се срамува да ме поздрави дори като братовчедка,защото не иска да издава отношенията ни.Просто е прекалено срамежлив...

Град
    системата дегоба
    после ще си народят деца те ще пораснат ще имат и те деца които ще се оженят за братовчедите си

ти си на 13 а той на 17 на мен ни се струва малко кофти

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от mitakavg
    то оная му работа по-голямо от асл то и бе

определено си прав е се пак неможе да сме сигурни

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    има и добра страна..на евентуалната ви сватба няма да имате проблеми с госите..дали са от страна на булката или младоженеца,защото ще са едни и същи.Пък и сватовете няма как да не се харесат,защото са израстнали заедно xxoxo
    ахах криза е се пак.. икономисват хората.По - добре за някой братовчед , ама по - малко мангизи
    Hip Hop , Rap ,

На такива като тебе в Америка им викат hillbillies.
    Бахти тъпия подпис имам

Град
    `In Hell`

Цитирай Първоначално написано от LudoMlado
    а в България как им викат

Цитирай Първоначално написано от LudoMlado
    а в България как им викат
    Hillbilies.
    Бахти тъпия подпис имам

Град
    Еми да може да е по-голяма от асл-то ми , но вас мисля че не ви бърка.Моля ви за съвет не за критики!

Цитирай Първоначално написано от sexyto9612
    Еми да може да е по-голяма от асл-то ми , но вас мисля че не ви бърка.Моля ви за съвет не за критики!
    ми ние ТИ даваме съвети

Град
    `In Hell`
    Ами то има нещо вярно в това че разликата ви е малко кофти не заради тези 4 години а за това ,че мислите по-различен начин.

Град
    Колкото и да искам мисля, че няма да успея да ви убедя, но наистина мислим по енакъв начин.. Това го прави идеалния за мен!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от selens
    Ами то има нещо вярно в това че разликата ви е малко кофти не заради тези 4 години а за това ,че мислите по-различен начин.

ама сигурно си проклинат родатата че са им роднини

Град
    `In Hell`
    Колкото и да искам мисля, че няма да успея да ви убедя, но наистина мислим по енакъв начин.. Това го прави идеалния за мен!
    Мила,никога не може да бъдеш сигурна в едно момче напълно НИКОГА!Външноста често лъже,може пред теб да е мил добър но всъщност да е точно обратното.

Град
    Мила,никога не може да бъдеш сигурна в едно момче напълно НИКОГА!Външноста често лъже,може пред теб да е мил добър но всъщност да е точно обратното.
    Разбира се, лъжци колкото щеш... Особено в днешно време... И все пак смятам че той не е от тях Не само заради това , че го гледам с други очи защото го обичам, а и защото е така, приятелките ми също го намират за свестен

Град
    `In Hell`
    Разбира се, лъжци колкото щеш... Особено в днешно време... И все пак смятам че той не е от тях Не само заради това , че го гледам с други очи защото го обичам, а и защото е така, приятелките ми също го намират за свестен
    И все пак внимавай,защото и приятелките са много "искрени" в днешно време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си