- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Братовчедска любов
е кажи на майка си сега кого обичаш да ви благословиПървоначално написано от sexyto9612
Аз веднага бих се отказала да го харесвам,дори да ми е 999тия братовчедНе знам...странно е
![]()
0тносно приятелки съм доста скиптично настроена и наистина доста ги подбирам... Имах предвид 2 приятелки,които са единствените знаещи.. с тях се познаваме от детска градинаПървоначално написано от selens
По-добре недей,че моята като разбра почна да ми вика грешницаПървоначално написано от haritov
трявало да ида в ада.
![]()
Оф мите , нема що, ти си мн умен налиПървоначално написано от mitakavg
![]()
можеше да се направиш че неме познаваш нали?Първоначално написано от sexyto9612
![]()
какво ли би казал другаря Сталин сегаПървоначално написано от sexyto9612
''нет человек нет проблем''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не , не можех.. Писна ми да ме съдиш и да се заяждаш с мен, не само в студиото, ми където и да те видя , в скайпа даже а ся и ТУК! егатиПървоначално написано от mitakavg
![]()
Продалжавай да осираш темата ми, спами на воляПървоначално написано от haritov
![]()
Първоначално написано от sexyto9612
ти гледай я наща тръгнала цар спамер да вика![]()
![]()
![]()
![]()
да .. и засега може би по-добре не казвай на вашите..щом казваш и ,че са консервативни .. изживей си яките моменти с него ако наистина го обичаш .. : )Първоначално написано от elsy
ако дъщеря ти се влюби в сина на сестра ти ще ти е яко нали![]()
![]()
![]()
![]()
Това и ще направя.. Ако е писано, ще сме заедно, ако пък ли не- всяко зло за доброПървоначално написано от YourPoison
![]()
да , още по-яко ще бъде ако фана един вибратор и дойда да ти го намаам ф гъ3аПървоначално написано от haritov
стига сте осирали темата .. има си ЛС , ако имате да казвате нещо на момичето![]()
П.П. нищо лично !![]()
Hip Hop, Rap
,
Имам желание, да ти го направя още по-малък и тесенПървоначално написано от mitakavg
И между другото ананасовото сокче което пиехме днес беше купено за теб, искахме да ти го подарим с картичка : приеми го за извинение,намек и извинение за намека, ама ни фана срам от другите и си го изпихме
![]()
Първоначално написано от sexyto9612
![]()
![]()
Ама ти тъп ли си!?Първоначално написано от haritov
Син е на братовчед на лелинчо ми, тоест мъжа на сестрата на майка ми..![]()
И както казах уродчета може да родят само от близки роднински връзки при кръвосмешение - родители с деца, братя и сестри.. Тъпак!
попринцип няма нищо лошо в тва да се обичате дори и да сте братовчеди .. това не променя нещата .. а и за любовта няма граници .... още повече не сте първи братовчеди .. нито втори .. така, че няма проблем .. но все пак мисля, че трябва да поговориш с него .. а може и с родителите ти .. не вярвам да не те разберат .. и така можете да решите ..
![]()
извинявай на колко си години че и за брак говоримПървоначално написано от sexyto9612
I know you mant me
You know I want cha
Виж незнам защо искаш съвет от нас при факта, че освен да ти кажем дали сме съгласни или не друго неможем да направим. Неискам да те разочаровам но ние хората сме такива, че дори по някаква причина да остане с теб за повече от следващите 2 седмици накрая отново ще се разделите и то няма да е защото например той или ти го искате, а защото все някой ще разбере ще се разчуе и ще стане много сдухано. Аз бих казала, че те подкрепям, но си представям и самата ситуация която ще се случи, ако някой разбере. Предлагам ти да се разделите по рано докато не сте се привързали, защото помисли малко- ти си на не повече от 16 години представи си колко още живот те чака. Повярвай той не е момчето на живота ти, да знам, че сега си мислиш това че няма да има друг, но не е така, защото вашата връзка е връзка без перспектива.
А по темата: Подкрепям те, че си смела, но и аз не бих удобрила такава връзка. Особено ако съм и на майка ти на мястото. Постави се и ти на нейно място! Ще си обесниш много работи![]()
Първоначално написано от ItalianMafia
нали знаеш кои хора убиждат тези с изостанал умствен багаж![]()