- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Братовчедска любов
^ Тези които имат повече от тях..![]()
какво по ягодите искаш да кажеш че умните и възпитани хора ругаят като селски чубани ли ?Първоначално написано от ItalianMafia
Ако искаш да си щастлива бъди с него и не се повлиявай от мнението на другите. Ако родителите ти не са съгласни и те са по важни за теб тогава няма смисъл си с него. Щом не сте 1 или 2 братовчеди късмет с него :P
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
Имаш доста интересно разбиране за "ругатни", но не ме засяга мнението и вижданията ти за това.. Няма да спамя повече..
е щом не си ме ругала значи думата тъпачка няма да убиди налиПървоначално написано от ItalianMafia
Просто искам да разбера мнението на другите, смисъл нещо като анкета, даже аз се чудих дали да пусна ма карай...Дали другите са имали такива връзки и ако да до колко сериозни са били.Ничие мнение не ще повлияе на любовта ми към него, нали за това пиша темата- за да чувам мнения независимо дали позитивни или негативниПървоначално написано от lastdaywithme
![]()
БракПървоначално написано от pushkova91
![]()
Ти си само на 13 още колко имаш да видиш ..
![]()
напротив на 13 си,НЕ знаеш какво искаш,повярвай ми,след 2/3 год ще мислиш по много по различен начин...Първоначално написано от sexyto9612
разбрала си че той е идеала ти за момче,че ти с колко момчета си излизала,колко момчета познаваш...
нямам как да не те съдя на 13 си,не ставай от ония кифли деето от малки си мислят,че знаят всички и че са много умни
ами егати любовта деето е щом дори като братовчедка не те поздравява,няма значение колко е срамежлив -поздрава още по малко отправен към роднина,са едни добри обноски,уважение...
стига глупости не се занимавай с братовчед си,имам приятелка която тръгна с едно момче,вярно че не се обичаха,дори нз дали се харесваха,но се оказа че са братовчеди и веднага скъсаха...не изглупявай,остави го...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
момичеее,момичеее...няма да се оправиш...Първоначално написано от pushkova91
![]()
Има толкова да видиш и да преживееш още,не бързай такащом не те поздравява ..
![]()
Щом това момче мисли като теб,значи е още с детският акълАз сега почнах да се водя с едно момче и се оказа,че той ми е 3 или 4 братовчед
И ако тръгнем,никой няма да се кара и т.н .Даже ще ме пускат до по-късно и ще ми имат доверие.Разликата ни е една година аз на 14,той на 15
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Абе момиче.. ти си на 13. Не бъди толкова сигурна, че това е ТОЙ.. Има още мноооого да видиш и през още много да минеш и пак няма да си сигурна. След година само ще мислиш по съвсем различен начин и ако имаш достатъчно ум в главата ще се смееш на тази история с братовчед ти.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Честно казано и аз си мисля че живота е пред мен, аз съм едва на 13. Има още много какво да видя и хубаво и лошо...Може да срещна много момчета , които да са по-добър вариянт за мен, но в момента друга мисъл освен за него нямам.. В началото си мислих , че това е нещо несериозно - просто свалка, но вече стана почти година и половина...Не смятам , че ще се откажа... През малкия си опит с момчетата, винаги съм била несериозна... Смисъл казвала съм колко ги обичам, но сега е по друг начин![]()
абе аз почти 4 години мислих един за нещо повече от другите, ти ми разправяй за година и нещо..
бъдете си заедно.. не го разгласявайте, пък след време ще мине и това и няма да имате главоболие..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
така ще стане най-добремерси на всички за активноста по темата ми, аз нямам повече въпроси
![]()
Щом е трети може, да неговорим по-нагоре. Да ви е сладкоПървоначално написано от sexyto9612
тя е яко във филмаПървоначално написано от selens
авторке, ти по- скоро харесваш тръпката от тва, че правиш нещо не особено редно, отколкото самото момче, от мен да знаеш.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sladur4etyYy
Г Р Е Ш И Ш!
Да не ти пука,ако решат да не ви харесват поотделно или като двойка,ще си намерят милиони други причини,като се започне от роднинството и се стигне до чорапите ви.![]()
Така че,обичайте се и тва е !![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
На 13 години си ако не и по-малка. На твоите години че дори и на моите и на по-големи от нас това си е увлечение. Ще премине след месец, два и няма да ти пука
кви родители бре ?! хахахахПървоначално написано от FeelMyPain
кво ти пука.. аз се възбуждах от 1-вият ми братовчед шото беше мн готин и мн секси, ама е мн голям за мен..
както и да е..тва ти е трети братовчед все пак.. налапвай !![]()
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
spox be az imam wrazkka s moi 2-rii bra4ed qko mi e s nego obicham go i ne mislq da go ostawq![]()
![]()
aбе вие тука се ебаси хората...не останаха ли хора на тая планета,че с братовчедите си ходите бе...![]()
![]()
![]()
Не трябва да ти пука, че ти е братовчед. Забавлявай се!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.