.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 128

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    ^ Тези които имат повече от тях..
    какво по ягодите искаш да кажеш че умните и възпитани хора ругаят като селски чубани ли ?

Ако искаш да си щастлива бъди с него и не се повлиявай от мнението на другите. Ако родителите ти не са съгласни и те са по важни за теб тогава няма смисъл си с него. Щом не сте 1 или 2 братовчеди късмет с него :P
    да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!

Имаш доста интересно разбиране за "ругатни", но не ме засяга мнението и вижданията ти за това.. Няма да спамя повече..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Имаш доста интересно разбиране за "ругатни", но не ме засяга мнението и вижданията ти за това.. Няма да спамя повече..
    е щом не си ме ругала значи думата тъпачка няма да убиди нали

Град
    :P In the hell
    Цитирай Първоначално написано от lastdaywithme
    Виж незнам защо искаш съвет от нас при факта, че освен да ти кажем дали сме съгласни или не друго неможем да направим. Неискам да те разочаровам но ние хората сме такива, че дори по някаква причина да остане с теб за повече от следващите 2 седмици накрая отново ще се разделите и то няма да е защото например той или ти го искате, а защото все някой ще разбере ще се разчуе и ще стане много сдухано. Аз бих казала, че те подкрепям, но си представям и самата ситуация която ще се случи, ако някой разбере. Предлагам ти да се разделите по рано докато не сте се привързали, защото помисли малко- ти си на не повече от 16 години представи си колко още живот те чака. Повярвай той не е момчето на живота ти, да знам, че сега си мислиш това че няма да има друг, но не е така, защото вашата връзка е връзка без перспектива.
    А по темата: Подкрепям те, че си смела, но и аз не бих удобрила такава връзка. Особено ако съм и на майка ти на мястото. Постави се и ти на нейно място! Ще си обесниш много работи
    Просто искам да разбера мнението на другите, смисъл нещо като анкета, даже аз се чудих дали да пусна ма карай...Дали другите са имали такива връзки и ако да до колко сериозни са били.Ничие мнение не ще повлияе на любовта ми към него, нали за това пиша темата- за да чувам мнения независимо дали позитивни или негативни

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от pushkova91
    Цитирай Първоначално написано от sexyto9612
    Мерси

Значи с родителите си не съм говорила, защото са много консервативни и не биха приели нещата. Биха се опитали да ме разберат, но накрая ще ми кажат да се откажа и да го забравя защото нито те нито неговите родители биха одобрили връзката ни, просто ги познавам прекалено добре.Аз мисля че това е ТОЙ и искам да прекарам целия си живот с него, но църквата е против такъв вид бракове.Говорила съм и с него много по тази тема , той също е хлътнал до уши като мен, но си мисля че това ще има лош край
    извинявай на колко си години че и за брак говорим
    Брак Ти си само на 13 още колко имаш да видиш ..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Аз съм на 13 , той е на 17 .
    разбрах че е ТОЙ - идеала ми за момче, не само като външност, но и като характер
    Не ме съдете за възрастта ми зная какво искам! Не съм някоя безмозъчна пикла, която не знае какво е любов ама разказва колко е влюбена.Не е така, нещата са наистина сериозни
    Дори когато се видим по центъра в отделни компании, той се срамува да ме поздрави дори като братовчедка,защото не иска да издава отношенията ни.Просто е прекалено срамежлив...
    напротив на 13 си,НЕ знаеш какво искаш,повярвай ми,след 2/3 год ще мислиш по много по различен начин...
    разбрала си че той е идеала ти за момче,че ти с колко момчета си излизала,колко момчета познаваш...
    нямам как да не те съдя на 13 си,не ставай от ония кифли деето от малки си мислят,че знаят всички и че са много умни
    ами егати любовта деето е щом дори като братовчедка не те поздравява,няма значение колко е срамежлив -поздрава още по малко отправен към роднина,са едни добри обноски,уважение...

стига глупости не се занимавай с братовчед си,имам приятелка която тръгна с едно момче,вярно че не се обичаха,дори нз дали се харесваха,но се оказа че са братовчеди и веднага скъсаха...не изглупявай,остави го...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    ....in the rain...
    Мерси

Значи с родителите си не съм говорила, защото са много консервативни и не биха приели нещата. Биха се опитали да ме разберат, но накрая ще ми кажат да се откажа и да го забравя защото нито те нито неговите родители биха одобрили връзката ни, просто ги познавам прекалено добре.Аз мисля че това е ТОЙ и искам да прекарам целия си живот с него, но църквата е против такъв вид бракове.Говорила съм и с него много по тази тема , той също е хлътнал до уши като мен, но си мисля че това ще има лош край
    момичеее,момичеее...няма да се оправиш...

Град
    `In Hell`
    Има толкова да видиш и да преживееш още,не бързай така щом не те поздравява ..

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Щом това момче мисли като теб,значи е още с детският акъл Аз сега почнах да се водя с едно момче и се оказа,че той ми е 3 или 4 братовчед И ако тръгнем,никой няма да се кара и т.н .Даже ще ме пускат до по-късно и ще ми имат доверие.Разликата ни е една година аз на 14,той на 15
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Абе момиче.. ти си на 13. Не бъди толкова сигурна, че това е ТОЙ.. Има още мноооого да видиш и през още много да минеш и пак няма да си сигурна. След година само ще мислиш по съвсем различен начин и ако имаш достатъчно ум в главата ще се смееш на тази история с братовчед ти.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Честно казано и аз си мисля че живота е пред мен, аз съм едва на 13. Има още много какво да видя и хубаво и лошо...Може да срещна много момчета , които да са по-добър вариянт за мен, но в момента друга мисъл освен за него нямам.. В началото си мислих , че това е нещо несериозно - просто свалка, но вече стана почти година и половина...Не смятам , че ще се откажа... През малкия си опит с момчетата, винаги съм била несериозна... Смисъл казвала съм колко ги обичам, но сега е по друг начин

абе аз почти 4 години мислих един за нещо повече от другите, ти ми разправяй за година и нещо..
    бъдете си заедно.. не го разгласявайте, пък след време ще мине и това и няма да имате главоболие..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    така ще стане най-добре мерси на всички за активноста по темата ми, аз нямам повече въпроси

Град
    `In Hell`

Re: Братовчедска любов

Какво мислите- възможно ли е съществуването и (говоря за 3ти братовчеди и нагоре, не ме мислете за перверзна), защото се запознах с едно момче, тъкмо се сближихме и се оказахме 3ти братовчеди. Мисля че той е истинската ми любов и не мога да приема факта че трябва да се откажа от него. В началото за него не беше проблем и не му пукаше, но сега когато трябва да се крием от всички той наистина се срамува от факта че излиза с мен. Не мога да се откажа от него, наистина го обичам. Та въпроса ми е дали сте за или против такава връзка и дали би могла да е сериозна... От моя страна аз съм 100 % сериозна!
    П.П само не казвайте че ако ме обича истински , няма да се притеснява, защото знаете какви сме хората- обиждаме и се подиграваме без да се замислим а той е много чувствителен
    Щом е трети може, да неговорим по-нагоре. Да ви е сладко

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от selens
    Мерси

тя е яко във филма авторке, ти по- скоро харесваш тръпката от тва, че правиш нещо не особено редно, отколкото самото момче, от мен да знаеш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от selens
    Мерси

тя е яко във филма авторке, ти по- скоро харесваш тръпката от тва, че правиш нещо не особено редно, отколкото самото момче, от мен да знаеш.

Г Р Е Ш И Ш!

Град
    Бикини-Ботъм
    Да не ти пука,ако решат да не ви харесват поотделно или като двойка,ще си намерят милиони други причини,като се започне от роднинството и се стигне до чорапите ви.
    Така че,обичайте се и тва е !
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

На 13 години си ако не и по-малка. На твоите години че дори и на моите и на по-големи от нас това си е увлечение. Ще премине след месец, два и няма да ти пука

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Говорила ли си с родителите си?
    Питай ги какво мислят те.Пойскай им разрешение ако се наложи.
    За мен 3-ти братовчеди е не сериозно "роднинство".
    кви родители бре ?! хахахах
    кво ти пука.. аз се възбуждах от 1-вият ми братовчед шото беше мн готин и мн секси, ама е мн голям за мен..

както и да е..тва ти е трети братовчед все пак.. налапвай !
    МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ

spox be az imam wrazkka s moi 2-rii bra4ed qko mi e s nego obicham go i ne mislq da go ostawq

Град
    ....in the rain...
    aбе вие тука се ебаси хората...не останаха ли хора на тая планета,че с братовчедите си ходите бе...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не трябва да ти пука, че ти е братовчед. Забавлявай се!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си