- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Признавам.. Бясна съм!!!
Признавам.. Бясна съм!!! Чувствам се ужасно, жалка и използвана .. чувствам се така както никога до сега... Сега лятото съм в родния си град. Познавам едно момче от доста одавна(от родния ми град), още преди да се преместим в другия град.Та .. с него не бяхме много близки. Даже преди бяхме в една компания но не си говорихме толкова, колкото си споделяме сега.. по скоро до ония ден.. Всичко започна бях се скарала с приятеля си.. беше ми мн тъпо и той ми писа.И уж ме усетил че ми има нещо и ме пита как стана,а аз бях толкова отчаяна, че му разказах всичко.Той започна да ме утешава.. ала-бала..Зехме да си пишем всеки ден.Влюбих се постепенно в него.Мислехме някфи сxеми като се прибера да излизаме, да пием, за купони и т.н. И прибрах се в стария град.Започнахме да излизаме с приятелки/приятели..И един ден малко се изложих .. и тати ме наказа.......Наказанието ми беше да се прибирам в 10..И точно когато ме наказаха това момче ми каза \\\"Айде идвай да пием..\\\" не можех да му кажа ми така и така тати ме наказа ..и му казах че няма с кой да дойда.. И той се разочарова разбира се
.. после май ми се убиди, спря да ми пише със същия ентусиазъм .. беше много oмарлушен, нищо не казваше.. Само някфи остри отговори - мхм , ок , да и т.н. Of ujas.. а мисля, че и той беше влюбен в мен ... и сега пиша му в impulse .. а той ми отвръща с някфи усмивки и в най-добрия случаи с 1 целувка .. и си казах голяма работа не е само той .. да обаче още го искам мнoгoоо .. и наскоро зависливите пу*тки от стария тъп град ми направиха проблем .. те са 2 момичета и 1 момче от компания .. и да не се усложнява момчето от компанията им ме защити и се примирихме .. и сега виждаm на skype-а му нейна снимка ;@ ;@ ;@ ;@ ;@ оле не .. как стана тва?! точно с нея?! айде пожелавам му да е щастлив .. - така си казвах до сега.. обаче като се сетя тая ква ку*рва е .. и как ще го зареже защото я познавам .. и се ядосвам .. и още повече го искам ....... какво да правя? нямам кураж да му пиша ;( а винаги като се видим ме подминава с някфа тbпа усмивка .. а днес дори не ми се и усмихна ;@ ;@ ;( с какво сам заслужила това??? ;( дайте ми съвет, моля ви
mqy baby
обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..![]()