- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тест за бременност
хора моля ви кажете някакъв тест за бременност ,при който да не трябва да се чака закъснение на менструацията. благодаря предварително![]()
НЯМА ТАКЪВ!
не можеш да чакаш ли?! Сега го направихте и искаш да ти го покаже веднага дали е станал гафа...?! А бе бебето го мислите като някаква болест ... Няма да се притеснявате за някакви венерически болести и т.н. , а ми за бебе ...![]()
Станислава
просто минаха 2 седмици , а и съм достатъчно информирана че има такива тестове просто исках някой да ми препоръча![]()
Suer checkмалко по-скъп е от обикновените,но е по-благонадежден,а ако не си сигорна си направи втори
![]()
аз четох за шуър чек и пишеше че показва точен резултат 1 2 дни след закъснение на менструацията![]()
Знам,че те човърка,но ще трябва да чакаш. Някакъв гаф ли е станал,че си толкоз притеснена?
ами имам симптоми като ПМС а те са сходни с тези на бременноста и се паникьосвам защото беше без презерватив
Абе хора не се ли научихтеееееееееее?!?!?!!?![]()
![]()
![]()
Секс без презерватив НЕ СЕ ПРАВИ!!!! Какви точно са ти симптомите? Може от всичко да е..така като се притесняваш,ще ти закъснее.
ами боли ме от време на време ниско долу напрегната съм сега ме болят гърдите аа и имам едно много гъсто бяло течение. корема започна да ме боли 2 седмици преди датата на менстр. а това е мн рано за моя ПМС и затова се притеснявам![]()
Може да е от смяната на сезоните..всичко се променя. Попринцип имаш ли бяло течение преди да ти дойде?
Имам една молба към модераторите.. Вече като влезна в раздел секс и всички теми са на тема "Притеснена съм. Дали съм бременна", "Помоглете ми, бременна ли съм", "Тестът за бременност кога отчита.." , "Лапах му и ми се изпразни в устата. Бременна ли съм.. " ... Е моля ви, не позволявайте да осират така темата с извинение... Вече направо става банално.. Нека ползват търсачка, защото вече ако не са стотици, има хиляди такива еднотипни теми от които на човек му писва всеки божи ден да гледа едно и също, едно и също.. Все пак...
Не знам само при мен ли е,но търсачката ми вече не работи. Преди си я използвах..сега резултат-няма.Първоначално написано от t1n4e7o
![]()
да имам но това е по различно от обикновеното . да не би да е от промяната на климата ,защото го правих на морето и то за 3 4 път . а и може да е защото се опитах да си забавя цикъла с витамин Ц но не успях
извинявай но според мен форумът е за да се комунинира и на такива теми![]()
Доста възможно е витамин Ц да е оказал голямо влияние... просто ще трябва да почакаш за да разбереш.Според мен не си бременна![]()
мн ми е притеснено се пак ще потърся някъв тест![]()
УСПЕХ с това![]()
мерсиако някой др знае нещо да казва
![]()
Да ти е живо и здраво.Първоначално написано от elektra5241
![]()
Това беше излишно..Първоначално написано от epizod
![]()
Е то се дискутират и такива теми, ама извинявай какво е това безобразие на ден да се пускат по 15 еднакви, можеш ли да ми кажеш? Теми за тестове, за закъснение, за скъсани презервативи, за Ескапел и за незнам си какво още, при положение че ги има по 100 пъти всяка.. И да не забравяме чичко Гугъл, които има отговор на 99 % от тях...Първоначално написано от elektra5241
Май няма такъв тест, а и Sure Check се използва за диагностициране на бременност при ИВФ.
Ето го и новия: http://www.surecheck.info/newsw.php?id=57
Ако не ползваш презерватив, то поне си купувай локални спермициди!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
бробвай sure chek