- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Абе имам въпросче към момченцата...
Говорила съм с приятелкии и повечето от нас (момичетата) май си оставаме доста дълго време влюбени в "ПЪРВИЯТ".При вас така ли е?Обичкате ли си ги още и изобщо някога имали ли сте чуства към първото момиче с което сте спали![]()
не
St.ANGER
е как не![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
s mn momi4eta s1m izlizal, s nqkoi ot tqh s1m i spal, no mn malko ot tqh s1m cenil i pomnq. 1 momi4e za da zasluji da b1de pomnena ot 1 mom4e ne e nujno da pravi kakvoto iska toi v legloto, a da pokaje harakter i razbiratelstvo - stiga da si nameri to4en 4ovek![]()
това ми хареса..ехх каде са се скрили момченцата като теб..![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Значи,това че повечето момчета са курвари си е тяхна работа,но недейте да мислите че всички сме само за бройката,и не ни слагайте под общ знаменател! Аз си обичках момичето с което ми се отдаде напълно разбирасе и още си я обицкамтааа това ,че някой искат само секс е друго...
душичката ми пълните направо\
/
ЕстественоМоето беше с една много близка приятелка с която продължавам от време на време да имаме по интимни отношения.
All I hear is "Burn!
И аз имам въпрос към теб..
Гълташ ли?
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
При мен няма подобна закономерност.![]()
няма смисъл да помня първото момиче с което съм спал
има смисъл да помня всяко едно момиче което има характер и е проявило респект към мен и да се разбираме
секса не е основа на чувства или основа на връзка, той е просто една сладка подробност цялата картина от разбиране превличане и любов
за мен е най-важно да помня момичето с което съм сега защото другите са минало
докато това момиче е моето настояще може би бъдеще
това времето и ние ще покажем
Първоначално написано от l0lz
Тъп ли си ?!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първата си остава завинагиВинаги се държа с нея мило,дружелюбно гледам й помогна в всяко едно отношение
Пък някой са така...![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:5ab3f4e9
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
не, смисъл не я обичам, но сме все още приятели и си помагаме един на друг.
Отдавна съм я забравил няма с какво да я помня секса при момчетата не е свързан с кой знае какви емоций.За да запомня едно момиче тя трябва да докосне така да се каже вътрешното ми аз емоцийте помня секса не![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
зависи от момчето
при мен лично някой момичета дълго не можех да забравя, някой по-бързичко ги преодолявах![]()
да имам чувства към нея![]()
* * *
ПЕСИМИСТИТЕ мислят, без да вярват.
Оптимистите вярват, без да мислят.![]()
![]()