.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Абе имам въпросче към момченцата...

Говорила съм с приятелкии и повечето от нас (момичетата) май си оставаме доста дълго време влюбени в "ПЪРВИЯТ".При вас така ли е?Обичкате ли си ги още и изобщо някога имали ли сте чуства към първото момиче с което сте спали

Супер фен Аватара на Di
    не
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    sliven
    не
    St.ANGER

е как не
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

s mn momi4eta s1m izlizal, s nqkoi ot tqh s1m i spal, no mn malko ot tqh s1m cenil i pomnq. 1 momi4e za da zasluji da b1de pomnena ot 1 mom4e ne e nujno da pravi kakvoto iska toi v legloto, a da pokaje harakter i razbiratelstvo - stiga da si nameri to4en 4ovek

това ми хареса..ехх каде са се скрили момченцата като теб..
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Значи,това че повечето момчета са курвари си е тяхна работа,но недейте да мислите че всички сме само за бройката,и не ни слагайте под общ знаменател! Аз си обичках момичето с което ми се отдаде напълно разбирасе и още си я обицкам тааа това ,че някой искат само секс е друго...

душичката ми пълните направо \/

Град
    Варна
    Естествено Моето беше с една много близка приятелка с която продължавам от време на време да имаме по интимни отношения.
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Marrisa
    душичката ми пълните направо \/
    Ами просто трябва да намериш едно такова момче и ще ведеш че не всички са загореляци

Супер фен Аватара на l0lz
    И аз имам въпрос към теб..

Гълташ ли?
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Според мен въпроса е принципен и за всеки е строго индивидуално. Аз все пак да кажа, че специално към първия не съм имала никога чувства и в момента нямам. Да не казвам голяма дума, но едва ли някога ще имам. Индивидуално е.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    При мен няма подобна закономерност.

няма смисъл да помня първото момиче с което съм спал
    има смисъл да помня всяко едно момиче което има характер и е проявило респект към мен и да се разбираме
    секса не е основа на чувства или основа на връзка, той е просто една сладка подробност цялата картина от разбиране превличане и любов
    за мен е най-важно да помня момичето с което съм сега защото другите са минало
    докато това момиче е моето настояще може би бъдеще
    това времето и ние ще покажем

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    И аз имам въпрос към теб..

Гълташ ли?
    Тъп ли си ?!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Фен Аватара на OregorN
    Град
    В леговището на звяра...
    Първата си остава завинаги Винаги се държа с нея мило,дружелюбно гледам й помогна в всяко едно отношение

Пък някой са така...
    http://www.vbox7.com/play:5ab3f4e9
    I can,t eat
    I can,t sleep
    I can,t think at all
    ...honestly it feels like I ain't living no more...

не, смисъл не я обичам, но сме все още приятели и си помагаме един на друг.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Отдавна съм я забравил няма с какво да я помня секса при момчетата не е свързан с кой знае какви емоций.За да запомня едно момиче тя трябва да докосне така да се каже вътрешното ми аз емоцийте помня секса не
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

зависи от момчето
    при мен лично някой момичета дълго не можех да забравя, някой по-бързичко ги преодолявах

Град
    На .... Марс
    да имам чувства към нея
    * * *
    ПЕСИМИСТИТЕ мислят, без да вярват.
    Оптимистите вярват, без да мислят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си