.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    Принципно е в пъти по-добре от първата част, даже тая не писка толкова ужасяващо.

Трябва обаче да нормализирате малко фабулата, в момента има прекалено изопачени и излишни моменти, прекалено много измислени отвличания на вниманието.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

големи сте ретарди!

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Хванах се да изгледам и първата и втората част. Верно е, че не претендирате за нищо и затова трябва по-полека с критиките....И все пак филмът е доста зле - сцените са неестествни, играта пресилена, случката с контрольора в трамвая гарничи с фатнастика...доста недообмислено са направени частите и за жалост скучно. Втората част я чаках да свърши 15 мин. след като беше започнала...По-добре нещо по-кратко да направите, но по-димамично и стегнато.
    Но пък от друга страна, вие противно на това, което показвате във филмчетата, сте си намерили интересно и приятно заниание през лятото и добре сте си оползотворили времето, като сте се постарали доста, така че - браво!

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми има неща които може да се подобрят, неща които може да се махнат и такива които може да се вмъкнат, но ест не съм аз режисиора . Забавно е филмчето. Гледах го и заради главния актиор - хубав е. Искрено се надявам само момичетата и момчетата които са във филма да не живеят по същия начин като героите си и най-вече да не са такива
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Пхх, вие големи непукисти и хейтъри в този форум бе.
    Тийнейджъри, колкото нас, се опитват да направят нещо добро, вместо да постъпват като повечето от вас - да ходят по кафета и да се джукят. А вие ги плюете, защото гледате на продукцията им като на "професионално кино".
    Да, това си е аматьорско филмче. Но за сметка на това, проявили са много старание и са се забавлявали докато го правят, сигурна съм. А в това да го популяризират няма нищо лошо, да потърсят нашето мнение, при положение, че сме на тяхната възраст. Но вие във форумО сте големите гъзари и за да покажете колко сте над всичко, плюете над работата им.
    Няма да кажа "невероятен филм", защото не е така. Има неща за доизпипване - по малко от звука, по малко от играта, по малко от сценария, от картината.
    Но пък имате невероятна идея, запълнили сте си времето с нещо по-стойностно, посмяли сте се. Огромно "браво" за това ! Продължавайте да правите филмчето, и да не ви пука колко ви "хейтват". Правете го за ваше (и за наше, на тези, които ви харесват) забавление, ако трябва.

П.П. Момчето, което играе главната роля, вярно е доста симпатично.
    Тhe Hell is coming!

Град
    Инкогнито
    OMFG е кое нормално момиче би си поръчало шкембе или боб със 1/2 хляб и то в 10 часа това тотално ме отказа, очевадно съкс

Град
    ТУК
    Ти остави шкембе и боб, все пак ги има тук там.
    В кое кафе (и то със сепарета) в София можеш да си поръчаш кифла с мармалад и боза? Че то кифли и боза и в сладкарниците няма, само в баничарници. Кафе "Лидо" ще да е днинствено по рода си. Жалко, че не знам къде е....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Detestation
    Пхх, вие големи непукисти и хейтъри в този форум бе.
    Тийнейджъри, колкото нас, се опитват да направят нещо добро, вместо да постъпват като повечето от вас - да ходят по кафета и да се джукят. А вие ги плюете, защото гледате на продукцията им като на "професионално кино".
    Да, това си е аматьорско филмче. Но за сметка на това, проявили са много старание и са се забавлявали докато го правят, сигурна съм. А в това да го популяризират няма нищо лошо, да потърсят нашето мнение, при положение, че сме на тяхната възраст. Но вие във форумО сте големите гъзари и за да покажете колко сте над всичко, плюете над работата им.
    Няма да кажа "невероятен филм", защото не е така. Има неща за доизпипване - по малко от звука, по малко от играта, по малко от сценария, от картината.
    Но пък имате невероятна идея, запълнили сте си времето с нещо по-стойностно, посмяли сте се. Огромно "браво" за това ! Продължавайте да правите филмчето, и да не ви пука колко ви "хейтват". Правете го за ваше (и за наше, на тези, които ви харесват) забавление, ако трябва.

П.П. Момчето, което играе главната роля, вярно е доста симпатично.
    Ако за теб е нормално да прекарваш от 7.30 до 9.52 в тоалетната, то за мен не е нормално. Не е нормално това да са млади хора - филма описва някакви безработни алкохолици, на които мама и тате им дават пари и не им пука за тях, те от своя страна само гледат удобен момент да отворят галона ариана
    И, второ, как ти се струва две момичета да си поръчат шкембе или боб, с две огромни половини хляб, които, едва ли могат да изядат и да изпият по един айрян...ааа не, това ме уби...ами правете реални работи бе, хора !

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    И, второ, как ти се струва две момичета да си поръчат шкембе или боб, с две огромни половини хляб, които, едва ли могат да изядат и да изпият по един айрян...ааа не, това ме уби...ами правете реални работи бе, хора !
    Че аз познавам доста момичета, които ядат и шкембе, и боб, и айрян пият. Кво толкова му е нереалното не разбирам???

Град
    ТУК
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Че аз познавам доста момичета, които ядат и шкембе, и боб, и айрян пият. Кво толкова му е нереалното не разбирам???
    Отиват сутрин на кафе и омотават по един боб с кренвирш? За шкембе може, ако са махмурлийки, ама не изглеждаха така :п

Голям фен Аватара на pathetic
    Доста натуралистично на моменти. Чак ти става гадно, че и на клипче си тръгнал да го гледаш.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Голям фен Аватара на Barbie47
    gledala sum go...ne e koi znai kvo... spored men ee malko prosti4uk

Повече от фен
    Град
    Велинград
    Цитирай Първоначално написано от Barbie47
    spored men ee malko prosti4uk

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    тъпо.

+1 Поне като правите нещо правете го както трябва . Аз ще се справя по-добре от тези актьори в кавички нали Както и да е не ми харесва замисъла се губи актьорите не стават и още доста неща . Пък може и да си вземете по хубава камера Един измислен проект който никой няма да помни до 1 година .

"благодаря... това е истинско елитно заведение!"

ебах ти тъпия филм... изобщо не е създадено реално тва.
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Спрях го след десетата минута, след сцената в ресторанта, драйфаше ми се...
    Male

а линк за първа част може ли

благодарен съм на всички божества, че не живея живот като на героите от тийндей...

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    абе ти и напушени богати адвокати познаваш...
    то густо, то пусто

Искам да благодаря на всички, които си отделиха от времето за t33ND@Y и още повече да си изкажат мнението.

Най-напред бих искал да кажа няколко думи за актьорите. Не са учили актьорско майсторство или театрално изкуство. Всичко се базираше на желание. Имахме по-малко от месец до започването на училището и се опитвахме максимално да повтаряме всяка сцена, докато стане приемлива и също да се вместим в срока. Да, играта на много места не е толкова добра и не е тип холивудски филм, но пак казвам, че всичко беше желание. В цялата организация присъстваше един единствен пълнолетен и това беше Алекс Ненов, който ни помогна изключително с популяризирането на филма и с идеите си. Нямаше хора, които да ги обучат, или поне да им покажат. Прави сте, че играта не е перфектна, но не мисля, че критиката трябваше да прераства в такава злоба.

Сцената в кафето. Това е по-скоро ирония. Не сме целяли убийствена реалистичност. Имаше моменти, в които ни се искаше да видим и ние неща, които не гледаме по-стандартните филми, а именно две тийнейджърки да ядат боб и шкембе в 10 сутринта. Това по-скоро е българска черта, визирайки, че боба и шкембето са част от нашенската кухня.

Колкото до реалността във филма. Във всеки филм има нещо нереално и нещо пресилено реално. t33ND@Y е такъв. Има реални моменти, които са с цел да накарат човека, който го гледа да се замисли. Има и доста простотии, с цел смях. Като цяло направихме филма за самите нас. Поне ние се смяхме безумно много. Голяма част от сцените ги повтаряхме само защото някой се засмяваше. Дали е перфектен или не. Аз знам, че не е. И всички го знаем. Но е по-важно дали ще достави удоволствие при гледането. Съдейки по оценките в сайта на филма, май сме постигнали ефекта.

Извинявам се за дългия пост, просто исках да ви отговоря максимално подробно. Приемаме критики и се радваме, че има такива, защото знаем, че има много пропуски. А това би подобрило филмчетата занапред ако правим такива...

Гледах го, мнолл е добър

Illidan Storrrrrmageeee !

Niiiiiightwishh

Пълна Простотия !

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Град
    Бургас
    Браво за филма

Мега фен Аватара на Sisito941
    Няма ли някъде от ъдето да се изтегли,че много прекъсва ако го гледам от тези сайтове,които вие сте дали.. И други потребители се оплакаха преди мен от това,че прекъсва..

Мега фен Аватара на Hilary_
    хъх .. гледала съм и двете части ии имайки предвид, че не еправен професионално и то от тийнове добре сте се справили .. ще чакам трета част ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си