.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Напълняване

Здравейте,въпросът ми е следният:Когато съм неразположена се чувствам напълняла,а не съм.Попринцип редовно поддържам форма и ям умерено почти без нищо сладко.Вчера ми дойде и се чувствах ужасно.Изпитвах направо нечовешки болки.За първи път ме боли толкова коремът и днес като се погледнах в огледалото като че ли се видях понапълняла,а няма откъде.Сестра ми каза,че наистина имам разлика,но е почти незабележима.Въпросът ми е през този гаден женски период от месеца има ли шанс човек наистина да понълнее леко или само се чувства така без да е напълнял.Малко ме хваща параноя,но преди бях позакръглена и с много труд постигнах невероятни резултати.Започнах да се харесвам и сега много се плаша да не натрупам килца отново!

Просто тогава ти е подут корема.

Организмът задържа вода. Не е лошо малко да почетеш...

в този период се подува цялото тяло .. дори пръстите на ръцете ти ако се загледаш са надути споко след края на месечния цикъл ще спаднеш .. а иначе си яж повече сладко тъй като по време на цикъл губиш доста кръв и за да не почнеш да припадаш яж повечко сладко после ще свалиш килограмите .
    П.С. наблюдавам една моя приятелка и за това съм толкова навътре
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

Спокойно, няма от какво да си върнеш килограмите
    Просто корема се подува.. и не само той попринцип..
    А за болките взимай хапчета
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

на мен ми казаха,че докато си в този период от месеца не надебеляваш, така че не се тревожи, а пък и щом се поддържаш във форма няма за какво да се притесняваш, че си надебеляла и т.н., а за болките ще минат, никой не е умрял от тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си