- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Напълняване
Здравейте,въпросът ми е следният:Когато съм неразположена се чувствам напълняла,а не съм.Попринцип редовно поддържам форма и ям умерено почти без нищо сладко.Вчера ми дойде и се чувствах ужасно.Изпитвах направо нечовешки болки.За първи път ме боли толкова коремът и днес като се погледнах в огледалото като че ли се видях понапълняла,а няма откъде.Сестра ми каза,че наистина имам разлика,но е почти незабележима.Въпросът ми е през този гаден женски период от месеца има ли шанс човек наистина да понълнее леко или само се чувства така без да е напълнял.Малко ме хваща параноя,но преди бях позакръглена и с много труд постигнах невероятни резултати.Започнах да се харесвам и сега много се плаша да не натрупам килца отново!![]()
Просто тогава ти е подут корема.
в този период се подува цялото тяло .. дори пръстите на ръцете ти ако се загледаш са надути споко след края на месечния цикъл ще спаднеш ..а иначе си яж повече сладко тъй като по време на цикъл губиш доста кръв и за да не почнеш да припадаш яж повечко сладко после ще свалиш килограмите .
П.С. наблюдавам една моя приятелка и за това съм толкова навътре![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
Спокойно, няма от какво да си върнеш килограмите![]()
Просто корема се подува.. и не само той попринцип..
А за болките взимай хапчета![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
на мен ми казаха,че докато си в този период от месеца не надебеляваш, така че не се тревожи, а пък и щом се поддържаш във форма няма за какво да се притесняваш, че си надебеляла и т.н., а за болките ще минат, никой не е умрял от тях![]()