- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кои сериал ви харесва най много ?..
От тези в анкетата ориндж каунти а иначе мелодията на сърцето който в момента гледам и забранена любов който почва през септември пак също и грозната бети
Най-много ме кефи Д-р Хаус. Защо го няма в анкетата?![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
1.Heroes
2.Veronica Mars
3.One Tree Hill
4.Terminator: The Sarah Connor Chronicles
5.Dr. House
6.The O.C
7.Gossip Girl
8.Beyond The Break
9.4400
1. One tree hill
2. 90210 ( нов е
3. Gossip Girl
^^
Oбожавам простите удоволсвия - те са последното убежище на сложните натури .. ;]] ..![]()
(: търся нещо отвъд тихото постоянство на мечтата ! (*)
Първоначално написано от breathless
SMS![]()
всичкитено дадох глас за ориндж каунти
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
от тея съм за О.С - А иначе ми харесват :Двама мъже и половина,Бягство от Затвора,Клъцни-Срежи,Изгубени,Приятели,Мо ска сол,Градски диваци,шепот от отвъдното и чат -пат СМС![]()
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
Не че е в анкетата, а и не че спада към съответния жанр на сериалите, изброени в нея ама Доктор Хаус ми е любимия.Поне отговорям на въпроса
Гледах и Изгубени до третия сезон, но след него дори очарованието на Сойър не можа да ме накара да продължа да го гледам нататък.Интересно е до един момент, в който вече така жестоко ти писва, че не можеш да го траеш.То бива драма, бива "други" ама идва време, в което все пак трябва да бъде измислен край на историята.Иначе напоследък много криминални започнах да гледам.От Местопрестъплението (особено Лас Вегас, Маями не ми допада толкова), Безчезно Изследнали, Монк...
И все пак-Хаус му е майката.
OC ме кефи най много![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...