- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разнообразяване на връзката!?
Това е мястото, където ще разказвате романтични истории от личния си живот, с които сте разнообразявали връзката си. Не видях друга такава тема, а на всеки му е интересно да научи някой трик, с който да направи нея/него щастлив/а. Разкажете какво сте правили за гаджетата си и как сте ги радвали.
Всички знаем как по филмите си подаряват цветя и картички, но да видим дали в реалния живот има момчета, които се сещат за тези сладки подробности, които карат нас (момичетата) да потръпваме.![]()
Ако темата не ви харесва моля просто напуснете, защото на някой може да му е полезна и интересна.![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Един път разнообразих връзката си като и махнах едното око и я шибах там. Задоволява ли те?![]()
Адреналина разнообразява - скачане с парашут, каране на джет, делтапланеризъм, ски, сноуборд и др.
Романтиката - цветя, снимки, сметани, балдахини, хотели
Лудостите - капаци на коли, действие пред публика, асансьорни изпълнения, групови
Изневярата - е от това няма нищо по-стимулиращо
Още много има, но не искам да си издавам тайните!
Ах каква простотия щях да израся .. таа няма значение![]()
като му се наведеш .. дали ще се зарадва?
Хмм .. иначе моя бивш '' приятел '' имаше традиция да ми подарява маргаритки всеки месецОох обичам маргаритки
Хубаво беше ..
Ако приятелят ми ми подари цветя и картички, после дупе да му е яко..Първоначално написано от Dollystar
Мен много повече ме радва, когато организира някоя обиколка само за нас двамата из областта.. Ходене на планина, за риба, малко на плаж, на кино.. Една разходка на непознато за мен място също би ми харесала. Ама онези "сладки подробности" хич не ми се нравят..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ем по едно време с едно от бившите ми много се карахме и накрая ми писна. Един ден и се обадих и и казах ела еди-къде-си (всъщност в една школа по бойни изкуства ^^). И спаринг - давах и се по- малко но не чак да стоя и тя да ме млати. 8) Сигурно около 30- 45 минути сме се боричкали така. Не знам доколо беше романтично но със сигурност беше забавно и душа за двама после беше мноооооого добре ^^.
All I hear is "Burn!
вчера с приятелят ми направихме 6 месеца ии той дойде на вратата ми .. всмисъл аз незнаех ,че дойде .. обади се и каза за малко да излезна отвън и ми подари един букет рози и имаше няколко листчета закрепени на листенцата и аз трябваше да свържа посланието .. беше супер яко ..иначе преди това ми беше написал толкова хубави работи ,от които аз се разревах наистина .. ии имаме още много хубави случки заедно ..
Хаха мен определено картичките,розичките и вечерите на свещи не ме карат да потръпвам .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Друго си е S-класа и чукане на предния капак, като накрая оближеш от фаровете остатъците а?Първоначално написано от Assshley
Без облизването всичко друго става. хахахахаххаПървоначално написано от Xitap
![]()
Ами на моя капак ако си и последното ще направиш... S-класата за съжаление е нещото, което повечето жени искате... откакто я имам се убедих в това. Ама карай... аз си имам начини на третиране на тоя тип жени!Първоначално написано от Assshley
Е тва прозвуча мега заплашителното .. имал си начин за третиране.Първоначално написано от Xitap
Не е толкова до S класата колкото до адреналина.
![]()
Ми те дрехите ти ще са вътре в колата... а като не те пусна вътре без да си направила каквото искам... ще си останеш гола някъде. Последния път в Сливенския балкан остана една така... а до Бургас гола бая зор ще да е видяла... но жива е все още де.Първоначално написано от Assshley
Тцтц .. бруталната работа. ;хПървоначално написано от Xitap
![]()
Цветята картичките и всички останали подаръци според мен са си част от самата връзка. Моето пате си ми подарява парфюмчета.. беше дошъл и с червена роза.. а едно от последните неща които ми взе беше розови чорапки беше много сладко. както и да е ние лично с него когато искаме да разнообразим ходим на ново за нас място.. някоя разходчица или дори малко селце.. на скоро ни мина през акъла да ходим да си търсим царевица да си берем и крадем щеше да е мно забавно убедена съм ,,,![]()
![]()
откачена раота.. ама общо всеки с вижданията си..
Да берете царевица и розови чорапки ? ахахахахаНищо лично ама ..
![]()
![]()
![]()
![]()
Възбуждащо а?Първоначално написано от Assshley
Еми то такива като тебе дето имат тоя подход са 1 на милион и незнам какъв точно е смисъла да го направиш тва ама айде ..Първоначално написано от Xitap
![]()
Ами те ако бяха повече като мен... щяхте да търсите само любовта! Но всеки си има мотиви. Аз имам също свойте. Има бедни момчета, които нямат пари и биват подминавани с насмешка. Аз винаги съм имал някакви пари, а от доста време насам и сам си ги вадя. Но съм се дразнил как много по-свестни от мен момчета са били смачквани от момичетата до тях заради това, че нямат. И като имам кола какво? Като мога да платя всичко в заведенията какво? По-добър ли съм? Защо момичета с дългогодишни връзки заебават приятелите си, за да се качат в скъпи коли? Не визирам само мен, а и мой приятели! Е заради това заслужават само мачкане и унижаване! Колите са просто средство за придвижване! Аз и Лада съм карал, и не ме е срам от това!
Да ама представи си,че не всяка втора се влюбва колата ти.Представи си,че някоя се влюби първо в теб,а после в колата ти и ти я изиграваш по тоя начин ? Тогава какво правим?
1 на милион. Аз съм намерил моята любов и тя е ученическа... тогава, когато бях просто едно момче, което мислеше, че да обичаш и да те обичат е най-великото. Е... с годините любовта видях, че я има... към парите. Желанието също го видях... желанието към материалното. А момичетата, които харесат мен, се качват в Калибрата ми, тези които се намръщят на Опела, се качват в Мерцедеса. Какво повече да кажа?Първоначално написано от Assshley
^ Аз съм била с грешно мислене...Както и да е... живей си живота с S-класата и глупавите девойки и отричай всичко хубаво...
![]()
![]()
По темата: Понякога си подаряваме разни малки символични неща без повод.
Еми добре явно няма смисъл да си правя труда да те разубеждавам,че все още са останали някои,за които най-важното не е материалното.Първоначално написано от Xitap
O Велики модераторе,Първоначално написано от Punisherrr
въобще не отричам хубавото, напротив! Аз си падам по всичко хубаво! И точно това казвам, че живота не е коли и пари, за да бъде живян така! И как се отнасям с тези момичета, които искат това и ми паднат в ръцете!
Няма нищо по-хубаво от подаръците от сърце!
ми той мисли да ме води за риба, че никога не съм ходила... винаги намира по нещо да разнообрази всяка седмица![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]