- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разнообразяване на връзката!?
Бившата е много откаченаИскаше в 11 вечерта да се разхождаме по разни горички. Което не е много романтично, защото тя хич не е страхлива и докато ме целуваше аз само се озъртах за мечки и вълци.
Ех, какви времена бяха![]()
Аз винаги съм правила изненади на гаджето си взависимост от интересите му. Но май на момчетата най много им харесва да им подариш себе си в секси бельо![]()
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
наистина рози картички и бобноби е малко сладникаво прекалено клиширано и скучно ако иска да ме впечатли трябва да е с нещо което лично на мен ми харесва колкото по сантиментално толкова по- добре .. все пак накрая като скъсате е мн лесно да изгориш снимките изхвърлиш подаръците .. спомените остават![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Ооо тва за капакаПървоначално написано от Xitap
мечта ми е,няма значение на каква кола
![]()
![]()
Предния капак си е готина работа, само да не е джип колата. Че много високо става. Само да е хубаво времето (да не е кучи студ) и си е numero uno! Всички жени го харесвате!Първоначално написано от selens
аз помня на мен как ми я разнообразиха едно хубавичко .. бях се скарала с него и не ми се излизаше .. 2 приятелки дойдоха до нас и ме убедиха да излезна , обаче казаха че имат изненада за мен , но трябвало да ми завържат очите .. и така вървяхмее р не питайте къв смях беше през целия път и как сме пресичали улиците![]()
.. кой знае колко коли са щели да ме блъснатт
( след това разбрах , че сме минали и през госпожата по английски .. пфф кой знае как ме е изгледала - с няква фланелка на очите , вървяща като слепец
) .. и така стигнахме до въпросното място , усетих че приятелките ми ги няма , а момчето с което бях скарана стоеше пред мен .. той беше измислил всичко това .. а остатъка от деня беше прекрасен .. няма да ви занимавам повече
![]()
![]()
Hip Hop, Rap
,
еее до най-интересното стигна и няма да споделишПървоначално написано от Tomorrowww
![]()
![]()
аа не ще стане като сапунен сериалПървоначално написано от malka_sladkka
.. ние бяхме пред скъсване и интересното беше , че такова малко нещо направи толкова голямо - още 7 месеца. Ако не беше станало , след седмица щяхме да сме на едно здравей .. не че сега не сме , но не съжалявам за тези 7 месеца
.. иначее се учудвам за проявеното внимание
![]()
Hip Hop, Rap
,
Те се надяваха на нещо по- .... пикантноПървоначално написано от Tomorrowww
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
аа знам ги аз мойте съфорумнициПървоначално написано от Priceless
..пикантни неща - в китайския
.. не че нещо ама ме мързи да пиша
![]()
Hip Hop, Rap
,
с моя приятел може би 1 2 пъти на месец правим нещо различно от нормалното мотане и стоене по кафенета..прекарвали сме цял ден в зологическата градина - гледахме животните, гушкахме се ... много приятно беше...
е разбира се пътуването до ниагарския водопад със семействата ни беше по добре... някак си там ми беше по приятно въпреки че беше малко студено когато ходихме...
един друг път ходихме само с родителите му до един парк и поседяхме там, играх волейбол с майка му, после като се прибрахме готвихме заедно .. много хубаво си прекарахме
другоо... пикник на плажа ще ни е следващото нещо което ще правим и се надявам също да си прекараме супер
има и още много други неща с които сме си разнообразявали ежедневието но тези са първите които ми се появяват в главата..
![]()
Много добри предложения дадохте![]()
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!