- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за момичетата
зависи.. ако е като маймуна да иначе няма смисъл да е гладък като жена![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Кот видя момче с брУснати крака и така ме напушва на смях,че едвам ме узаптяват.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ако не се бръсне, следователно е горила? Егаааати логиката! Иначе и аз съм против.
не е задължително... по-нормално е да не ги бръснат... по-принцип ми е все тая... но ме дразни модата... ама нали сега е модерна метросексуалността - та давай всички вече "как можело да не си бръснат краката, ръцете"... по-нагоре видях някой каза нещо за вежди - относно тях... хубаво е да с махнат излишните косми ама... какъв е този стремеж всички да са женствени...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
не е желателно ;/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Да...при някои наистина стои много грозно, но ако са светли и са малко няма да има смисъл![]()
Ако не им се виждат краката от косми разбира се че да!Ако са малко няма смисъл![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Зависи.
Когато тялото на даден мъж е атлетично и краката са супер добре оформени е много по-красиво когато няма гора от косми.
Но има и случай,когато някой супер слаб човек си бръсне краката и изглежда, като гей. Звиси от физиката поне според мен.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Да разбира се то бива и това да не правят...представям си как ще ти топли момчето през зимата с неговата вълна,а не мерси .По-добре да са му чисти краката без косми,зашото вече космите никoй не ги обича и е гадно едно такова.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
НЕЕЕЕЕЕЕЕ!![]()
![]()
![]()
НЕ
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
да![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Running is my drug and I am overdosed ..
На мен не ми харесват бръснати.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Попринцип Не, но ако са много дълги,черни и гъсти ...![]()
аз пък ги обичам!Първоначално написано от Anabel
по - добре космат, отколкото гол като охлюв!
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Еми всеки има право на избор лично за мене няма значение дали момчето ще е с обръснати крака .. кой както му харесва ... ама днеска се пита дали да си бръснат краката утре дали трябва да си слагат спирала или да си скубят веждите и разни такива.. нещо не е както трябва![]()
Гласувах с НЕ , това моето мнение, обаче то вече така или иначе почти всички го правят...
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
принципно не и гласувах с НЕ, но понякога има нужда... всичко зависи строго персонално
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."