- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много го харесвам ...
Видях едно момче,което не бях виждала отдавнаа и...нещо стана с мене .. много ми харесваа..всеки път когато го видя започвам да дишам учестеноо .м. когато си пишем по скайпа не е така , но просто ..откакто го видях не съм говорила с него на живоо... в смисъл само по скайпа,защото винаги е с фр и ми е неудобно,амаа ... просто много ми харесваа ..никога не съм се чувствала така ... когато съм навън с една моя фр го гледам на игрището като няква тъпанрка с отворена устаа ..няаа майтапвинаги играе мач там а блока ми точно отгоре и вчера пак го зяпах тайно уж през щората
с отворена уста разбира се и той погледна нагоре и ме видяя .. боже колкото ме е срам за говоря с него ся ми стана още по неудобноо ... уФ .. много проточих темата ... ДАЛИ СЪМ ВЛЮБЕНА?
![]()
![]()
Темата не е за този раздел..
Ами влюбена си.Съветвам те да се престрашиш и да му кажеш някой път "Здравей,как си?" или нещо от сорта.Успех!
![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Забеляза ли, че има раздел за това ? И да влюбена си.
еми заговори го ...намекни му по скайпа![]()
дриска ми се
мисля , че ти си знаеш най - добре![]()
хА-ха сиг си влюбена .. айде заговори го иначе ще си останеш със зяпането![]()
по скайпа отправяш ли му влажни предложения![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
кво да му намеква, на него вече му е ясно, че тя го харесва, след като я е видял да го зяпа през прозореца с отворена устаПървоначално написано от dimitar123
![]()
авторке, на колко си? с тва зяпане доникъде няма да стигнеш. трябва да нямаш капка срам и тва еа даже и да имаш, да не го показваш.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Разбери дали и той изпитва такъв интерес към теб. Ако е така - действай направо!
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Е па влюбена си..![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Първоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иииии сега по темата ами да влюбена си
![]()
Ми кажи му кво толкова го мислиш и ти.
Бахти тъпия подпис имам
на тъп въпрос, следва още по тъп отговор... усещаш ли ?Първоначално написано от Nakadah
![]()
влюбена ли била....![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Еми, сигурно си влюбена![]()
nicolepcd
Ние от къде пък да знаем дали си влюбена или не .Иначе ако видиш,че и той те заглежда и има симпатии какво ти пречи да пробваш.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
ами че си влюбена може да се каже имаш част от признаците на едно влюбено момиче.. и спри да се притесняваш по този начин нищо не печелиш.. ;]] за това рано или късно му кажитова е от мен пожелавам ти успех (sun)
уф... защо задаваш безсмислени въпроси?! ако всички ти кажат "не, не си влюбена" дали щеше да спреш да го гледаш зяпнала и да го "боготвориш"![]()
хаха тая тема ми напомни за преди 2 години .. когато и аз си наблюдавах едно момченце през щората .. ама поне го познавах и бяхме редовно заедно .. просто си го гледах допълнително - като бонус.. та като съдя по моята и твоята история - влюбена си.
![]()
Hip Hop, Rap
,
Ми давай по скайпа,уговорете си среща и се вижте и действай.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
За влюбена незнам .. амаа нищо няма да ти стане ако го заговориш .. предполагам не яде хора??![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Влюбена - може би, но по-скоро силни симпатии, увлечение.![]()