- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта от пръв поглед ?
Какъвто е въпросът ! Вярвате ли в любовта от пръв поглед ?![]()
![]()
![]()
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
Любовта от първо вкарване може... ама влюбване в опаковката на нещо, преди да съм го опитал? Никога!
ДА!Тази любов е най-силната![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Това не е любов, мойто дете, тва е привличане и има голяма разлика..![]()
+пирамида и НСБОППървоначално написано от l0lz
Има привличане от пръв поглед, но без да съм опознал човека не мога да твърдя че го обичам.
All I hear is "Burn!
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Жените вярват в този тип любов. Като видят, че има "мерник" колата отпред и са лудо влюбени!
Вярвам в търсачката, има такова нещо, като търсачка. Такава тема е имало многократно.
Относно въпроса ти... Не няма любов от пръв поглед. Има привличане, симпатия, но не и любов. На улицата ти виждаш само визия и нищо друго. За да се влюбиш определено не е достатъчна само визията, а много повече.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Подкрепям Dgaduin![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Колко такива теми има...![]()
Иначеее... не знам!![]()
nicolepcd
Има такива теми ..![]()
![]()
И все пак .. не не вярвам в любовта от пръв поглед, а в силното привличане ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от Tomorrowww
![]()
![]()
![]()
За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]
да от личен опит:P
Любов е силно казано.Виж привличане,симпатия..Това е друго нещо.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Аз в любовта вярвам ли не знам .. ти питаш в тази от пръв поглед![]()
![]()
Любовта не може да е от пръв поглед, виждаш го/я и вече си готов/а да умреш за него/я. Привличане и след 1-2 дена - любов, да. Така вече става, аз и приятелят ми, сме живите доказателства за това.
ЛИЧНО МНЕНИЕ!![]()
Не.
Любовта от пръв поглед е за прости люде, които няма да правят нищо друго освен да се гледат и да се е*ат.
П.П. За всички малки момиченца*, които си мислите, че един ден ще зърнете своя принц на бял кон (може и слязъл от коня), той ще ви се усмихне, ще ви разтопи и ще избягате към залеза ...
... стегнете се по дяволите, спрете да зяпате тъпо всяко момче, а си разменете няколко думи.
*да се чете "кифли"
почти съм съгласна- при мен беше след 7 часа не след 2 денаПървоначално написано от Evanescense
![]()
![]()