- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта от пръв поглед ?
любовта не винаги е обич.. любовта е тръпка !Първоначално написано от Dgaduin
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
няма такова нещо...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
В една връзка не може без тръпка. вярно, но връзките основани на нея са краткотрайни и с почти винаги с кофти завършек. Любовта е обич, а това което ти наричаш тръпка е привличането и удоволствието от флирта и целувките.Първоначално написано от GaBiIi__
All I hear is "Burn!
![]()
няма обич има привързаност доверие .. уважение не и обич... а колкото до тръпката това е любовта докато има тръпка ще има любов ..Първоначално написано от Dgaduin
аз преди вярвах в "любовта" от пръв поглед..
сега вярвам в нечовешки голямото привличане от пръв поглед![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Когато видиш някое хубаво момиче на улицата и нямаш шанса да се запознаеш с нея, но много ти харесва е единия вариант тогава хората казват харесване.
А когато става същото обаче се запознааш с момичето и СЛЕД КАТО СЕ ОПОЗНАЕТЕ СТАВАТЕ ПО-БЛИЗКИ хората го наричат любов от пръв поглед, но това си е просто чистата случайност![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Направо си е тръТка...Първоначално написано от GaBiIi__
Вярвам в любовта от пръв поглед![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Има привличане, но чак пък любов..
Любовта е а душевна основа, не се ражад от един поглед..
mm daa izpitwala sum go :P
Tell me how I'm supposed
to breathe with no air
Can't live,can't breahte with
no air..It's how i feel whatever you
ain't there..no air
Ми да.Такава беше първата ми детска любов и си беше доста силно и истинско.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Емии не точно.. може и да съществува,но при мен все още не е дошла .![]()
![]()
![]()
![]()
Вярвам в тази любов,защото аз самата сам я изпитвала и все още я изпитвам към момчето..просто не е обикновенно привличане,а нещо повече...никoй не си го е обяснил как така става.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Вярвам да ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Т.нар. "любоф от пръф поглит" е просто извинение за хора,които не могат да се преборят с хормоните си.
Има разлика между любов и желание да се натискаш.
Калашников.Първоначално написано от GaBiIi__
Аз пък вярвам, защото ми се е случвало и ме държи все още.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
ако ти неможеш да се пребориш с хормоните си тва не важи и за другитеПървоначално написано от kroasandvi4
Нещо не ти разбрах поста,както и ти моя.Първоначално написано от GaBiIi__
еми честно казано ,в привличането от 1в поглед да,но в любовта -не....странно ми е без да си опознал някой да се влюбиш в него,дори да е най-красивото същество на планетата![]()
хах май даПървоначално написано от kroasandvi4
Дори не е необходимо да е красиво.Просто нещо отвътре подсказва, че няма по-подходящо същество за теб на планетата.Първоначално написано от lipsvashh_mi
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...